Nieuw

Pim Fortuyn, vandaag 16 jaar geleden

Vandaag 16 jaar geleden stierf Pim Fortuyn, een held die de waarheid sprak over de islam in ons land en daarom werd hij vermoord. Want ook toen al lag er een onofficieel verbod op het vertellen van de waarheid, wat nu alleen nog maar erger is geworden. Het politieke klimaat is niet veranderd alleen nog meer anti-Nederlands geworden. Eurofiel politiek Den Haag is nog steeds in ontkenning, tegen beter weten in.

Door Elise Nijmegen

 

De vrijheid van meningsuiting wordt alleen gewaardeerd als het politiek correct is, en als u een andere mening bent toegedaan dan wordt u dat niet in dank afgenomen. Laten we door middel van het zoveel mogelijk delen van berichten die de waarheid wel laten zien de vrijheid van meningsuiting in stand houden. Het vrije woord moet gesproken en geschreven worden, altijd!
Het zwijgen word je alleen opgelegd door mensen die bang zijn dat je de waarheid gaat vertellen. Dus dat is wat we met zijn allen zoveel mogelijk moeten doen en al zeker na de terroristische aanslag gisteren in Den Haag waarbij het Arabische alluh akbaar gejengel weer door de straten klonk.

‘Ik draaide mij om en zag dat een man zijn keel werd doorgesneden’

Waarop schaapachtig door burgemeester Krikke werd gereageerd; dat er geen signalen waren dat er meer speelt… Klopt, niet meer dan de jihad, het altijd in verschillende vormen terugkerende islamitische veroveringsprobleem die ons, de westerlingen als de vijand zien. Meer niet!

Gelukkig worden er in Nederland en Europa steeds meer mensen wakker en delen het gedachtengoed van Dhr. Fortuyn en we zullen we met zijn allen samen tegen deze wrede, haatdragende, intolerante en totalitaire ideologie moeten vechten.

Zoek contact met een groep, partij, organisatie, of een brother of sisterhood die vechten voor het behoud van vrijheid in ons Nederland, die wel geven om het behoud van de vrijheid van meningsuiting, onze cultuur en tradities. Doe gezellig samen een bakkie en wissel ideeën uit met elkaar. Dit is Nederland, het land van de Nederlanders net zoals Hongarije van de Hongaren is, China van de Chinezen en Rusland van de Russen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s