Nieuw

Minderjarige vluchtelingen slopen Frans asielcentrum omdat ze minder zakgeld kregen na drugshandel

Pixabay

Vorige week brak er een rel uit in de Franse stad Nantes naar aanleiding van het besluit van de gemeente om de maandelijkse uitkeringen aan vluchtelingen te verlagen, meldt France Bleu.

Volgens de gemeente werd de beslissing genomen nadat was ontdekt dat de vluchtelingen in het asielcentrum het geld gebruikten om drugs te kopen en door te verkopen. Dit is een veel voorkomend probleem in bepaalde vluchtelingenpopulaties.

De rel was zo gewelddadig dat de politie moest ingrijpen. Er werd veel schade aangericht in het asielcentrum: kapotte ramen, vernielde meubels en computers. Alles was door de vluchtelingen gesloopt.

Niemand werd verwond, ondanks het feit dat de vluchtelingen stenen naar de politie gooiden. De vluchtelingen zijn boos vanwege het besluit van de gemeente Loire-Atlantique om hun minder geld te geven. Voorafgaand aan de beslissing was dat 300 euro per maand; het is nu 60 euro per maand, in contanten, en gratis dagelijkse maaltijden.

Zeven jonge vluchtelingen werden na de rellen gearresteerd en door de politie in hechtenis genomen. Zij zullen half juli worden berecht. Het hoofd van de welzijnsdienst heeft tegen hen een rechtszaak aangespannen. Hij kondigde ook aan dat de veiligheid van de plaats zal worden verbeterd.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/refugee-minors-wreck-french-asylum-centre-because-they-were-paid-less-after-dealing-drugs/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7736 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Minderjarige vluchtelingen slopen Frans asielcentrum omdat ze minder zakgeld kregen na drugshandel

  1. Gelukkig is ook daar de volksgezondheid op geen enkel moment in het geding geweest en waren de aristocraten geschokt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s