Nieuw

In Manchester krijgen nabestaanden islamitische aanslag van vorig jaar nog een trap na middels stadsbus die de haatideologie van Allah moet promoten

Op 22 mei 2017 werd Manchester opgeschrikt door een islamitische aanslag waarbij een zelfmoord moslim het leven van 22 mensen beëindigde en het leven van nog veel meer mensen kapot maakte. Dit alles uit naam van een pedofiele nep profeet. In 2018 prijkt de boodschap ‘For the love of Allah’ op de zijkant van zo’n 100 dubbeldekkers.

Een reclame boodschap om de vrede en liefdadigheid van een ideologie te tonen uit wiens naam inmiddels miljoenen mensen over de kling zijn gejaagd. Een boodschap van haat verpakt onder de noemer naastenliefde. Leg dat maar eens uit aan de nabestaande van de islamitische aanslag van het vorige jaar

De boodschap komt van ‘Islamic Relief’ deze strijden uiteraard voor een betere wereld, een wereld zonder moslims? zou je kunnen denken, nee betere levensomstandigheden voor de minderheden uh minderbedeelden. Het bestrijden van de armoede en dit alles onder de islamitische vlag om ons nog maar eens te laten zien hoe barmhartig, menselijk en vredelievend de islam is. Leg dat maar even uit aan de slachtoffers van Manchester, Parijs, Brussel en ga nog maar even door.

Deze reclame boodschap is een belediging voor alle slachtoffers van de islam en specifiek voor de slachtoffers uit Manchester. Een goed doel dat kennelijk over lijken gaat om geld op te halen voor hun linkse hobby.

Manchester News sprak met hoofd communicatie Judith Escribano om een beetje begrip voor deze respectloze daad te vinden. Judith Escribano kwam niet veel verder dan de wijze woorden dat het absoluut niet respectloos is ten aanzien van de slachtoffers om vervolgens te verdrinken in alle positieve daden die Islamic Relief wereldwijd verricht.

Is het acceptabel om een bus van reclame te voorzien die moord en doodslag promoot? En al helemaal om deze dan ook nog rond te laten rijden over het bloed van de Manchester slachtoffers? Mensen werden vermoord of wiens leven is verwoest uit naam van deze ideologie en hun nep profeet krijgen nu ook nog eens een enorme islamitische trap na. En waarom? Om nog meer moslims te helpen hun weg naar onze wereld en betrekkelijke vrijheid te vinden.

De islamitische weldoeners die deze islam promotie opzetten zijn één maar wat met de mensen die deze reclameboodschap hebben goedgekeurd, hoe zit het daar mee zijn deze dusdanig gehersenspoeld dat ze gewoon over de slachtoffers heenstappen en om financieel gewin de moordenaars verheerlijken ten aanzien van hun slachtoffers.

Hoe zou men hebben gereageerd wanneer men in 1946 te Amsterdam middels hakenkruizen het nazisme en de Jodenhaat zou gaan verheerlijken? Ik denk dat de eerste schilder niet verder zou zijn gekomen dan één pootje van het hakenkruis alvorens door een woedende menigte te worden opgehangen.

En verheerlijking van een haatideologie terwijl het bloed van zijn slachtoffers nauwelijks in opgedroogd dat moet dan maar getolereerd worden anders voelen deze moslims zich weer gediscrimineerd en staat het land wederom in brand.

Een islamitische ‘hulp’organisatie die niet moslims helpt komt mij nou juist zo voor als een Oekraïense kampbewaarder die het Joodse kind nog even over de bal aait alvorens deze naar de gaskamers van Auschwitz te begeleiden.

Wat zou het toch mooi zijn wanneer mensen eens wat meer zouden denken alvorens zich voor het islamitische haatdragende karretje te laten spannen.

Met groet Bolo

 

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on In Manchester krijgen nabestaanden islamitische aanslag van vorig jaar nog een trap na middels stadsbus die de haatideologie van Allah moet promoten

 1. Willem // mei 5, 2018 om 14:48 //

  Engeland, waar ben je mee bezig.

  Like

 2. Helemaal koekoek // mei 5, 2018 om 14:49 //

  Geen commentaar

  Like

 3. Like

 4. Het kwetsen van de inheemse bevolking is geen punt. Die moeten gewoon niet zeuren en zich laten vervangen…

  Like

 5. Merel // mei 6, 2018 om 01:30 //

  De duivel waart rond in Europa

  Like

 6. ieznogoedh // mei 6, 2018 om 13:36 //

  Nou, for the love of allah save a life now?
  Welnu, elke niet in Europa levende mislim kan geen mensen in Europa meer doden.
  Met terugsturen naar thuisland kan je dus veel mensenlevens redden.
  Heel veel mensenlevens!!!
  Dan zijn de allahschaapjes weer thuis in de eigen kudde.
  Win win, zoals men dat tegenwoordig noemt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s