Nieuw

De Syrische messentrekker was hartstikke zielig en had meer hulp moeten krijgen – dat hij Allah Akbar schreeuwde betekent dat het niks met islam te maken heeft

In Nederland vinden geen aanslagen plaats zo heeft de overheid besloten. Gewoon niet. Dan kan Malek F. zo hard Allah Akbar roepen als hij wil, politie, justitie, burgemeester en ministers weten het beter. Het heeft niks met islam te maken. Punt. In Nederland vinden geen aanslagen plaats islamofobo kutburger, knoop dat nou eens in je xenofobe oren !

Malek F. was ontzettend getraumatiseerd, hij had zijn eigen vader voor zijn ogen zien verdrinken. En wij hardvochtige racistische Nederlanders hebben hem daarbij onvoldoende geholpen.

Trauma

Of Malek F. als gevlucht oorlogsslachtoffer met mogelijke trauma’s goed genoeg is begeleid, is op dit moment niet te zeggen. Schakelteam Personen met verward gedrag wil ook niet zeggen of dit in zijn algemeenheid goed gebeurt, laat een woordvoerder van voorzitter Onno Hoes weten. Het Schakelteam werkt aan het verbeteren van het in beeld krijgen en begeleiden van ’verwarde personen’.

Geef mij meer geld, want ik verdien mijn brood in de asielindustrie

Een ander lid van het team, Toon Walravens erkent dat oorlogsvluchtelingen aparte zorg nodig hebben. „Ze hebben dingen gezien en meegemaakt die wij ons niet kunnen voorstellen”, zegt hij. „Ik vind dat we de morele plicht hebben dit soort vluchtelingen op te vangen. „Maar we moeten ons wel beseffen dat ze verhoogd risico op psychische problemen kunnen hebben. Dus hebben we de plicht om de juiste zorg en begeleiding te bieden, ook om henzelf en de samenleving veiligheid te bieden. Dat betekent volgens Walravens ook dat er voldoende ruimte moet zijn in de wet en regelgeving om dat te doen wat nodig is. Nu is het nog niet altijd toereikend.”, zegt hij.

We hebben geen enkele morele plicht tegenover oplichters die door zeven veilige landen gereisd zijn om neer te strijken in het land dat het gemakkelijkst asiel verleent en de hoogste uitkeringen en de beste huizen gratis weggeeft.

Als we de samenleving veiligheid willen bieden, moeten we jou niet meer geld geven, maar dit soort asieljihadisten niet binnenlaten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on De Syrische messentrekker was hartstikke zielig en had meer hulp moeten krijgen – dat hij Allah Akbar schreeuwde betekent dat het niks met islam te maken heeft

 1. Michael // mei 7, 2018 om 21:01 //

  Opflikkeren met die Syrische aap oprotten uit Nederland.Ik begrijp überhaupt niet wat Nederland met die apen uit Syrie wil!of ze opgeleid zijn of niet uitzetten richting land herkomst!of naar Saudi Arabië sturen!

  Like

 2. skeeter // mei 7, 2018 om 22:05 //

  Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat het genetisch stuk stront nog leeft na zoveel tig schoten.
  De pistolen zij dus gewoon voor de show, kunnen beter onmiddelijk bezuinigen en veruilen voor water pistooltjes

  Like

 3. Feniks // mei 7, 2018 om 23:49 //

  Niets maar dan ook niets kan verantwoorden dat wij aanslagen vanuit de naam van Islam moeten acceperen.
  NiETS
  Islam hoort niet in Europa.
  Islam heeft nooit onderdeel uitgemaakt van Europa, behoudens gewelddadige verovering en daarna teruggedrongen.
  Islam WAS NOOIT ONDERDEEL VAN EUROPA.
  Islam zal nooit onderdeel uitmaken van christelijk Europa omdat islam haat predikt.
  Europa met haar christelijke achtergrond is gestoeld op naastenliefde (in tegenstelling tot de haatzaainde islam)

  Like

 4. Karel Dokter // mei 8, 2018 om 10:31 //

  Verward? Ammezolen! Het Project, dat was de reden en dat is de reden van al die verdomde allahschreeuwers in het westen. Wanneer dringt dat eindelijk tot al die stomme (linkse) koppen door?
  http://antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s