Nieuw

Zweedse politie: “We hebben een goed signalement van de verkrachters, maar willen het niet in de media brengen”

Een minderjarig meisje is onderweg van school naar huis onderworpen geweest aan een groepsverkrachting op een begraafplaats in Östervåla, Uppsala. De politie zegt dat ze een duidelijk signalement van de drie daders heeft, maar dat niet in de openbaarheid wil brengen.

Het was op donderdag 15.00 uur dat een minderjarig meisje werd blootgesteld aan een groepsverkrachting in Östervåla in de gemeente Uppsala, toen ze van school op weg was naar huis.

Pa op zaterdagochtend ontving de politie informatie over het incident.

De plek werd vervolgens afgesperd voor een technisch onderzoek. Onder andere hebben politiehonden de plek doorzocht op DNA.

– Geen enkel persoon is gearresteerd, maar we hebben een goed signalement van de daders gekregen. We willen het niet in de media brengen, zegt politierechercheur tegen SVT Uppsala.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/tre-garningsman-overfoll-flickan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweedse politie: “We hebben een goed signalement van de verkrachters, maar willen het niet in de media brengen”

 1. Henk der Niederlander // mei 6, 2018 om 19:35 //

  Ze hebben een goed signalement maar geven het niet vrij.
  Is dat dan de Zweedse manier van verwarde man.
  Geef eens duidelijkheid rommel.
  LOL.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s