Nieuw

Wat wij er verder ook van vinden laat de Oost-Europeanen hun eigen geschiedenis vieren

Ik vind het geen punt. Ook in Estland is de bevolking nog trots op voorouders die bij de SS zaten…de reden is ons vaak onbekend.

Door Duchesne als reactie op

Het door de Europese Unie, Mark Rutte en Alexander Pechtold zo geliefde Oekraïne hield eind vorige maand ook een oorlogsherdenkingstocht

In bijvoorbeeld Estland werd in 1939 toen de Russen binnen vielen onder de bevolking een enorme slachting aangericht, toen het jaar erna de Duitsers kwamen en de Russen verjoegen waren ze voor de Esten de bevrijders…..en iedere man daar kon eindelijk iets terugdoen, namelijk dienst nemen bij de vrijwillige SS en de moordenaars van broers, vaders en moeders, en wat dan ook wreken. Idem bij vele andere volkeren in oost Europa, Stalin was niet zo aardig en er werd nogal wat afgelachen links en rechts. Oekraïne werd uitgehongerd en pas als je de geschiedenis kent kun je iets van hun haat en ook angst begrijpen. Zoals hier de Engelsen en Canadezen worden gezien / ons aangeleerd als bevrijders is in die landen de Duitser en vooral de eigen SS de grote helden. Is dat zo onrechtvaardig of verkeerd? Mag een ander geen andere menig of geschiedenis hebben?

Zeg nu zelf, als je weerloos en machteloos moet toezien hoe je familie en vrienden worden afgemaakt, dan is een geweer met kogels en een SS uniform en een berg medestanders een godsgeschenk.

Voor velen was Adolf Hitler een redder en een bevrijder, een kans op overleven in een wereld en een tijd waar men het afslachten van volkeren als normaal en juist beschouwde. eigenlijk vreemd dat nu bijvoorbeeld de Turk de Armeense genocide of de uitroeiing van Grieken ontkend, ze waren er zo trots en blij om destijds…

Het is het gebrek aan openheid en de smerige politieke “correctheid” die onze opvoeding tekent dat we niet weten waarom mensen doen wat ze doen of zeggen, het is het gebrek van velen dat ze niet zoeken naar het waarom maar blind de indoctrinatie en geschiedvervalsing van de overheid en politiek en kerk geloven en daarna handelen en spreken. En zo kweek je haat en maak je oorlog, door leugens tot norm te verheffen.

In verschillende oorlogsmusea in dit land word nog steeds de versie van de geschiedenis verteld die onjuist is en onterecht. In de krant van afgelopen week stond een verhaal van een kleinzoon van de “dambusters” over zijn opa. (“dambusters” is de naam voor de piloten die drie stuwdammen in Duitsland bombardeerden waardoor er rond de 60.000 burgers in die nacht stierven. ) De man vertelde dat zijn opa trots was. Sommige van die “dambuster” piloten hebben toen ze hoorden van de gevolgen van hun bombardement hun leven compleet omgegooid, zichzelf van kant gemaakt of zijn levenslang als wrak verder gegaan, gevuld met een schuld. Strategisch was het resultaat minimaal….

Als je alle burger doden in Nederland telt en kijkt wie welk aantal heeft gescoord kan het zomaar zijn dat onze vrienden meer van onze landgenoten hebben omgelegd dan onze vijand. Iets wat in oorlog normaal is blijkbaar, twee op de drie militairen die in gevecht sneuvelen sterven door eigen vuur of kogels…..en vaak ondeugdelijk materiaal, gekocht van vriendjes van politici voor een zacht prijsje en een ….reisje….

De EU grossiert in leugens en maakt een nieuwe realiteit waarbij de mens een voorwerp is geworden en het fenomeen leven elke betekenis verliest. Een beetje zoals islam zijn volgelingen wil, het loopt en praat, heeft een naam, het doet alles wat een mens ook doet behalve zelfstandig constructief denken en zich dingen afvragen en onderzoeken….

En juist die dingen lossen alles op, dat onderzoeken en leren begrijpen, leren iets nuttig te gebruiken, maar goed, leugens willen niet worden opgelost. Door geschiedschrijving net als de bijbel met politieke doeleinden te vermengen en bewust te vervalsen houd je de verkeerde dingen in stand en geeft je valse informatie door aan toekomstige generaties.
Is dat evolutie en intelligentie?

Bestaan noemden we dat, maar waarom zou je de moeite doen…

Door Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Wat wij er verder ook van vinden laat de Oost-Europeanen hun eigen geschiedenis vieren

 1. Okeee, ik zal het dan ook maar bekennen, mijn grootvader heeft in het Afrika Korps gevochten.

  Like

 2. reactie die je kon verwachten:

  Like

 3. Lord of Hosts // mei 7, 2018 om 09:13 //

  In Estland werden 25 concentratiekampen opgezet.
  Door de troepen van lokale Letse politie-eenheden werden met de hulp van de Duitsers 61.000 burgers en 64.000 Sovjet-gevangenen gedood. Aan het begin van de Duitse bezetting bestond de Joodse gemeenschap in Estland uit 45 duizend mensen ; al in december 1941 werd Estland uitgeroepen tot ” Judenfray “.
  Genoeg om trots op te zijn voor Estland.

  Apart dat zij geen zwijgplicht voor het leven opgelegd hebben gekregen net zoals de SS-ers uit de westerse landen.
  Onze 50.000 SS-vrijwilligers moesten muisstil blijven na de val van het nazirijk. De ervaringen van de 4.800 gevangengenomen Nederlandse SS-ers die terugkwamen uit Sovjet-gevangenschap werden ook niet gedeeld of vermeld in de staatsmedia. 73 jaar na dato nog steeds niet.
  Er valt schijnbaar heel wat te verbergen voor de westerse overheid en hun rol in WWII.

  Like

 4. Lord of Hosts // mei 7, 2018 om 09:17 //

  Letse politie-eenheden = Este-politie

  Like

 5. Geen 50.000. Circa 7000 Nederlandse SS-leden en was in de eerste plaats een politieke formatie en daarnaast een reservoir voor de Waffen-SS.

  Like

 6. Lord of Hosts // mei 7, 2018 om 16:13 //

  “In de oorlog tegen de USSR werden ongeveer 8.000 Nederlanders gedood (meer dan 4.500 Nederlanders werden in Sovjet-gevangenschap opgenomen).
  4 Nederlanders zijn beloond met “Knight’s Crosses”.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s