Nieuw

Vrijheid begint met het recht op zelfbescherming

Door: Duchesne

De wetenschap dat een gewapend mens zichzelf en anderen hun leven kan beschermen is ook bij regeringen aanwezig. Gezien dat veel regeringen hun burgers verder en verder ontwapenen wil dus gewoon zeggen dat uw veiligheid en dat van anderen volledig moet worden weggenomen. Feitelijk mag u dus dood gaan maar niet uzelf of anderen beschermen.

Die ideologie, en de lieden die daaraan meewerken op alle overheidsniveau’s en in de politiek en bij de pers maken niet een veiligere wereld maar een steeds meer machteloze burger. Daar zijn vele termen voor, maar het komt neer op de rechten van een slaaf. GEEN !

Er zijn landen, Bulgarije, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Zwitserland en bijvoorbeeld Andorra waar de wet en zelfs de grondwet stelt dat burgers het RECHT hebben op wapenbezit, en niet dat het een gunst is van de overheid, met verplicht contributie aan een privéorganisatie (KNSA, gedwongen maar niet legaal trouwens) ten alle tijden terugneembaar. In Andorra is de wet zelfs zo dat ingeval Andorra word aangevallen en een inwoner geen wapen heeft de politie de burger een wapen MOET verschaffen… In Tsjechië is het sinds vorige zomer voor burgers toegestaan een vuurwapen te dragen mits niet openlijk. Hetzelfde in Bulgarije, waar enkel de toeristen-enclave Sunny Beach een wapenverbod heeft, maar daarbuiten is het gewoon normaal, een vrije keuze… voor inwoners dan natuurlijk. En is het in die landen meer chaos dan in Amsterdam? Denk het niet. Toen de wapenwet in Engeland kwam en bijna alles werd verboden steeg de criminaliteit, en parallel daarmee het gebruik van vuurwapens. Op verboden wapenbezit staat in Engeland nu iets van 18 jaar celstraf, en dat is enkel bezit. Na 20 jaar draconische strafmaat is het resultaat een verveelvoudiging van vuurwapengebruik door vooral lieden die totaal niets van binding hebben met Engeland en de cultuur maar enkel met de uitkeringen en de prostitutie van kinderen scene…

Ondertussen zitten in bijvoorbeeld de Schotse cel een gepensioneerde man vier jaar cel uit voor het bezit van een hagelgeweer en is ene meneer Luty na jaren cel overleden, hij had een wapen ontworpen dat door iedere burger eenvoudig te bouwen is, in het kader van vrijheid en recht op zelfbeschikking. Hij is overleden, zijn wapen is in tekenvorm te vinden op internet, “the Luty gun”.

Met het verbieden van wapens en daarmee feitelijk het recht het eigen leven te mogen beschermen en de mogelijkheid dat van anderen te redden dragen regeringen een vreemde boodschap uit, wel verplicht inenten, wel een gordel moeten dragen in een auto en allerlei wetten maken ter ” bescherming” van burger en dier, maar wanneer de essentie van leven en dood om de hoek komt kijken is de wet niet thuis, pas daarna, als bewijs wie er de baas is over al het leven worden daders soms gestraft. En nieuwe slachtoffers geboren…

Bataclan had een andere afloop gehad als er gewapende burgers van eigen soort hadden gelopen, mensen hadden een kans gehad.

De straten lopen steeds voller met lieden die andere normen hebben dan wij, die in eigen enclaves ongrijpbaar zijn en kunnen beschikken over splinternieuwe wapens, met vrachtwagen en boot uit vooral Turkije hier afgeleverd. Voor wanneer de sekte des doods de macht wil grijpen, en voor die tijd als machtsmiddel om niet gelovigen te beroven, te vermoorden of gewoon pijn te doen, voor de lol.

Het is dan ook meer dan wrang dat juist de eigen overheid niet thuis is als deze groepen op de straten het verkeer regelen, maar wanneer een wat oudere autochtoon met een wapenvergunning overlijdt wel bij machte is de weduwe zo te intimideren dat ook al het antiek mee kan worden genomen en de dokter en andere specialisten hulp moeten verlenen.

En dit is het kaliber van overheidsdienaren dat zelfs de protocollen voor de wet nu mag schrijven, na eerst lange tijd gewoon zelf wetten te hebben gecreëerd. Sommige van onze overheids dienaren en het gros van de politiek zijn misschien wel een grotere bedreiging voor onze vrijheid en leven op dit moment dan de sekte des doods en alle ellende die wordt geïmporteerd.

Vrijheid begint met het recht op zelfbescherming, het meest essentiële recht van de mens. Wapenbezit is geen misdrijf, het ontzeggen van het recht lijf en leden te beschermen is dat wel. En dat behoeft geen papier waarop het bevestigd is, het staat in iedere genen geschreven, de reden dat je nu bestaat.

Wapenbezit is echter ook verantwoordelijkheid, zoals autorijden dat ook is. En dat is niet iedereen gegeven, ook niet lieden in overheidsdienst die geacht worden verantwoording te hebben, het gebruik van wapens als dreigmiddel omdat intelligentie tekort schoot of de wereld even teveel werd of het ego de eigen omvang niet meer kon bevatten is geen zeldzaamheid, van de familie- of relatiedrama’s met gebruik van vuurwapens is in bijna de helft van de gevallen een geüniformeerd beroep in het gezin aanwezig…

Leuk om te weten… de kans in Nederland om te sterven door een politiekogel is in procenten verhoudingsgewijs groter dan om te komen door een verkeersongeval… ongeveer 0,3 % meer kans in 2014.

…de kans om slachtoffer te worden van een misdrijf gepleegd door de hobbydieren van anderen is dan weer verveelvoudigd sinds 2014. En als je de afweging moet maken of je kinderen wel de straat op kunnen of naar het zwembad of met de trein… dan zouden alle alarmbellen moeten gaan rinkelen… vrijheid heeft enkel een kans als mensen weerbaar kunnen zijn.

Voor slaven is het per definitie niet toegestaan over eigen leven te beschikken. Heeft u het recht in Nederland om uzelf en uw familie beschermen?

Trump heeft compleet gelijk met zijn uitspraak, en een regering die geen leer trekt uit verschillende massaslachtingen en zijn bevolking weerloos houdt en verder weerloos maakt is geen regering maar een dictatuur gericht op vernietiging van de eigen burgers.

De EU wetgeving 2017/853 die ingaat in 14 september 2018 zal bijna alle wapenvormen verbieden, lokaal in ons land gaat de wet ook helemaal los op alle bewegende dingen, het komt eraan dus, totale weerloosheid en onderwerping. Misschien vast uw kinderen verkopen en u organen belenen, het recht op leven wordt per september weer verder weggenomen.

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Vrijheid begint met het recht op zelfbescherming

 1. Er is een groep die belang heeft bij een burgeroorlog. De politie en het leger zal als de pleuris uitbreekt er ook alleen voor deze groep zijn. Het komt eraan en voor we het weten zitten we midden in.

  Like

 2. templars2017 // mei 5, 2018 om 22:33 //

  Dit is een nog grotere dreiging dan hetgeen we moeten vrezen ,wat te doen als de pleuris uitbreekt ,ons verdedigen met een aardappelmesje?
  We hebben één voordeel ,wij zijn blanken , dus hebben we een grote vindingrijkheid ,wees creatief……

  Like

 3. Esperanza // mei 6, 2018 om 00:03 //

  Vrijheid begint met een overheid die haar burgers beschermt.
  Nu aan die plicht schromelijk verzaakt wordt wil ik ook een gun.

  Like

 4. skeeter // mei 6, 2018 om 00:10 //

  “Vrijheid begint met een overheid die haar burgers beschermt.”
  Dat was altans het smoesje van de overheid, terwijl “overheid” eigenlijk zo ongeveer het omgekeerde van vrijheid betekent.

  Like

 5. Esperanza // mei 6, 2018 om 00:13 //

  Like

 6. polderboy // mei 6, 2018 om 08:58 //

  Bij de Telegraaf beweren ze dat heel Frankrijk boos is op Trump zijn speech over wapengebruik.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2002879/heel-frankrijk-woest-op-trump-na-imitatie-bataclan

  Like

 7. Duchesne // mei 6, 2018 om 10:26 //

  Ondertussen gehoord dat driekwart van Frankrijk juist precies zelf zegt wat Trump ook zei….het is maar net wie het “nieuws” of verkapte EU propaganda brengt…

  Wat zou je zelf willen, hulpeloos zijn of terug kunnen vechten.

  Rare wereld eigenlijk, wel jonge meisjes inenten tegen het Papillo virus zodat ze geen baarmoederhals kanker krijgen (zegt men), vervolgens massaal HIV meedragende Afrikanen en Arabieren importeren en ze vrijwel ongestraft laten verkrachten….als u het snapt?

  De reden van het absurde beleid van steeds verder weerloos maken van de eigen bevolking heeft tot doel een toekomstige algehele dictatuur zo min mogelijk tegenstand te geven.

  Een menigte die komt protesteren en geen vuurwapens bezit kan in de toekomst worden uitgeschakeld met zowel geluidsgolven als microwave golven. Bij het gebruik van microwave golven kunt je dan fysiek niet dichterbij komen en verhoogd men de dosering en kun je niet weg ga je van binnen kapot. Met een dusdanig wapen kan iedereen dus worden weggehouden van eender welke plaats, of juist op een plaats of gebied worden vastgehouden…ook zonder hek of prikkeldraad, het zijn mobiele systemen. Zowel het Amerikaanse leger als het Russische en Chines hebben al een dusdanig redelijk operationeel systeem. Het is toepasbaar voor gebieden, maarook om mensen op te drijven of vast te houden, en op de gewenste plek uit te branden met een wat hoger wattage…
  En vuurwapens zijn het enige dat een dusdanig systeem en of het personeel ervoor kan uitschakelen van afstand.

  En dat is de toekomst van Europa, een gevangenis zonder hekken en desgewenst een mobiel Auswitsch on tour……

  Zoals ik al eens eerder schreef, verzet in de toekomst is niet te vergelijken met wat dan ook uit de geschiedenis. De mens is gedoemd een slaaf te worden, eerst van anderen en mogelijk in de toekomst van kunstmatige intelligentie. Wat het einddoel is, Joost weet het ook niet maar het principe van leven is in de toekomst weg, net als het nut ervan.

  Met de vooral technische middelen die nu reeds voorhanden zijn zoals slimme kogels, microwave wapens, digitale gezichtsherkenning en drones, thermische opsporing en stemherkenning, psychische analyse programma’s en gedrags correctie methoden, het arsenaal van de toekomstige dictators is enorm vergroot in slechts drie decennia en verzet om vrijheid te behouden zal een onmogelijkheid worden voor toekomstige generaties. Geen tunnels graven of prikkeldraad doorknippen om te vluchten, het onzichtbare koord zal iedereen binden. Het doet me denken aan de schillenschuit en de rattenvanger van Hamelen, met geluid of als je wil trillingen de mensen vasthouden….en eventueel zonder bloedverlies afmaken.

  Om te overleven zal de mens zeer oninterressant moeten worden en nul waarde en nog mindereigenwaarde moeten hebben.

  Kijk, en dan kun je met Islamisering in de EU ver komen….

  Een grote burgeroorlog of andere catastrofe in Europa zijn in mijn optiek en gezien alle zaken die op stapel staan om als mens te overleven de enige uitweg. En anders volgt de totale onderwerping en slaafheid. Dat is waar de EU voor staat, het totaal uitwissen van identiteit, zowel nationaal als individueel.

  De tijd van de openbaringen is aangebroken, het nummer van de duivel is niet 666 maar 0032 2 284 21 11….

  .

  Like

 8. Dankzij Rutte, Penthouse, Asscher. Feras en Buma zijn onze moordenaars onder ons.
  We zijn verkocht en verraden door onze elites, links en rechts.
  Gaan we zonder gevecht naar de slachtbank?.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2005400/bijna-dood-door-asieldief-ter-apel-bezorgd-over-stelende-algerijn

  Like

 9. Dr Alimantado maakte er in de jaren 70 al eens een treffend nummer over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s