Nieuw

Orbán: Strengere immigratieregels en het land niet aan buitenlanders weggeven

Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban, houdt een toespraak. Bron: European People's Party / Flickr.

Na een enorme electorale overwinning waarbij zijn partij een tweederde supermeerderheid behaalde, heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán strengere immigratieregels aangekondigd en zijn visie op een Hongarije dat is gebouwd op “christelijke democratie”.

De Hongaarse leider kondigde vrijdag zijn nieuwe plannen aan in een radio-uitzending en zei:

– We bouwen een christelijke democratie. Een ouderwetse christendemocratie die wortelt in de Europese traditie, waar menselijke waardigheid essentieel is en waar sprake is van een scheiding der machten.

– We zullen de christelijke cultuur verdedigen en we zullen het land niet aan buitenlanders geven, voegde Orban eraan toe, en sprak over een voorgestelde grondwetswijziging uit 2016 om de massale migratie te beperken, wat eerder faalde omdat de regering op dat moment niet over de vereiste tweederde meerderheid in het parlement beschikte.

– Ik voel me verplicht om dit constitutionele amendement nu door te voeren, zei hij.

Het amendement zal de kloof tussen Orbán en de Europese Unie waarschijnlijk verder vergroten, omdat het land ook alle EU-regels of -beleid verwerpt die de etnische samenstelling van het land kunnen veranderen of de territoriale grenzen van Hongarije kunnen schenden.

Met betrekking tot de onlangs aangekondigde begroting van 1,24 biljoen euro van de Europese Unie zei Orbán dat hij de begroting niet zou steunen, en beweerde dat dit zou helpen de massale migratie te financieren.

Een belangrijk onderdeel van de campagne van Orbán en zijn Fidesz-partij was de invloed van de linkse miljardair George Soros en zijn uitgebreide netwerk van pro-massamigratie-NGO’s.

– George Soros heeft een legioen van schaduwen die in Hongarije werken. We willen dit ontmaskeren. Wij willen aantonen dat migratie geen mensenrechtenkwestie maar een nationale veiligheidskwestie is, zei hij.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/06/hungarian-pm-orban-building-christian-democracy-announces-tougher-immigration-rules/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Orbán: Strengere immigratieregels en het land niet aan buitenlanders weggeven

  1. Tijl Uylenspiegel // mei 7, 2018 om 09:09 //

    West-Europa is het levende bewijs van zijn gelijk. Ronduit bizar is het dat “Nieuwe Europeanen” in de landen van aankomst binnen ja en nee stemrecht krijgen.
    Daar zouden veel strengere eisen voor moeten gelden, dat zou het ontstaan van moslimpartijen op voorhand onmogelijk gemaakt hebben.
    Denk eens aan die medelanders die niet of nauwelijks verstaanbaar zijn in het Nederlands en daarbij analfabeet zowel in het Nederlands als het Arabisch of enige andere taal.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s