Nieuw

Geert Wilders: De vrijheid die we 73 jaar geleden herwonnen is de vrijheid die we vandaag hebben te verdedigen

Drieënzeventig jaar geleden werd de totalitaire ideologie van het nazisme verslagen en het Nederlandse volk herwon zijn vrijheid na vijf verschrikkelijke jaren van lijden en onderdrukking. Vandaag is het de bevrijdingsdag. Op deze dag vieren we vrijheid en democratie. We herinneren ons ook onze ouders en we eren allen die hun leven hebben opgeofferd voor onze vrijheid.

Op een dag als deze zijn we ons er terdege van bewust dat vrijheid een prijs eist. De prijs van eeuwige waakzaamheid. Niemand heeft dit beter uitgedrukt dan Ronald Reagan toen hij zei: “Vrijheid is nooit meer dan één generatie verwijderd van uitsterven. We hebben het niet doorgegeven aan onze kinderen in de bloedbaan. Er moet voor worden gevochten, beschermd en aan hen worden overgedragen om hetzelfde te doen. ”

Vandaag bedreigt een nieuw totalitarisme ons land. De ideologie van de islam. Ik heb het niet over moslims. Het zijn individuen die gematigd kunnen zijn, maar de ideologie van de islam kan dat niet. Zijn stichter Muhammed gaf de opdracht om de hele wereld voor Allah te veroveren en om de islamitische heilige wet aan iedereen op te leggen, inclusief aan niet-moslims. Het lot van niet-moslims in de islamitische wereld is het lot dat ons wacht als we niet voorzichtig zijn.

Al meer dan 15 jaar waarschuw ik voor de totalitaire doctrines die verspreid worden over moskeeën en islamitische scholen in Nederland en elders in het Westen. We moeten de vrijheid niet veranderen in een slang die zijn eigen staart opeet. Als we vrijheid toestaan ​​aan een ideologie die tot doel heeft de vrijheid te vernietigen, zal de vrijheid zelf vergaan.

Onze regeringen geven er de voorkeur aan hun kop in het zand te steken. Maar we moeten onze plicht doen. We moeten alles doen om de islam te bestrijden, omdat vrijheid en islam onverenigbaar zijn. Wij staan ​​voor vrijheid. De vrijheid die we 73 jaar geleden herwonnen is de vrijheid die we vandaag hebben te verdedigen. De enige manier om degenen te eren die hun leven hebben opgeofferd voor deze vrijheid, is het vandaag te verdedigen en te beschermen.

Geert Wilders MP 
Leader Party for Freedom (PVV) 
Nederland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Geert Wilders: De vrijheid die we 73 jaar geleden herwonnen is de vrijheid die we vandaag hebben te verdedigen

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 5, 2018 om 19:09 //

  Nou daar is geen woord Spaans bij en ik sluit me er volledig bij aan.
  Maar het zal wel weer een aanklacht worden en een rechtszaak want de waarheid mag niet gezegd worden.
  Pechtold zal wel weer in de gordijnen klimmen met in zijn kielzog de andere “nette” partijen.
  Maar het maakt niet uit, hoe meer stampij ze maken hoe meer mensen het filmpje zullen bekijken, en misschien zijn er toch weer een paar die ontwaken. Beter laat dan nooit.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 5, 2018 om 19:17 //

  Kijk want dit is wat bijvoorbeeld de SP doet;

  Samen met andere Rotterdamse partijen en organisaties verenigd in Rotterdam voor Gaza herdenken we 70 jaar Nakba, de catastrofe die de Palestijnen die moesten vluchten bij de stichting van de staat Israel. Vanaf 13.00 zijn er allerlei activiteiten op het Grote Kerkplein.

  Datum en tijd:
  zaterdag, mei 12, 2018 – 13:00
  Waar:
  Grote Kerkplein, Rotterdam

  Valt nog mee dat ze niet afsluiten mat alla snackbar

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // mei 5, 2018 om 23:05 //

  De vrijyheid nhebben we niet verdedigd, we hebben de vrijheid al willoos weggeven

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // mei 5, 2018 om 23:39 //

  Hij heeft 100% gelijk maar wat heb je er aan gelijk hebben is wat anders dan gelijk krijgen.
  Wel zeer veel respect dat hij het zo lang al voor ons opneemt erg jammer dat wat hij zegt niet doordringt bij de meeste domme Nederlanders.

  Like

 5. Bob Fleumer // mei 7, 2018 om 15:17 //

  Ach heer Wilders, tegen botte onwil en domheid is weinig te doen, U heeft zo groot gelijk en de grote club is zo groot. Ik vraag me af wat er gebeurt zou zijn als die steekpartij en de poging om iemand te kelen tegen Rutte zou zijn gericht, zouden ze dan nog van een verwarde man spreken? Misschien heeft Rutte wel zo iets als ervaring nodig om echt wakker te worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s