Nieuw

OmVolkskrant roeit blanke ras uit – ‘Blanken waren zwart’

Cheddar Man, screenshot YT

Bij de Volkskrant lopen ze een beetje hopeloos veel achter. Het verzinsel dat de ‘Cheddar man’ donkergetint geweest zou zijn is al lang gedebunkt.

Deze video die de onzin aantoont is al van februari en hadden wij hier al eerder staan.

De Europese oermens wit en blond? Nee hoor, Europa werd grotendeels door donkere mensen bewoond

Dat suggereren verrassende ontdekkingen in de wetenschap

De oorspronkelijke Europeaan is wit, blond en licht van oogkleur. Toch? Een verrassende reeks ontdekkingen wijst in een heel andere richting. Steeds meer begint het erop te lijken dat de witte huid nog maar net de overhand heeft gekregen – en dat Europa 99,4 procent van de tijd werd bewoond door donkere mensen.

Zelfs één van de wetenschappers die de ‘Cheddar man’ geschapen hebben geeft zelf toe dat ze maar wat gegokt hebben:

Last month, researchers claimed that they had been able to accurately reconstruct the face of the ‘first Brit’ based on his DNA – and sensationally revealed he had black skin and blue eyes.

But now, one of the main scientists who helped create the reconstruction of his 10,000-year-old face says he may not have been black at all.

Geneticist Susan Walsh at Indiana University–Purdue University Indianapolis, says we simply don’t know his skin colour.

While her computer model shows being black is his ‘probable profile’, DNA testing is not advanced enough to say for certain.

Ook de twee Nederlandse kunstenaars die het ‘realistische beeld’ van de ‘Cheddar man’ gemaakt hebben zeggen zelf dat ze maar wat aan gerotzooid hebben in de Volkskrant:

‘Wij maakten altijd al vrij donkere lui’, zegt Alfons Kennis. ‘In het museum zie je soms van die héél bleke oermensen. Alsof ze net uit de douche komen. Maar wij willen juist laten zien: dit zijn ruige types. Buitenmensen.’

Adrie Kennis klapt zijn laptop open en laat etnografische foto’s zien. Van steppe-indianen in Amerika, toendravolkeren uit Mongolië, het jagersvolk de Selk’nam uit Patagonië. Ruige, exotische mensen, gehuld in dierenhuiden, soms met barokke lichaamsbeschilderingen – én een opvallend donkere huid. Terwijl dit toch ook mensen zijn die al vele millennia niet meer in Afrika wonen. ‘Moet je kijken, die gezichten!’, wijst Adrie. Op zijn Brabants: ‘Keidonker! Wij kijken veel naar antropologische films en zo. En dít stellen we ons voor als we aan die neanderthalers denken.’

Ze fantaseren er lukraak maar wat op los.

Het past in de omvolkingspropaganda. Zo werd Jeanne d’Arc door een negerin gespeeld in nieuw toneelstuk en vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren.

Vorig jaar werd in Nederland Jezus in ene zwart getoverd en probeerde de BBC ons ook al wijs te maken dat een typische familie in het Engeland ten tijde van de Romeinen deels uit zwarten bestond:

De boven ons gestelden proberen ons wijs te maken dat er altijd al veel negers leefden in Europa en Amerika, ze willen dat we vergeten dat dit het resultaat is van hun opgelegde diversiteitsagenda. Ze ontkennen dat Europa en Amerika blanke continenten zijn. Ze ontkennen dat blanken recht hebben op hun eigen plek op deze Aarde.

Hun pathetische poging om de geschiedenis te vervalsen is onderdeel van hun oorlog tegen het blanke ras.

Ze zeggen dat ras er niet toe doet, maar als de Zulu-koning afgebeeld zou worden als een blanke met blond haar, dan zouden de diversiteitskrijgers rellend door de straten gaan en schreeuwen over ‘culturele diefstal’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

29 Comments on OmVolkskrant roeit blanke ras uit – ‘Blanken waren zwart’

 1. Waarom hebben we als blanken dan niet die dikke lippen en platte neuzen van negers geërfd? Lieten we die in Afrika liggen?

  Like

 2. Duchesne // mei 6, 2018 om 20:53 //

  Het is waar want ik heb de restanten er nog van, als je naar mijn poepgaatje kijkt zie je de donkere afstamming…..toch?

  Like

 3. Fransdo // mei 6, 2018 om 21:04 //

  Ik heb al enige tijd iets tegen die Volkskrant. Even vanaf het begin: Het linkse verhaal cq. smoes is nu dat wij ‘oorlogsvluchtelingen’ opvangen. Ik laat hierbij de smoezen arbeidsmigratie en klimaatvluchteling maar bewust even buiten beschouwing. Het beleid van de overheid is nu om niet-vluchtelingen (de economische gelukzoekers) terug te sturen en(!) om de echte vluchtelingen zo veel mogelijk in de regio op te vangen zoals het hoort. Maar dat is totaal tegen de wil van de volkskrant die immers Nederland wil volproppen met aliens. Vandaar ook die zeer bedenkelijke reclame-spot van kort geleden waarbij ze enkele kindertjes hadden gevonden die in fabrieken werken. En dus is de smoes van de Volkskrant om te laten zien ‘waar dit beleid toe leidt.’.

  Ik ga even nog een klein stapje verder. De IND zegt meteen in het begin na het onderzoek dat bepaalde asielzoekers niet toegelaten worden. Wat doe je dan als niet welkome asielzoeker? Dan ga je hier niet weg maar ga je procederen en dat kun je vijf jaar rekken hoewel je natuurlijk elke keer weer nul op het request krijgt. De volgende stap is dan krokodillentranen huilen want de kindertjes van die illegale asielzoekers zijn na vijf jaar inmiddels zo ‘vernederlandst’ dat je ze niet meer terug sturen want dat is wreed. En als je die kindertjes een generaal pardon geeft dan moet je die ouders natuurlijk ook hier laten want anders is dat ook wreed. Zie daar de Linkse truc in een notedop.

  Conclusie: kinderen kunnen zich, gezien hun leeftijd’ gemakkelijk aanpassen in een andere omgeving in tegenstelling tot volwassenen. Maar gek he? Die Linkse Volkskrant vraagt zich nooit af of die volwassen asielzoekers niet te veel vermiddenoosterd zijn om hier nog te wennen als ze hier binnen komen. Want andersom is natuurlijk geen probleem aldus Links. Dat de integratie totaal is mislukt en we nu opgezadeld worden met hun nazaten die in een identiteitscrisis komen te verkeren en als gevolg daarvan nu rovend, verkrachtend en andere normen, waarden en staatshoofden vererend door het leven gaan, mag geen naam hebben.

  Like

 4. Blanken hebben zich geëvolueerd, de rest niet?

  Like

 5. templars2017 // mei 6, 2018 om 21:23 //

  Als je die theorie gelooft dan moeten de Chinezen ook zwart zijn geweest……waar komen dan die Aziatische kenmerken vandaan?
  Let er eens op dat in verschillende continenten verschillende “rassen” leven en allen zijn ze voor 99% gelijk doch er zijn kleine verschillen zeg maar ,zo heeft een negroïde mens grotere zweetklieren dan een blanke, heeft een noord amerikaanse indiaan bijna tot geen baardgroei en ga zo maar door, kijk zonder de stok in het hoenderhok te willen gooien ,we zijn allen mens ,zonder bepaalde ideologieën zouden we net als de oerbewoners moeten zien te overleven in de natuur en zonder wat wij kennen als samenleving , iets wat velen zich niet kunnen voorstellen.
  Leven in de natuur zonder comfort leert je je plaats kennen in de wereld , daar zijn geen discussiepunten als politiek correct ,daar is het primordiaal om warm te hebben en eten te vinden ,een dergelijke ervaring is dan ook ten stelligste aan te raden voor de politiekers , leven van wat je vind ,vang je een konijn goed, maar het bloed moet er uit en de ingewanden ,het vel moet eraf , en dan hout sprokkelen en zorgen dat je vuur hebt anders gaat het rauw konijn worden.
  Laat ze het eens doen voor laat ons zeggen 14 dagen ,er zal veel minder gezeverd worden .
  De discussies van de hedendaagse samenleving is de fout van ons eigen intellect dat er voor heeft gezorgd dat we kunnen denken boven alles en iedereen te staan ,niet alleen boven de natuur maar ook dat sommigen kunnen beslissen over het doen ,laten en denken van alle mensen die ze als ondergeschikt vinden.
  De “beschaving ” die we zo aanhangen is een laagje vernis ,gehuld in een maatpak en een consumenten krediet ,eens dat laagje eraf is ……….

  Like

 6. Johan P // mei 6, 2018 om 21:27 //

  Ik wil hier toch even de aantekening bij maken dat veel van de kinderen ook niet in staat zullen zijn om zich aan te passen.
  Gezien het feit dat in het M.O. het normaal is om de kinderen al vanaf zeer jonge leeftijd vol te proppen met jodenhaat en een ‘moslims zijn superieur aan niet moslims’ gevoel, tezamen met het feit dat veel van de kinderprogramma’s, zelfs -of misschien zelfs met name- die voor peuters en kleuters bol staan van haat en agressie naar alle niet moslims maar joden in het bijzonder, is het maar de vraag of kinderen in staat zullen zijn om die ideeen af te leren.

  Het jezuitische maxim : “Geef mij een kind gedurende de eerste 7 jaar en ik geef je de man” gaat uit van hetzelfde principe. Wat een kind in de eerste jaren aangeleerd krijgt is bijzonder moeilijk af te leren.
  Als we daar bij optellen dat het in het westen vrij normaal is om open te spreken over andere godsdiensten en het verlaten van je godsdienst maar dat daar in het M.O. de doodstraf op staat maakt dat die gedachte niet eens bij hen op zal komen. En als dat gebeurt zal het pas op (veel) latere leeftijd zijn.

  Ook daarom zou ik alleen bereid zijn om kinderen tot de leeftijd van maximaal 4, misschien 5 jaar op te nemen. Daarna is het maar de vraag of het nog mogelijk is om ze om te vormen naar productieve burgers. En dat houdt dan nog niet eens rekening met de enorme hoeveelheid geld, tijd en moeite die gedaan zou moeten worden om die omvorming te bewerkstelligen.

  Dan is er nog een bijkomend probleem en dat is dat binnen de moslimwereld inteelt is geaccepteerd als normaal en in sommige gebieden zelfs als wenselijk wordt gezien, het geeft status in die gebieden omdat het het voorbeeld van Mohammed volgt.
  Als een gevolg daarvan hebben we te maken met een bevolkingsgroep die
  A – een gemiddeld beduidend lagere intelligentie heeft, waardoor het voor veel van hen moeilijk zal zijn om een baan te vinden in een maatschappij die hoge eisen stelt aan de meeste werkzaamheden.
  B – een bovengemiddeld percentage overerfbare afwijkingen en ziektes vertoont, zowel mentaal als fysiek. Hoewel dit op zich niet direct een reden zou zijn voor afwijzing moet men zich wel realiseren dat dit op de lange termijn zal vertalen in veel hogere kosten voor de gezondheidszorg. Op individueel niveau is dat nooit een probleem, maar als dat om hele groepen gaat wordt het een heel ander verhaal.

  Like

 7. Johan P // mei 6, 2018 om 21:40 //

  @aad
  Nou, het is bijvoorbeeld inderdaad zo dat het blanke ras een evolutie heeft ondergaan die het voor hen mogelijk maakt om koemelk te drinken. Voor de meeste andere rassen geldt dat dat niet/niet goed wordt verteerd.
  Zo zijn er eindeloze voorbeelden. Het is geen toeval dat veruit het merendeel van de beste hardlopers zwarten zijn. Het is ook geen toeval dat de bevolking van Tibet of de Zuid-Amerikaanse Andes een mutatie heeft die het leven op grote hoogte makkelijker maakt. Of dat de Bajau in Zuid-Oost Azie zo goed kunnen duiken. Er zijn duidelijk aantoonbare fysieke aanpassingen aan het leefgebied.
  Zo zijn er nog wel wat voorbeelden. Bijvoorbeeld het feit dat bijziendheid op de een of andere manier is gekoppeld aan intelligentie. Wat overigens ook weer klopt als men de cijfers over het voorkomen van bijziendheid bij diverse bevolkingsgroepen naast elkaar legt. Het komt weinig voor bij Afrikaanse volken, iets meer bij de Arabische bevolking. Maar het komt veel meer voor bij de blanke Europese bevolking en nog meer bij de joodse en de Oost-Aziatische bevolking.

  Verschillen zijn er gewoon. Dat wil niet zeggen dat men op basis daarvan een individueel onderscheid kan/mag maken, maar als men het heeft over statistiek en groepen dan is het gewoon achterlijk om harde data te ontkennen, zoals de linkse kliek constant blijft doen.

  Like

 8. Duchesne // mei 6, 2018 om 21:42 //

  In reactie op Johan P…goede onderbouwing, het verhaal over de eerste 7 levensjaren is echter relatief denk ik, bij de Kelten leefden jongens de eerste 7 jaren bij de vrouwen, en werden dan apart tussen enkel mannen verder opgeleid tot krijger en ambachtsman. Ik denk dat jongens die in de eerste levenjaren tussen de mannen opgroeien een onnatuurlijk gevormd kunstmatig gedrag vertonen, simpelweg om deel te mogen zijn van het geheel. Dus krijg je imitatie gedrag zonder dat het verder enige inhoud heeft. Ideal voor een gestoorde sekte maar funest voor een samenleving.

  Kinderen opvoeden met denkbeelden van anderen en ze daarmee de fantasie en eigen ontwikkeling ontnemen is de mens als individu geestelijk castereren. Doe je dat een aantal generaties lang en ze weten niet beter meer, de nieuwe waarheid.

  Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. skeeter // mei 6, 2018 om 22:32 //

  “Geef mij een kind gedurende de eerste 7 jaar en ik geef je de man”
  Deze stel regel heb ik veel moeite mee, ben er meer van overtuigt dat het voornamelijk in de genen zit en dat milieu slechts een kleine invloed heeft. Je ziet ook in zeer goede milieu’s kinderen die continuu het verkeerde pad op raken, puur genetisch.
  Yo bro USA is daar misschien wel het beste voorbeeld van.

  Like

 11. skeeter // mei 6, 2018 om 22:33 //

  De zwarten in the USA bedoel ik, gelijke kansen grootste criminaliteit.

  Like

 12. Fransdo // mei 6, 2018 om 22:34 //

  Gezien de discussie, eens dat we in principe gelijkwaardig zijn, waarschijnlijk uit dezelfde oorsprong voortkomen maar als gevolg van duizenden jaren afzondering van elkaar er toch langzamerhand genetische verschillen zijn ontstaan waardoor er nu gesproken wordt van verschillende rassen terwijl we in feite we in feite allen lid zijn van het menselijk ras.

  Die genetische verschillen zijn niet in alle gevallen positief mede gelet dat Johan P wel eens terecht zou kunnen hebben opgemerkt dat inteelt in bepaalde culturen als normaal wordt beschouwd hoewel ik ook enkele keren bijzonder intelligente arabieren heb horen spreken.

  Ik discrimineer ook maar dan anders. Ik discrimineer niet op ras maar op gedrag net zoals Wilders want als Wilders het heeft over minder Marokkanen dan discrimeert ook hij op gedrag en niet op ras in het midden latend de vraag tot welk ras iemand uit Marokko dan zou behoren. Ik zal nooit een moslim discrimineren omdat hij moslim is. Wel zal ik een groep benoemen als die groep an sich problemen geeft. Daarmee bevindt ik me, net als Wilders, ook in goed gezelschap van de PvdA-burgemeester van Amsterdam, de nu overleden Eberhard vd Laan, die géén, géén, géén Feyenoordsupporters wenst toe te laten bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord en de PvdA burgemeester Aboutaleb met hetzelfde verhaal maar dan andersom. Deze mensen zijn terecht niet vervolgd ondanks dat zij ook een probleem benoemden te weten een groep mensen die als groep voor problemen zorgt. Waarom dan de een wel vervolgd wordt en de ander niet zegt iets over het niveau van het Openbaar Ministerie in Nederland en niets over Wilders of die burgemeesters.

  Liked by 1 persoon

 13. Prachtig hoor dat jullie allemaal niet willen discrimineren.

  Waar komt die waanzin eigenlijk vandaan ?

  Like

 14. Fransdo // mei 7, 2018 om 09:29 //

  Van de Volkskrant. Daar gaat dit artikel toch over?

  Like

 15. Fransdo // mei 7, 2018 om 09:50 //

  Leuke video en zo waar!! Goed gevonden!!

  Like

 16. Esperanza // mei 7, 2018 om 11:55 //

  ‘Omvolkskrant’, mooi, heb jij dat bedacht Fub? 😉

  Like

 17. Esperanza // mei 7, 2018 om 12:39 //

  Like

 18. Esperanza // mei 7, 2018 om 12:46 //

  Dit had ik gemist. Wij van een extreemrechtse hoax site …

  https://jalta.nl/politiek/cda-kamerlid-martijn-van-helvert-haalt-nepnieuwssite-fenixx-aan/

  Liked by 2 people

 19. Blanken waren zwart.

  Dat zou je zo kunnen stellen als de wetenschappelijke theorie correct is dat de mensheid in oost-afrika ontstaan is (ervan uitgaande dat die zwart waren). Wat je in deze context dan ook kan zeggen; zwarten waren eencelligen.

  Tsja..

  Like

 20. Esperanza:

  Do we need to say more?

  Like

 21. Rommel, zeg er nog maar wat meer over.
  Ik zie alleen dat de getallen bij jalta zo’n 4x hoger zijn, of lees ik het verkeerd.

  Like

 22. Oh wacht, ik had die rode en groen pijltjes niet gezien.

  Like

 23. Btw, het feit dat ze het nu zo proberen te spinnen dat europeanen van oorsprong zwart waren verraadt dat ze voelen/begrijpen dat de schoen ergens begint te wringen.

  Like

 24. Country rank is de volgorde van boven naar beneden op welke plaats men staat met het bezoekersaantal. Dus je kan stellen dat Fenixx meer dan 4x zoveel bezoekers heeft dan Jalta.

  Like

 25. Fransdo // mei 7, 2018 om 15:33 //

  @Esperanza Zo ver zijn we dus al gezonken. Dat ene Martijn van Helvert mij uitmaakt voor extreem rechts omdat ik hier post. En hoezo nepnieuws. Laat maar zien dan waar het nieuws hier niet klopt. Nee, dan het NOS-journaal. Als je echt niet wil weten wat er in de wereld gebeurt dan moet je daar om 20.00 uur ‘s-avonds zijn.

  Like

 26. Daniel // mei 7, 2018 om 16:38 //

  Israël Cohen, 1913. ‘A Racial Program for the Twentieth Century’. Meer zeg ik niet, onderzoek zelf maar.

  Like

 27. Johan P // mei 8, 2018 om 21:59 //

  Het voorbeeld van de Kelten is aardig, maar niet ter zake doend. Ook voor hen gold dat gedurende die eerste 7 jaar het karakter werd gevormd en bepaalde waarden werden bijgebracht. Dat men daarna ‘een vak ging leren’ onder andere leermeesters doet daar niets aan af omdat de waardes binnen de cultuur niet radicaal anders waren. De karaktervorming ging verder, maar onder andere leermeesters.
  Wat men had aangeleerd in die eerste 7 jaar bleef geldig, er werd alleen op voortgebouwd. Het zou wat anders zijn als men ter vergelijking de kinderen na 7 jaar opeens de regels van de Chinese maatschappij van die periode hadden moeten gaan volgen met hele andere kernwaardes.
  Bij de Kelten hadden mannen en vrouwen -over het algemeen- duidelijk verschillende plichten in de opvoeding van kinderen, maar ze vormden wel een samenhangend geheel en die stonden niet lijnrecht tegenover elkaar.

  Het probleem met islam is dat je helemaal niet moet willen dat die basis behouden wordt omdat het op vrijwel alle punten radicaal afwijkt van de waardes in het westen

  Like

 28. Het valt me nu pas op dat de Cheddar man blauwe ogen heeft, geen enkel zwart volk heeft van zichzelf/van nature blauwe ogen. De Cheddar man is dus helemaal niet van een zwart ras maar is gewoon blank en heeft iets te lang onder de hoogtezon gelegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s