Nieuw

Verwarde ‘allahu akbar’ steekt drie mensen neer in Den Haag

Pixabay.

Door: Kristianne van Blanken & Chris Klomp

Op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag heeft een man vanmiddag drie mensen verwond met een mes. De dader is aangehouden en werd daarbij in zijn been geschoten. Bij zijn arrestatie riep hij meerdere keren ‘allahu akbar’.

De steekpartij vond omstreeks 14.00 uur plaats in de omgeving van station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. De politie heeft de omgeving ruim afgezet met lint om onderzoek te kunnen doen. Bewoners van een groot complex aan de kade mogen hun huizen niet in of uit. Over de toedracht is nog niets bekend.

Lees verder:

https://www.ad.nl/den-haag/verwarde-man-steekt-drie-mensen-neer-in-den-haag~af85e52b8/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Verwarde ‘allahu akbar’ steekt drie mensen neer in Den Haag

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 5, 2018 om 18:58 //

  Nou de politie heeft wel tig schoten nodig om hem uiteindelijk een keer in zijn been te raken zeg.
  Een paar schietlessen kunnen geen kwaad zo te zien.
  En dat allemaal in mijn stadje…

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 5, 2018 om 19:12 //
 3. skeeter // mei 5, 2018 om 20:08 //

  Verwarde man= inteelt kutlim

  Like

 4. Goed dat ze hem hebben ,maar inderdaad vanop een dergelijke korte afstand moet iedere kogel raak zijn , wat als die pummel zelf een peistool had gehad?

  Like

 5. Semper paratus // mei 5, 2018 om 22:08 //

  Ze hadden hem gelijk door zijn in en in verrotte kop moeten schieten dat smerig stuk ongedierte!

  Like

 6. Vind ik nu ook, waarom proberen ze nog steeds op benen te richten in plaats van het hoofd. Daar is hij toch ziek, niet in zijn benen.

  Like

 7. Esperanza // mei 5, 2018 om 22:27 //

  Nog zo’n verwarde man.

  Like

 8. Esperanza // mei 5, 2018 om 23:01 //

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // mei 5, 2018 om 23:08 //

  Esperanza 22.27
  Een uitgelezen kans voor de politie om eerst zijn arm uit de kom te draaien en vervolgens zijn enkels te breken en als hij klaagt over zijn behandeling geef je hem gewoon een klap op de schouder en zegt dat het toch wel meevalt…. !

  Like

 10. polderboy // mei 6, 2018 om 01:32 //

  Volgens een psychiater zijn het geen verwarde mannen, maar psychopaten:
  “Een van de kenmerken van een psychopaat is dat hij nooit fout is en geen berouw kent…persoonlijk zie ik ze niet als ziek.”
  (Or, un des traits caractéristiques du psychopathe, c’est qu’il n’a jamais tort et qu’il ignore le remords. Mon point de vue clinique sur ces quelques portraits de djihadistes que la presse a donnés est donc le suivant : je ne vois pas de malades mentaux parmi eux.)
  https://www.lyoncapitale.fr/actualite/des-rapports-supposes-entre-radicalisme-et-maladie-mentale/

  Deze jihadist is dus niet verward, maar een psychopaat, een crimineel.
  Verward of ziek zijn ze verder niet volgens de psychiater.
  Ze horen dus in hun criminele sharia wereld in hun eigen islam landen thuis, en niet hier.

  Like

 11. Vooral de plesie is verward en incompetent. 6 man kunnen niet eens schieten. Dit wordt lachen in de internationale media.

  Like

 12. Helemaal koekoek // mei 6, 2018 om 11:11 //

  En dat te begrijpen het is nog geen rammeldan voor dat verwarde volk is dit alvast een voorproefje van wat ons nog te wachten staat?? vast wel ons slapende slappelingen kennende het zij zo slaap lekker verder nederland

  Like

 13. Horatius // mei 6, 2018 om 11:16 //

  De kruitdampen zijn nog niet opgetrokken of men heeft het alweer over een verwarde man die op zoek naar zijn identiteit hier en daar wat mensen heeft verwond met een mes.

  Met de volgende sussende verklaringen moeten wij als autochtonen rekening houden:

  ‘Dit ongelukkige incident heeft totaal niets te maken met de Islam maar de verdachte is hoogstwaarschijnlijk bevangen door de hitte tot zijn daden gekomen.

  De identiteit van de verdachte moet nog worden vastgesteld maar voorlopig kunnen wij daar geen mededelingen over doen om eventuele onrust onder de bevolking te voorkomen.

  De zaak is zoals gezegd in onderzoek waarbij ook de betrokken agenten worden verhoord i.v.m. eventueel buitenproportioneel gebruik van vuurwapens. De Rijksrecherche heeft de zaak in onderzoek en tot die tijd zijn de betrokken agenten voorlopig geschorst.

  Berichten afkomstig van de buitenlandse media moeten niet al te serieus worden genomen want van een terroristische aanslag is ons nog niets gebleken.

  De verdachte wordt bijgestaan door een advocaat en een imam die ons verzekerd heeft dat de persoon in kwestie bekend staat als een vredelievende moslim die zich ernstig zorgen maakt over zijn asielprocedure en zijn gezinshereniging.’

  En daar kunnen wij het dan weer mee doen en gaan wij weer over tot de orde van de dag in afwachting van nog meer verwarde individuen, al of niet uitgeprocedeerd. Bovendien in ernstige mate getraumatiseerd dus niet aansprakelijk voor hun daden en nog meer van die Linkse prietpraat.

  Maar hij riep toch Allah Akbar! merkt de alerte autochtoon op tegen deze verklaringen.

  ‘Dat moge zo zijn, maar hoogstwaarschijnlijk was de verdachte dusdanig in de war dat hij dacht dat het vrijdagmiddag was en was hij eigenlijk nog in gebed, dus geen soort strijdkreet zoals de aanhangers van de populisten zullen beweren.’

  Het is allemaal te triest voor woorden, maar ze komen er nog mee weg ook…

  Like

 14. Aha, volgens de politie is deze man verward en heeft het niets met zijn religie te maken. Dan zal de politie tijdens de aanstaande iftar wel schouderklopjes krijgen waar ze zo naar verlangen en wat zullen ze dan uit blijdschap kwispelen voor hun baasjes…. ga zitten liggen staan…. braaaaaaf.. en nu het kontje omhoog en kop naar beneden.. braaaaaaf..

  Like

 15. danny // mei 6, 2018 om 13:31 //

  Verwarde man? Ik zie toch duidelijk een baardaap met jihadistische motieven.

  Like

 16. Ook hier gaat iedereen er aan voorbij dat dit in, en voor de deur gebeurde van een shisa lounge.
  Dus onder de slachtoffer zal geen Nederlander te vinden zijn, want die komen daar helemaal niet.
  Een onderlinge ruzie dus, en zo als gebruikelijk vechten ze dat uit met messen.
  Pas buiten brulde hij pas allah snackbar toen hij neer geschoten werd, waarna de agenten nog even uitgescholden werden voor kanker politie door het nog aanwezige terras volk.

  Hebben we het dan over Nederlanders, lijkt mij niet.

  Like

 17. Esperanza // mei 6, 2018 om 14:31 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s