Nieuw

Why the War on Men Is Hurting Everyone

Not all masculinity is “toxic.” Men and women are different, and this is biology. There’s nothing wrong with this. It happens in every single species. And to try and stamp this out is a dangerous experiment that will not end well.

foto ter illustratie, Pixabay

These days, it appears that being a man means you’re crazy. You’re a rapist waiting for a woman to rape. You’re a misogynist, just looking for a woman to oppress. You’re a brute, looking for a woman to punch in the face. You are violent, domineering, and angry.

At least according to the University of Texas at Austin.

They’ve rolled out a program called MasculinUT that treats men as though they are violent rapists just waiting for a woman on whom to force themselves. And, you know, slap around a little, because apparently, that is what men do. The project praises a poster of a black man with a flower crown, but mourns that masculinity “should go further than that.”

Freedom Outpost >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s