Nieuw

NU.nl is onderdeel van Soros gefinancierde media.

Uit verschillende onderzoeken dat ik heb gedaan blijkt dat NU.nl onderdeel is van Soros gefinancierde media. Wij weten onderhand dat veel media bedrijven in handen zijn van Soros.

Het was bekend dat Wall Street Journal en Financiel Times in handen is van Soros. Wat velen echter niet wisten is dat NU.nl ook in handen is van Soros.

Profmedia BV trad in dienst bij George Soros, Syaszinvest. Syaszinvest is een Russische telecombedrijf. In 2013 publiceerde Profmedia, samen met het Nederlandse TNMC Sanoma Independent Media, 20 nieuwe tijdschriften.

NieuwsFrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on NU.nl is onderdeel van Soros gefinancierde media.

 1. Vandaar dat Veronica magazine zo links als de pest is geworden, heb al een paar jaar geleden mijn abonnement opgezegd en dit omgezet naar TV Totaal, gericht op satelliet. Is ook van Samona dus ook links commentaar, echter er staat niet erg veel commentaar in, omdat ze de programma’s van meer dan honderd zenders weergeven, dus is dit blad nog te pruimen. Je moet wat, want er is niet één rechts programma blad.

  Like

 2. Wie wil er nog een abonnement op een omroep blaadje????

  Like

 3. Ja, dat is net zoiets als een pornofilm bij de videotheek huren.

  Like

 4. De vraag die bij mij opkomt is:
  Hoe kan je de macht van deze man doorbreken?

  Like

 5. Met zoveel geheime diensten op de wereld zou hij makkelijk te traseren moeten zijn,maar de wil ontbreekt van de EU want zij zijn in dienst van deze verachtelijke snoodaard En laten hun inkomstenbron niet droogvallen en hebben totaal geen idee dat OOK zij blank( voor Soros en andere stumpers zoals Links (Wit)en ook Dood gemaakt worden na de Coup,maar het word tijd dat dit meedogenloze kankergezwel verwijderd word van deze aarde die hij vernietigd voor de mensheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s