Nieuw

Duitse staat verliest controle door massale toename terreurverdachten

Met de groetjes van de EU.

De politie in de deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt overspoeld met tips over terreurverdachten. Omdat het aantal potentiële terroristen sterk groeit kan de staat de controle verliezen, bericht Die Welt.

In 2017 werkte de politie van Noordrijn-Westfalen aan 14.000 gevallen van potentieel islamitisch terrorisme, dat wil zeggen meer dan ooit tevoren. Noordrijn-Westfalen is met 18 miljoen inwoners de dichtstbevolkte staat van Duitsland.

Enige informatie over de verdachten komt van buren of bekenden, die waarschuwen voor radicaliserende individuen.

In 2014 was het aantal zaken veel lager, met ongeveer 7 400 onderzoeken. Vanwege de enorme toename van het aantal gevallen heeft Noordrijn-Westfalen gewaarschuwd dat dit tot een verlies van controle zal leiden.

Sinds het begin van de migrantencrisis heeft Duitsland meer dan 1 miljoen migranten toegelaten en een reeks terroristische aanslagen meegemaakt.

De veiligheidsdiensten van het land hebben niet kunnen voorkomen dat de Tunesische migrant Anis Amri de kerstmarkt van Berlijn aanviel. Als gevolg hiervan kwamen 12 mensen om het leven en raakten 56 mensen (zwaar) gewond.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/german-state-is-losing-control-due-to-massive-increase-in-terror-suspects/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Duitse staat verliest controle door massale toename terreurverdachten

 1. antiislamnu // mei 6, 2018 om 21:42 //

  Je ziet dat het steeds meer uit de hand gaat lopen en met de zomer voor de deur verwacht ik dit jaar nog wel een hoop aanslagen.
  En eerlijk gezegd hoop ik dat Nederland zwaar getroffen wordt zodat er een ommekeer komt in het achterlijke stem gedrag en het continu weg kijken voor de terreur van de islam

  Like

 2. templars2017 // mei 6, 2018 om 21:42 //

  Komt ervan, een massa volk binnen laten in je land zonder te weten wie of wat ze zijn ,zonder enige vorm van voorgeschiedenis.
  De mogelijkheid om te controleren wat ze binnenhalen is zelfmoord ,als het niet met een bom is dan met de overbelasting van het sociaal systeem eigen aan het land van opvang.
  Denken dat je de problemen van anderen kan oplossen zonder terugslag op je eigen bevolking
  is waanzin ,pure waanzin.
  Als je als regering dit toch doet ,ondanks de waarschuwingen vanuit de onderbuik van je eigen bevolking is dat hoogmoed of gedwongenheid ,eender wat het is een goede afloop is er niet aan te koppelen .
  Willens en wetens je eigen volk onder een enorme druk zowel,sociaal als financieël en economisch stellen grenst aan het criminele.
  Ofwel is het uit hoogmoed wat zou kunnen verklaren dat het schuldgevoel uit het verleden een rol speelt.
  Ofwel is het uit gedwongendheid ,opgelegd door een hogere macht die het nodig acht dit uit te voeren om een bovenliggende agenda uit te voeren.
  Wat dan ook de reden is ,het is zeker geen beslissing die voortvloeit uit het gezond verstand ,een blinde kan zien dat een dergelijke beslissing altijd verkeerd afloopt ,wat de reden ook moge zijn.
  Het meest heikele punt in heel deze onfrisse zaak is dat er niet eens tegen geprotesteerd worden , het is dus neigend naar een derde optie die als reden kan dienen moedwilligheid ,dit is tevens de meest verfoeilijke van alle redenen , moedwillig je eigen volk achteruit duwen om je eigen ding te kunnen doen.
  Dit heeft een naam ” discriminatie” ……….

  Like

 3. skeeter // mei 6, 2018 om 21:55 //

  gaat nog komen dat merkel meer bloed aan haar handen heeft dan hitler.

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // mei 6, 2018 om 22:03 //

  Like

 5. Domme Duitsers!

  De NL aanpak hieromtrent is vele malen beter.

  Punt 1; door iedere -aankomende- islamitische terrorist steevast als ‘verward’ te betitelen haal je de angel uit het debat mbt de bestrijding van de islam in Europa.
  (en kan de PVV ook naar huis)

  Punt 2; ‘verwarde personen’ komen op het ‘bordje’ van de gezondheidszorg, waardoor vervolgens -ook niet onbelangrijk- de criminaliteitscijfers waar invasiërs bij betrokken zijn bijkans verdwijnen als ‘sneeuw voor de zon’……….

  Dumme, dumme Deutschen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s