Nieuw

Het door de Europese Unie, Mark Rutte en Alexander Pechtold zo geliefde Oekraïne hield eind vorige maand ook een oorlogsherdenkingstocht

Kijk zo laat je zien dat je echt bij Europa wenst te horen je herdenkt de slachtoffers van een gruwelijk hoofdstuk uit de wereldgeschiedenis uitgevoerd door het nazisme verenigt door Adolf Hitlers. Oeps wacht even op de Oekraïne herdenken ze geen slachtoffers maar herdenken ze de 14. Waffengrenadier-Division der SS, of ‘galizische Nr. 1’.

Een verenigt Europa dat islamitische massamoordenaars als vriend wenst te zien kan het zich uiteraard veroorloven om kennelijk schaamteloos een land te accepteren dat zelfs nu na zoveel jaar nog steeds het nationaal socialisme een de moord op miljoenen mensen aanbid.

150px-Dyvizia_Galychyna.svgDe 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1) was een divisie van de Waffen-SS. De eenheid werd in april 1943 gevormd uit vrijwilligers van de westelijke Oekraïne en ontbonden in mei 1945 met de onvoorwaardelijke overgave van nazi-Duitsland.

De divisie heeft tijdens de hele oorlog gevochten aan het oostfront, met name in Oekraïne, Tsjecho-Slowakije en Slovenië.

Het embleem van de divisie was een klauwende Roetheense Leeuw met drie kronen, afgebeeld op een schild. Deze leeuw stond voor Galicië, de regio waar het grootste deel van de vrijwilligers vandaan kwam, en gold als symbool van het Oekraïense nationalisme. Wikipedia

En nee het maakt voor mij geen verschil of dat ze op de Oekraïne het nazisme een warm hart toedragen of dat ze de slachtoffers herdenken die er onder deze vrijwilligers zijn gevallen die tegen de mensheid streden onder het nazisme. Je herdenkt geen mensen die zich inzetten voor massamoord. Oké in Turkije en andere islamitische oorden der achterlijkheid is dit anders ik bedoel natuurlijk dat je dit niet doet wanneer je de ontwikkelingsfase van grotbewoners bent ontstegen.

De nazigroet uitgebracht door honderden mensen in de Oekraïense stad Lviv tijdens een nationalistische mars, opgezet door vele lokale vrijwilligers, waarbij nazi-symbolen vol trots werden getoond ter herdenken van een Waffen SS-eenheid.

Oekraïne een land dat je kennelijk graag als bevriende natie moet zien maar waar ik mijn bedenkingen toch wel over heb.

Generaal Vasily Vovk Oekraïne “Joden zijn geen Oekraïners en ik zal jullie vernietigen”

Inderdaad zoveel is er in de Oekraïense bananenrepubliek nog niet verandert enkel en alleen dat ze nu niet voor Hitlers Europa hebben gekozen maar voor Merkels Europa. De Jodenhaat wordt nu niet aangewakkerd vanuit de binnenlandse politiek maar ingevoerd door niet westerse allochtonen met dezelfde treinladingen worden binnengehaald als de Joden tijdens het Hitler regiem werden uitgevoerd.

Overigens om een en ander een beetje een fatsoenlijk en respectvol aanzicht te geven noemt men dit in Oekraïne geen neo nazistische parade, maar een Feestelijke mars voor de stad Lviv. Dat U het maar even weet.

En met deze wetenschap kunnen Nederlandse landverraders en vijanden van de Nederlandse cultuur, normen en waarden zoals Mark Rutte en Alexander Pechtold weer rustig gaan slapen. Even als de antisemieten die nog steeds rondlopen op de burelen van de SP en GL hoeven ze zich geen zorgen te maken en slapen ze allemaal vannacht weer als een roos.

Zolang de waarheid maar niet zichtbaar wordt en met de ene na de andere kut smoes naar het land der fabelen kan worden verwezen blijft het rustig in slaapland Nederland en hoeft men zich in Oekraïne geen zorgen te maken en kan met door gaan met het propaganderen van nazisme en Jodenhaat.

Ondertussen blijven ze de Euro’s aan staatssteun binnen harken want het is toch zo een geweldige bontgenoot voor Europa. Dat ze dan af en toe een passagiersvliegtuig uit de lucht knallen om de Russen te kunnen beschuldigen ach dat maakt toch geen donder uit!

Ach met sommige vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

18 Comments on Het door de Europese Unie, Mark Rutte en Alexander Pechtold zo geliefde Oekraïne hield eind vorige maand ook een oorlogsherdenkingstocht

 1. Deze smerige overheid betaalt ook Palestijnen als ze joden hebben vermoord,dus Poroshenko als fascist,past exact bij dat EU tuig,ras nazis,vandaar hun voorkeur om zoveel mogelijk fascisten in de EU te krijgen. Weet je gelijk wat de bedoeling is van die smerige huichelaar Rutte met zijn aflikkers zoals Merkel en Juncker,als marxist,goed voor miljoenen doden.

  Like

 2. Gek dat je er nooit iets over hoort dat de Oekraïners ook de kampbewakers en -beheerders van de kampen waren waar complete treinen met voedsel onderweg naar hun bestemming geheel door hun werden afgeroomd en dus nagenoeg leeg aankwamen. Datzelfde gebeurde ook met de budgetten voor die kampen die onderweg naar hun bestemming werden afgeroomd en er dus nog een bedragje van een paar Reichsmark aankwam. Net genoeg voor kaviaar en champagnevoor bewaking en beheer. Miljoenen mensen stierven de hongedood. Na de oorlog werden ze als helden in hun land binnengehaald en kregen hoge posities en gratis kippenslachterijen en chocoladefsabrieken toegespeeld.

  Anderen trokken als SS-huurlingentroepen door de dorpen van het Oostfront om de gevangen genomen mannen door de plaatselijke houtzagerijn in de lengte en bij leven door te zagen. Gewoon voor de lol terwijl ze de vrouwen en dochters naast de zaag stonden te verkrachten.Dorpen werden in de fik gestoken terwijl de mensen in de brandende huizen moesten blijven. Wie naar buiten kwam werd neergeschoten. Ook gewoon omdat het kon. Miljoenen mensen werden op die manier vermoord.

  De SS maakte jacht op deze verwarde legerscharen om ze tegen de muur te zetten. Maar ja, de Nazi’s kregen er toch de schuld van en werden geneurenbergt terwijl de Oekraïners hun buit investeerden in de handel met kippen, chocolade en nog wat meuk en anderen later Nederlanders uit de lucht lieten schieten.

  Like

 3. In vele gevallen werden de Oekraïners ook als katvanger en stropopje gebruikt door de Duitsers. Niet dat jullie nu denken dat de Duitsers engeltjes waren.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // mei 6, 2018 om 10:57 //

  Ik vind het geen punt. Ook in Estland is de bevolking nog trots op voorouders die bij de SS zaten…de reden is ons vaak onbekend.
  In bijvoorbeeld Estland werd in 1939 toen de Russen binnen vielen onder de bevolking een enorme slachting aangericht, toen het jaar erna de Duitsers kwamen en de Russen verjoegen waren ze voor de Esten de bevrijders…..en iedere man daar kon eindelijk iets terugdoen, namelijk dienst nemen bij de vrijwillige SS en de moordenaars van broers, vaders en moeders, en wat dan ook wreken. Idem bij vele andere volkeren in oost Europa, Stalin was niet zo aardig en er werd nogal wat afgelacht links en rechts. Oekraine werd uitgehongerd en pas als je de geschiedenis kent kun je iets van hun haat en ook angst begrijpen. Zoals hier de Engelsen en Canadezen worden gezien / ons aangeleerd als bevrijders is in die landen de Duitser en vooral de eigen SS de grote helden. Is dat zo onrechtvaardig of verkeerd? Mag een ander geen andere menig of geschiedenis hebben?

  Zeg nu zelf, als je weerloos en machteloos moet toezien hoe je famillie en vrienden worden afgemaakt, dan is een geweer met kogels en een SS uniform en een berg medestanders een godsgeschenk.

  Voor velen was Adolf Hitler een redder en een bevrijder, een kans op overleven in een wereld en een tijd waar men het afslachten van volkeren als normaal en juist beschouwde. eigenlijk vreemd dat nu bijvoorbeeld de Turk de Armeense genocide of de uitroeiing van Grieken ontkend, ze waren er zo trots en blij om destijds…

  Het is het gebrek aan openheid en de smerige politieke “correctheid” die onze opvoeding tekend dat we niet weten waarom mensen doen wat ze doen of zeggen, het is het gebrek van velen dat ze niet zoeken naar het waarom maar blind de indoctrinatie en geschiedvervalsing van de overheid en politiek en kerk geloven en daarna handelen en spreken. En zo kweek je haat en maak je oorlog, door leugens tot norm te verheffen.

  In verschillende oorlogs musea in dit land word nog steeds de versie van de geschiedenis verteld die onjuist is en onterecht. In de krant van afgelopen week stond een verhaal van een kleinzoon van de “dambusters” over zijn opa. (“dambusters” is de naam voor de piloten die drie stuwdammen in Duitsland bombarderden waardoor er rond de 60.000 burgers in die nacht stierven. ) De man vertelde dat zijn opa trots was. Sommige van die “dambuster” piloten hebben toen ze hoorden van de gevolgen van hun bombardement hun leven compleet omgegooid, zichzelf van kant gemaakt of zijn levenslang als wrak verder gegaan, gevuld met een schuld. Strategisch was het resultaat minimaal….

  Als je alle burger doden in Nederland telt en kijkt wie welk aantal heeft gescoord kan het zomaar zijn dat onze vrienden meer van onze landgenoten hebben omgelegd dan onze vijand. Iets wat in oorlog normaal is blijkbaar, twee op de drie militaren die in gevecht sneuvelen sterven door eigen vuur of kogels…..en vaak ondeugdelijk materiaal, gekocht van vriendjes van politici voor een zacht prijsje en een ….reisje….

  De EU grossiert in leugens en maakt een nieuwe realiteit waarbij de mens een voorwerp is geworden en het fenomeen leven elke betekenis verliest. Een beetje zoals Islam zijn volgelingen wil, het loopt en praat, heeft een naam, het doet alles wat een mens ook doet behalve zelfstandig constructief denken en zich dingen afvragen en onderzoeken….

  En juist die dingen lossen alles op, dat onderzoeken en leren begrijpen, leren iets nuttig te gebruiken, maar goed, leugens willen niet worden opgelost. Door geschiedschrijving net als de bijbel met politieke doeleinden te vermengen en bewust te vervalsen houd je de verkeerde dingen in stand en geeft je valse informatie door ana toekomstige generaties.
  Is dat evolutie en intelligentie?

  Bestaan noemden we dat, maar waarom zou je de moeite doen…

  Liked by 3 people

 5. Duchesne // mei 6, 2018 om 11:05 //

  …en zoals Breinbrouwsels al aangeeft, geef iemand een uniformen een geweer en ze worden als het even kan moordende en verkrachtende beesten. Een sekte die dat gedrag in eigen naam tegen ongelovigen stimuleert en als doctrine voor de kindertjes heeft is ook een plus….

  Moordenaars en plunderaars zitten altijd alleen bij de vijand, nooit bij de eigen helden, die zijn heilig en hebben enkel seks uit liefde en het goud in hun zakken is een geschenk van dankbaren…

  En zo ploegde de boer voort, de helft van de tijd achterom kijkend om te zien of de ploeg alles had geploegd. Niet dat hij dan terug ging om de fouten te corrigeren, maar het was een middel om het verder angstige hoofd de dag door te laten komen.

  De toekomst mensen, de hele nabije toekomst telt, en het is zaak te weten wie naast je staat en wie je tegen je gaat krijgen. Uniformen zijn per definitie tegen persoonlijke vrijheid, ze geven aan dat de dragers ervan iemands eigendom zijn en doen wat ze word opgedragen, als dan niet tegen een fatsoenlijk loon en met afkoop van verantwoordelijkheid….denken ze…

  Liked by 2 people

 6. Duchesne // mei 6, 2018 om 11:08 //

  Denkende aan de bevrijdrs die overl kindjes maakten, het was destijds een onmogelijkheid een verkrachting te melden. Zoiets was een beetje zoals het stempel facist of nazi krijgen in deze eeuw…..een stempel dat velen ten koste van zichzelf ontwijken….

  ….liever leven in leugen dan uitsluiting.

  Liked by 2 people

 7. Duchesne // mei 6, 2018 om 11:15 //

  En wat betreft Oekraine, ik denk dat de mensen daar dezelfde soort klootzakken aan de macht hebben als wij hier. En klootzakken zoeken elkaar nu eenmaal op om grotere klootzakken te kunnen worden.

  Mensen in Oekraine zijn denk ik meer slachtoffr van corrupte politici dan we weten, de EU is voor corruptie de hogeschool. Oekraiense politici willen graaf afstuderen. Het is een logisch huwelijk van uitzuigers en de EU heeft de hand gevraagd van Oekraine door de kont aannte bieden. Nou ja, van Balen en Verhofstad dan toch. Prostitutie tussen incest konijnen heeft een gezicht gekregen…gezichten….

  Liked by 2 people

 8. bari1951 // mei 6, 2018 om 11:20 //

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

 9. Scrutinizer // mei 6, 2018 om 12:29 //

  @Duchesne (1),
  En alweer een prachtige reactie.

  Like

 10. Alweer de grote fout gemaakt, door Oekraïne als geheel te benoemen, terwijl het een compleet verdeeld volk is dat 600 jaar onderdeel uitmaakte van het Russische Tsarenrijk met als bijkomstigheid de Russificatie van meer dan de helft van dit land, hetgeen er toe leidde dat de voertaal in midden en Oost Oekraïne Russisch is, en daar veranderd zelfs de zich rijk gestolen hebbende(Roshen concern) West Oekraïense Chocoprince Poroschenko niets aan.
  Oekraïne lijkt op België, gespleten door drie talen. Voorbeeldje de stad waar die demonstratie gehouden werd heeft, ook in Oekraïne zelf, diverse namen, waarvan de oudste Lemberg is. Verder heeft het nog de namen Lviv en Lvov. Er wordt Oekraïens maar ook Roemeens
  en Russisch gesproken. Het Westen is erg nationalistisch, kunt u ook zien aan het dragen van typische Oekraïense geborduurde hemden en blouses in die optocht, gedomineerd door de
  “Правый сектор” (Rechtse Sektor) een stel gewelddadige fascisten die ook in het parlement zitten. Het waarom van dit fascisme hebben @Duchesne en @Breinbrouwsels voortreffelijk uitgelegd. De EUSSR en de USA hebben door hun dictatoriale ongrondwettelijke revolutie een geest in de fles losgemaakt met tot op heden al meer dan 10.000 onschuldig gedode vrouwen en kinderen in het Russisch sprekende Oosten maar ook de doofpot van de door Oekraïne neergeschoten MH 17. Gelukkig bemerk ik steeds meer weerstand tegen Chocoprince
  Die ongekozen communistische EU schoften moeten zich diep en diep schamen, maar ja wat wil je met hun adoratie van Karl Marx en de islam. Binnenkort zijn wij aan de beurt, uit te voeren door allemaal “verwarde” inteelt mannen.

  Liked by 2 people

 11. Was er geen referendum , waar we duidelijk zeiden , geen dichteren relaties met de Oekraïne ?, Wie houdt daar nu rekening mee ?

  Like

 12. Begrijpelijk dat ze het in Oekraïne niet zo op Joden hebben.

  De Joden zijn verantwoordelijk voor een heel wat grotere genocide onder christenen in Rusland dan de nazi’s uitgevoerd hebben.

  Onder de Bolsjewisten (Joden) zijn er miljoenen Oekraïners uitgehongerd tijdens de Holodomor. De hoofdverantwoordelijken voor deze Holocaust genocide waren Joden:

  Genrich Jagoda. Volkscommissaris van Binnenlandse Aangelegenheden en hoofd van de Staatsveiligheid. Verantwoordelijk voor deportaties, innames, executies in de collectivisatie. Verantwoordelijk voor de Holodomor.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Genrich_Jagoda

  Jakov Jakovlev, Volkscommissaris van Landbouw tijdens de Holodomor, verantwoordelijk voor collectivisatie, hetgeen hongersnood veroorzaakte.

  Lazar Kaganovich, minister van propaganda, From 1925 to 1928, Kaganovich was the First Secretary of the Communist Party of the Ukrainian SSR. He was given the task of “ukrainizatsiya” – meaning at that time the building up of Ukrainian communist popular cadres. He also had the duty of implementing collectivization and the policy of economic suppression of the kulaks (wealthier peasants).

  Like

 13. Lord of Hosts // mei 6, 2018 om 21:22 //

  Holodomor zou de schuld zijn van de Joden en Bolsjewisten? Werkelijk?
  Waar denk je dat waar deze meer dan smerige leugen vandaan komt, en welk doel ermee bereikt moest worden?

  Vergeet nooit dat WWII een oorlog tegen de Joden en Bolsjewisten was.
  De oorlog door de VS tegen de Sovjet-Unie (1918-1920) was een nederlaag geworden voor de VS. De propagandamachine en de politieke/economische macht van de VS/VK over Duitsland moest een dolle hond creëren die de klus (sovjet-Unie op de knieën dwingen) voor hen zou regelen…

  “Degene die het verleden controleert, beheerst de toekomst; zij die het heden bepalen, regelen het verleden…”

  https://sputniknews.com/politics/201510191028730561-holodomor-hoax-invented-hitler-west/

  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=https%3A//sputniknews.com/politics/201510191028730561-holodomor-hoax-invented-hitler-west/

  Liked by 2 people

 14. Lord of Hosts // mei 6, 2018 om 21:25 //

  Bijzonder dat mijn reacties vaak in de spambox verdwijnen, zelfs als ik de linkjes weghaal…

  Like

 15. Hij is er uit.

  Like

 16. Die spambox heeft zijn eigen wil, dat ligt buiten onze macht.

  Voor het eerst dat ik lees dat de Holodomor een hoax was, moet zeggen dat ie het wel enigszins aannemelijk maakt.

  Like

 17. scherpschutter1943 // mei 7, 2018 om 16:01 //

  Ik denk dat de Oekraïners straks de stoottroepen van de Europese unie gaan vormen, zoals de pretorianen bij de romeinen. Alleen bestemd om onwillige landen en personen binnen de Eurpese unie op hardhandige wijze op het juiste spoor te krijgen. Die Oekraïense moordenaars maakt het niet uit wie ze de keel afsnijden, als ze maar betaald worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s