Nieuw

Een verbitterde oude man – Trump mag niet op zijn begrafenis komen

Sen John McCain haat president Trump zo erg dat hij van plan is hem te schorsen van zijn begrafenis.

De ouder wordende oorlogshetser uit Arizona (R) heeft hersenkanker en plant zijn begrafenis. Een medewerker heeft het Witte Huis laten weten dat Trump niet zal worden uitgenodigd.

In plaats daarvan zal vicepresident Mike Pence, die bij McCain in het Congres diende, worden gevraagd aanwezig te zijn, zo meldde de New York Times zaterdag. De ceremonie zal plaatsvinden in de National Cathedral of Washington, D.C.

Een stroom van politici, inclusief voormalige vice-president Joe Biden en Joe Lieberman uit Connecticut hebben de afgelopen weken McCain bezocht in zijn Arizona Ranch en in een nabijgelegen ziekenhuis.

De langdurige vete van Trump met McCain heeft zijn wortels in de campagne voor de presidentsverkiezingen van 2016. De senator bekritiseerde Trump en meende dat hij op een kleinerende manier sprak over de ontbering van Mexicaanse immigranten in juni 2015 toen hij zijn kandidatuur aankondigde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Een verbitterde oude man – Trump mag niet op zijn begrafenis komen

 1. Deze verbitterde oude man scandeerde jaren geleden ‘bom bom iran’, dat hij zo een hekel aan Trump heeft is het zoveelste bewijs dat Trump de juiste man op de juiste plaats is en de zoveelste verklaring van waarom de wereldwijde msm en talkingheads hem tot op het bot haten. Stel je eens voor wat er allemaal gebeurd zou zijn wanneer Hillary had gewonnen, denk bv aan de d’66 moslima die plots was verdwenen en opdook in de VS in het campagneteam van Hillary zoals de islamitische vader van de moslim die een homotent had leeggeschoten. Mensen die dit niet zien en maar doorgaan met Trump bashen zijn een net zo groot probleem. Het enige positieve wat ik over die mensen kan zeggen is god vergeef het ze ze weten niet wat ze doen.

  Like

 2. Foutje, moet zijn bomb bomb iran

  Like

 3. Esperanza // mei 7, 2018 om 12:48 //

  ‘Hersenkanker’, need I say more?

  Like

 4. Johan // mei 7, 2018 om 12:54 //

  John McCain is de man die enige jaren geleden in de Amerikaanse senaat goede sier probeerde te maken met de foto van dat verdronken ‘vluchtelingenkindje’ uit Turkije.
  Op een groot plakbord werd de foto vele malen uitvergroot. Vervolgens probeerde hij zijn publiek al bazelend wijs te maken dat het vooral allemaal de schuld was van de wrede Syrische president. Deze bullshit verkondigende idioot had wat mij betreft, toen volledig afgedaan als serieus politicus.
  Dit soort dingen geeft wel te denken. Wat voor niveau hebben die mensen daar in de Amerikaanse senaat eigenlijk ? Ze laten zich zomaar voor het karretje van de zielige ‘vluchtelingenindustrie’ spannen. Ook de wapenindustrie zal er wel garen bij spinnen. McCain riep immers op om meer te gaan ‘doen’ in Syrië. Je kunt bij Amerikanen dan wel vanzelf raden wat dat inhoudt.

  Overigens bleek achteraf dat de vader van dat verdronken jongetje zelf als mensenhandelaar en smokkelaar actief was. Hij had zijn kind moedwillig op zo een overtocht over zee meegenomen.

  http://www.businessinsider.com/ap-mccain-displays-photo-of-dead-syrian-boy-on-senate-floor-2015-9?international=true&r=US&IR=T

  Like

 5. skeeter // mei 7, 2018 om 16:31 //

  Juist Esp, hij spoort al een tijdje niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s