Nieuw

87-jarige Franse vrouw 2 uur verkracht door illegale Marokkaan

willekeurige vrouw, foto slechts ter illustratie, Pixabay

In haar appartement in Lyon werd een 87-jarige vrouw beroofd en verkracht door een migrant, zo meldt het Franse Lyonmag.

De vrouw, die in het 9e district van Lyon woont, werd in de nacht van 22 april wakker. Ze werd vervolgens 2 uur verkracht en van een ring beroofd door een Marokkaanse migrant.

De politie zegt de man eerder voor hevige overvallen werd gearresteerd maar dat hij ondanks talrijke arrestaties steeds weer werd vrijgelaten.

Deze keer traceerde de politie de man aan de hand van DNA-bewijs, omdat er een monster werd opgehaald in het huis van het slachtoffer. Een dag later werd de migrant gearresteerd terwijl hij de gestolen ring droeg.

Tijdens het voorarrest heeft de verkrachter over zijn leeftijd gelogen bij de politie met de mededeling dat hij pas 16 jaar oud was. Omdat de Franse wetgeving inzake niet-begeleide ‘kinder’-migranten mild is voor hun misdaden, is het gebruikelijk dat migranten over hun leeftijd liegen om een minder zware straf te krijgen.

De dader probeerde ook de politie ervan te overtuigen dat het slachtoffer hem haar toestemming gaf, voordat hij snel werd weerlegd door het bewijs en de getuigenis van het slachtoffer.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/87-year-old-french-woman-raped-for-2-hours-by-illegal-migrant/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on 87-jarige Franse vrouw 2 uur verkracht door illegale Marokkaan

 1. templars2017 // mei 7, 2018 om 23:03 //

  Roven ,verkrachten ,lopen pronken met de buit en dan liegen en bedriegen om er niet op afgerekend te worden , wie wil er meer marro…….?

  Like

 2. Lucie // mei 8, 2018 om 08:40 //

  Deze varkens worden allemaal binnengehaald door Merkel en haar kliek.
  Wat een verrijking, walgelijk!!!!!

  Like

 3. In heel Afrika en omstreken is er geen waanzinnige meer te bekennen omdat de overheden ze nagenoeg allemaal op de trein hebben gezet, naar Europa. En hier worden ze welkom geheten, toegejuicht en verwend door onze eigen mafketels.Vervolgens fokt de hele zooi zich de tiefus met als resultaat dat we hier een overstroming van mafkikkers mee zullen maken met als nog leuker resultaat dat we straks geheel democratisch door nog gekkere mafketels worden bestuurd dan nu al het geval is. Ik denk dat de Heere toch al uit z’n middagdutje wakker is geschrokken en nu Zijn geliefde volkeren op deze manier met waanzin straft. Europa wordt inderdaad Een, maar dan als continentaal wijd Lucifergesticht.

  Liked by 1 persoon

 4. Sorrie mense, het is mijn schuld allemaal, ik moest zo nodig de Heere telkens en iedere keer weer verzoeken om eindelijk eens Z’n nest uit te komen, jarenlang en nou zie je wat een Gebed vermag.

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlander // mei 8, 2018 om 11:13 //

  Tja Brein, ook Ik had het idee dat alle Afrikaanse mafketels al hier zaten maar bij nader inzien klopt dat NOG niet.
  Over een paar jaar als Zuid Afrika op zijn kont ligt zullen we er nog wel een flink aantal bij gaan krijgen.
  Die zijn op dit moment namelijk al aan het trainen met moord en verkrachting.
  De Zuid Afrikaanse overheid maakt geen processen verbaal op dus al wat hier dan naartoe komt is dan uiteraard een onschuldige edele wilde.

  Liked by 2 people

 6. tommy // mei 9, 2018 om 19:38 //

  en ze zij zo lief he die vieze klote achterlijke tering kut marokkanen

  Like

 7. Bruynseels Willy // augustus 2, 2018 om 13:36 //

  Terug de guillotine

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s