Nieuw

Demmin in Duitsland, waar 1000 Duitsers zelfmoord pleegden om aan de Sovjetverkrachtingen te ontsnappen

Demmin nadat de Sovjets het in de fik hadden gestoken

In de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern liggen tal van historische middeleeuwse stadjes, omgeven met poorten en muren, ooit trotse Hanze-steden.  Maar nu is hun centrum een woestenij, waar elk historisch gebouw verwoest is en vervangen door saaie nieuwbouw.  Oorzaak is de misdadige genocide op het Duitse volk tijdens de Tweede Wereldoorlog, begaan door de Anglo-Amerikaanse luchtbombardementen, gevolgd door de totale zinloze verwoesting op de grond en de verkrachtingsgolf door het Rode Sovjetleger.  Minstens 1,5 miljoen Duitse burgers werden in deze genocide omgebracht.

Demmin in Duitsland is één van deze stadjes in de noord-oostelijke hoek van Duitsland, in Mecklenburg-Vorpommern, met een bijzonder vreselijke geschiedenis.  Het kreeg geen bombardement te verwerken en bleef ongeschonden tot april 1945.  Nadat de Duitse Wehrmacht in april 1945 het stadje verliet, en het rode Sovjet-leger het op 1 mei 1945 makkelijk innam, viel het ten prooi aan een orgie van geweld, zinloze vernieling, plundering en moord.  De Sovjets brandden, zonder enige reden, het volledige historische centrum van Demmin plat.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Demmin in Duitsland, waar 1000 Duitsers zelfmoord pleegden om aan de Sovjetverkrachtingen te ontsnappen

 1. Feniks // mei 7, 2018 om 21:07 //

  En dit soort wetenswaardigheden zijn te danken aan wat?
  De burgers hebben hun “relatieve veiligheid” te danken aan WAT?
  POLITICI?
  Dat zijn door de eeuwen heen gemeten de meest onbetrouwbare mensen.
  Voor zover als het gaat lukken zullen we deze ter verantwoording opbrengen.daarna de k8ningshuizen.
  Geen enkel persoon zal zich kunnen ontrekken aan verantwoording afleggen.
  Jong noch oud.

  Like

 2. Daarom is de actie van die Schiedammer ook niet zo vreemd. Ook ik vind dat Churchill een massa moordenaar is. Zowel in de eerste als de tweede. In de eerste genocide op zijn eigen volk door ze willens en wetens de dood in te sturen tijdens al van te voren verloren strijdtonelen. En in de tweede door bombardementen op burgerdoelen zoals Bremen. Alles voor zijn eigen genot. Ik snap dan ook niet dat hij als held wordt gezien.

  Like

 3. scherpschutter1943 // mei 8, 2018 om 09:27 //

  De duitsers hebben wind gezaaid en storm geoogst.Ze hebben dus als land en volk, gekregen waar ze om gevraagd hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s