Nieuw

De toekomst van multicultureel Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on De toekomst van multicultureel Europa

 1. Feniks // mei 7, 2018 om 21:24 //

  Er is geen enkele toekomst voor multicultureel.
  Was dat maar waar

  Like

 2. Smerig volk, uiteindelijk zorgt dit vuil voor hun eigen ondergang…..

  Liked by 1 persoon

 3. Vol verwachting klopt ons hart 😦

  Like

 4. Edgy Veggie // mei 8, 2018 om 20:00 //

  En toch blijven heel veel linksmenschen met droge ogen beweren dat er geen verschillen zijn tussen rassen. Maar die zijn er natuurlijk wel degelijk. Zo zijn blanken over het algemeen erg goed in het maken van van alles en nog wat. Zo maken ze bijvoorbeeld florerende samenlevingen. Veel Zwarten (let wel: niet alle) hebben inmiddels toch wel bewezen dat ze heel goed zijn in dingen stuk maken.Zo maken ze in Afrika bijvoorbeeld een eens florerende samenleving stuk. Apartheid was dan weliswaar niet goed te praten, maar je ziet wat er gebeurt wanneer de zwarten de alleenheerschappij krijgen: totale anarchie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s