Nieuw

Analyse Gratis vakantie voor jonge afrikanen – Asielhopper ook lucratief voor land van herkomst

Door: Jan-Willem Navis

Waarom was de Algerijnse dief die zaterdag een man neerstak die een burgerarrestatie wilde doen eigenlijk in Ter Apel? Mensen uit dat land die in Nederland asiel aanvragen, krijgen vaak al binnen een paar dagen te horen dat ze dit kunnen vergeten. In het Noord-Afrikaanse land is het immers geen oorlog.

Toch vragen maandelijks honderden mensen uit Algerije, Marokko en Tunesië asiel aan in Nederland of in andere Europese landen. In gesprekken met deze krant wonden ze er de afgelopen jaren geen doekjes om: het is vooral gratis vakantie.

Het asielzoekerscentrum als alternatief voor Center Parcs: het is doodnormaal voor de twintigers en dertigers uit Noord-Afrika die zo soms jaren door de EU trekken. Ze profiteerden de afgelopen jaren ten volle van de door de oorlog in Syrië veroorzaakte drukte bij de immigratiediensten.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2005398/asielhopper-ook-lucratief-voor-land-van-herkomst

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Analyse Gratis vakantie voor jonge afrikanen – Asielhopper ook lucratief voor land van herkomst

  1. Alphons Mantel // mei 7, 2018 om 17:35 //

    de kosten gaan naar de Ned. belastingbetaler

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s