Nieuw

Bizar antwoord van de Zweedse premier laat de Zweden in verbazing achter

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

In het partijleidersdebat van zondag op SVT (Zweedse staatstelevisie) vroeg Jimmie Åkesson (Zweden Democraten) aan premier Stefan Löfven (Sociaal Democraten) waarom zoveel buitenlandse verkrachters in Zweden mogen blijven.

– Als u zich zo zorgen maakt om de vrouwen, Åkesson: waarom wilt u dan de positie van werknemers op de arbeidsmarkt verslechteren? antwoordde Löfven.

Het bizarre antwoord zorgde ervoor dat het publiek nerveus begon te lachen en Jimmie Åkesson de premier de rug toekeerde en zijn handen omhoog hief.

Toen het debat in “Agenda” het onderwerp van seksuele misdaden behandelde, merkte de SD-leider op dat vier van de vijf veroordeelde buitenlandse verkrachters die in Zweden wonen, niet worden uitgewezen.

– Waarom zouden we buitenlandse verkrachters in Zweden houden? vroeg Åkesson aan Stefan Löfven.

– Als u zich zo zorgen maakt om de vrouwen, Åkesson: waarom wilt u dan de positie van werknemers op de arbeidsmarkt verslechteren? antwoordde Löfven.

Het publiek begon te lachen en Åkesson keerde zich van de premier af.

– Maar kom op nou!  Wat heeft dit in hemelsnaam met verkrachtingen en seksueel misbruik te maken? Nu moet je toch is een keer proberen om je bij het onderwerp te houden, antwoordde Åkesson.

De absurde repliek zorgde al snel voor veel reacties op de Zweedse sociale media.

Bron:

http://www.friatider.se/l-fvens-bisarra-svar-p-kessons-fr-ga-om-v-ldt-kter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Bizar antwoord van de Zweedse premier laat de Zweden in verbazing achter

 1. Het intellect van een premier. Is dat niet in bijna elk Europees land zo. Ze weten totaal niet waar ze het over hebben. Denken alleen aan hun eigen toekomst en hachje. Ben je een randdebiel dan wordt je premier.

  Liked by 2 people

 2. En zijn smoeltje heeft die ook niet mee.
  Hier in huis noem ik hem altijd liefkozend ‘paddenkop’.

  Like

 3. Signo // mei 7, 2018 om 06:51 //

  Stefan Löfven een cuck die aan de halsband loopt van de feministische fascisten

  Liked by 1 persoon

 4. Helemaal koekoek // mei 7, 2018 om 09:44 //

  We weten allemaal ZWEDEN IS VERLOREN zeker met zulke droeftoeters aan het roer maar ja VERLOREN zielen heb je dus niet alleen in nederland mijn dunkt

  Like

 5. Daniel // mei 7, 2018 om 12:50 //

  Toch blijf ik me nog verbazen. Wat een randdebielen daar.

  Like

 6. Die man heeft het typische gezichttrekken van een sterke drank alcoholist! Dit kun je zien aan de scheve mond ten opzichte van de platte neus en zijn ogen staan verschillend.

  Like

 7. Correctie: gezichtstrekken

  Like

 8. Het ergste is dat deze socialistische minister-president in zijn eigen argumenten gelooft. Hij probeert het onderwerp niet te omzeilen. Stefan Löfven gelooft serieus dat de toename van zedendelicten in Zweden verband houdt met de arbeidsmarkt. Hij weet gewoon niet beter. De man is een complete faal.

  Like

 9. skeeter // mei 7, 2018 om 18:44 //

  Domme leiders gekozen door domme kiezers, het westen lijdt daar terminaal aan,
  Hier hebben we er ook last van maar nog een kleine kans om het te herstellen.

  Liked by 1 persoon

 10. paulzwueste // mei 7, 2018 om 19:02 //

  Socialisten moeten geloven in hun eigen argumenten.
  Geloven houdt in dat er geen intellectuele discussie op basis van bewijsbare feiten mogelijk is. Daar doorheen te breken is niet mogelijk, omdat mensen moeten geloven als iets niet te bewijzen valt.
  Kan ’n stelling met bewijzen worden onderbouwd dan is er geen geloof nodig.
  Geloven is dus alleen levensvatbaar op basis van radicalisme.

  Like

 11. paulzwueste // mei 7, 2018 om 19:04 //

  Voorts wilde ik den lezer kondt doen…. van het op basis van die artikelkop-kop waargenomen feit dat die zogenaamde premier van Zweden ’n ongelofelijke lelijke rotkop heeft.

  Like

 12. paulzwueste // mei 7, 2018 om 19:06 //

  Die gestoorde landverrader moeten ze zéker berechten en op basis van de gerechtelijke uitspraak laten boeten voor zijn landverraad!!!
  Verder is het waarschijnlijk’n psychopathische patiënt (nèt als Rutte in NL.) want anders kan je niet op een dergelijke wijze je hele land èn totale bevolking overleveren aan die vervloekte islam!!!!

  Like

 13. Taljaard // mei 8, 2018 om 11:11 //

  @paul
  Zo erg als in Zweden is het hier gelukkig niet.
  Maar wanneer Fortuyn er niet was geweest zou Nederland nu heel veel op Zweden lijken.

  Like

 14. Ik vind het wel jammer dat Åkesson, niet even door ging, en om wat details op zijn vraag te willen geven, Hij was hem toch te baas , dus kon hij makkelijk hem wat verder door het slijk halen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s