Nieuw

Immigrant viel politie aan met stenen en brandbommen – nu wordt het hele gezin uit hun appartement gegooid

Foto: De beruchte migrantenwijk Birkeparken in Vollsmose, Denemarken. © Privé 

In een uniek vonnis van het Deense Hooggerechtshof stelt men vast dat het hele gezin het huis uit kan worden gezet als een gezinslid een ernstig misdrijf pleegt dat de hele omgeving treft.

Het betreffende gezin woont in de beruchte migrantenwijk Birkeparken in Vollsmose, Odense. Een 19-jarige zoon nam deel aan een geplande aanval op de politie waarbij op 9 juni 2015 zowel stenen als molotovcocktails op tien politieagenten in vijf politieauto’s werden gooiden. De politie was in Vollsmose bezig met een routinecontrole toen ze werden aangevallen.

De aanslag vond 1,5 jaar later plaats nadat de moslim Asmaa Abdol Hamid, op 1 januari 2013, was aangenomen als ‘bruggenbouwer’ tussen de inwoners van Vollsmose en de politie. Na die avond was het afgelopen met het “bruggebouwen”.

Ongeveer 50 mensen waren op de locatie toen de politie in een hinderlaag werd aangevallen, wat volgens het Hooggerechtshof was gepland. In totaal zijn in december 2015 negen jonge mannen berecht, tijdens het proces heeft een politieagent die eerder in Afghanistan diende, over de gebeurtenis getuigd:

Als een oorlogsgebied
– Het was als een oorlogsgebied. Het brandde zo erg dat ik niet door het voorraam kon kijken. En toen hoorde ik het geluid van stenen die de ramen raakten.

Het vonnis kwam op 5 januari 2016. Vier tieners uit Somalië en Irak wisten deportatie te ontlopen omdat het in strijd zou zijn met de internationale verplichtingen van Denemarken om hen naar huis te sturen. In totaal werden negen personen veroordeeld tot ieder acht maanden gevangenisstraf.

De huisbaas gooide twee families uit hun woningen, maar er werd beroep aangetekend tegen de beslissing. Nu heeft het Hooggerechtshof echter bepaald dat de eigenaar het recht had om de familie uit de woning te zetten wiens zoon had bekend dat hij molotovcocktails op de politie had gegooid. Men is van mening dat deze misdaad, die gericht was op op het creëren van onveiligheid voor bewoners in de woonwijk, zo grof was, dat het woningbouwbedrijf het recht had om het hele gezin eruit te zetten.

Op 30 juni moet het gezin hun appartement verlaten hebben.

Bron:

https://denkorteavis.dk/2018/indvandrerfamilie-smidt-ud-af-vollsmose-soennen-deltog-i-angreb-paa-politiet-med-stenkast-og-brandbomber/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Immigrant viel politie aan met stenen en brandbommen – nu wordt het hele gezin uit hun appartement gegooid

 1. Johan P // mei 5, 2018 om 06:59 //

  De enige manier. Bij misdaad de hele familie oppakken en de grens over zetten. Dat is een taal die dat tuig verstaat.

  Liked by 2 people

 2. Eigen volk eerst // mei 5, 2018 om 07:58 //

  Oog om oog en tand 9om tand. Dat is de taal die dat tuig spreekt. ISRAËL zou het wel weten. Die zijn expert op moslimgebied. Maar nee, daar wordt niet naar geluisterd. Stel je vóór dat er moslims beledigd worden. Een klein volk en land dat zich staande weet te houden tussen vijandige moslimlanden? Dat een veilig en rijke maatschappij kan creeeren in zo’n gebied? Slimme mensen die joden.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // mei 5, 2018 om 08:27 //

  Eerst zien dan geloven

  Like

 4. Voor de huisbaas…
  Op 30 juni is er geen appartement meer.
  Wat rest is een stinkend gat vol menselijke uitwerpselen.
  Alles dat gedemonteerd kon worden is gesloopt en verkocht.

  Like

 5. ieznogoedh // mei 6, 2018 om 13:32 //

  Analoog kan worden besloten om de hele familie van elke mislim die zich misdraagt een enkeltje thuisland te laten ondergaan. Zo nodig met geweld en mochten er zich medestrijders melden die dat willen verhinderen, meteen op de zelfde vlucht meesturen en daarbij niet vergeten naam etc te noteren zodat ook hun familie kan volgen. In het kader van gezinshereniging zeg maar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s