Nieuw

Bepaalde immigrantengroepen sterk oververtegenwoordigd in Deense verkrachtingsstatistieken

In Zweden besloten de regering en het parlement in 2005 dat er geen statistieken bijgehouden mogen worden over het verband tussen afkomst en criminaliteit. In Denemarken is men echter blijven registreren en de cijfers tonen een zeer sterke oververtegenwoordiging van bepaalde buiten-Europese immigrantengroepen.

Zoals het bovenstaande staafdiagram van het Deense Bureau voor Statistieken (evenknie van het Nederlandse CBS) laat zien, pleegden asielzoekers uit Somalië, in de periode 2010-2014, meer dan 35 keer zoveel (25 gedeeld door 0.7) een verkrachting in Denemarken dan een Deen. De overeenkomstige oververtegenwoordiging voor asielzoekers uit Afghanistan is 25. Ook asielzoekers uit Iran, Irak en Libanon hebben hoge oververtegenwoordiging-percentages.

Zelfs het sociaal-liberale dagblad Aftonbladet kan er niet meer omheen een heeft eerder op deze maandag een onderzoek van groepsverkrachtingen gepubliceerd. Eén bevinding is dat 82 van de 112 veroordeelde groepsverkrachters in Zweden buiten Europa zijn geboren. Hoeveel van de resterende personen een buitenlandse achtergrond hebben, wordt niet vermeld.

In oktober vorig jaar deed onderzoeker Joakim P Jonasson een soortgelijk onderzoek waaruit blijkt dat meer dan 95 procent van alle verkrachtingen in Zweden worden begaan door mannen met buitenlandse afkomst.

Alle onderzoekers getuigen van het enorm tijdrovende en arbeidsintensieve werk dat door alle rechtbanken wordt afgedwongen om alle relevante rechtshandelingen in handen te krijgen, aangezien SCB (Zweedse Bureau voor Statistieken) dergelijke cijfers niet meer bijhoudt.

Bron:

https://samnytt.se/vissa-invandrargrupper-kraftigt-overrepresenterade-i-dansk-valdtaktsstatistik/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s