Nieuw

Nu is de Linkse Kerk hélemaal gek geworden

Na de Bevrijding was men bang in Vlaanderen: de massale import van de holle cultuur uit Amerika zou onze jongeren bederven. Meer dan 70 jaar later wordt die oude vrees stilaan werkelijkheid. Vlaanderen raakt helemaal verziekt door de massale import van extreme ideeën die rechtstreeks overgenomen worden uit de Verenigde Staten van Amerika.

U wordt de laatste tijd doodgeslagen met termen zoals ‘white privilege’, ‘gender politics’, ‘blackface’, ‘mental decolonisation’, ‘micro-agressions’, … en de laatste nieuwe modeterm: ‘cultural appropiation’. ‘Culturele toe-eigening’ is het proces waarbij sommige elementen van Cultuur A overgenomen worden door leden van Cultuur B. En – u raadt het al – dat mag helemaal niet!

Lees verder:

https://doorbraak.be/nu-is-de-linkse-kerk-helemaal-gek-geworden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Nu is de Linkse Kerk hélemaal gek geworden

  1. White privilege is dan weer niet onterecht.

    Let’s face it. Wij zijn gewoon veel beter.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s