Nieuw

De invasiërs zijn succesvol de burgeroorlog begonnen

© Pixabay

De Afrikaanse rellen in Ellwangen zijn een keerpunt: zo begint een burgeroorlog. Het feit dat de staat op de nacht naar maandag zo erbarmelijk gecapituleerd heeft, zal de appetijt van de illegale kolonisten doen toenemen. Ellwangen is overal: door het hele land zijn er asielcentra in de provincies, waar de kapot bezuinigde politie nauwelijks meer aanwezig is.

De lering, die nu via internet tot in de laatste Afrikaanse kraal verspreid wordt, is heel simpel: Afrika verslaat Europa. Wij zijn sterker dan de Duitsers – ook daar waar de staat zijn geweldsmonopolie gebruikt. Want deze geweldsmonopolie is een boeman: het wordt in de regel alleen tegen de eigen bevolking gebruikt, terwijl de zogenaamde vluchtelingen en hun linkse radicale aanhangers zich alles kunnen veroorloven.

Je zou kunnen tegenwerpen: was de staat niet al tandeloos in het beschermen van vrouwen op de nieuwjaarsnacht van Keulen in 2015 en tijdens de G20-top afgelopen zomer in Hamburg? Ja, dat klopt. En toch is Ellwangen een nieuwe escalatiefase: hier werd de staatsmacht niet en passant aangevallen om andere doelen na te streven (vrouwen, G20-deelnemers), maar direct, zonder verder voorwendsel. En: de toch al belachelijke pogingen tot uitzetting van illegalen (minder gedeporteerd in 2017 dan in 2016!) werden uitgerekend getorpedeerd in een van de weinige gevallen waar serieus actie moest worden ondernomen. De boodschap van de illegalen: Ellwangen laat zien dat je ons niet meer kwijt raakt.

Terugkijkend op de nacht naar maandag: de aanvallen van de menigte van 150 Afrikanen waren zo meedogenloos dat de vier agenten geen andere kans zagen (zagen, niet hadden!) dan zichzelf te barricaderen in hun wachthuis op het asielterrein. Een privébewaker bracht het ultimatum van de belagers: “De handboeien moeten binnen twee minuten eraf zijn, anders wordt de wacht bestormd”. Asielzoekers bedreigden de agenten: “Als de politie terugkomt, zal het niet zo goed voor hen aflopen”. De politie ontving ook informatie uit het asielzoekerskamp, dat “zij zich door bewapening voorbereiden op de volgende politieactie” (persmededeling van de politie).

Vier neerslachtige dagen duurde het, voordat honderden politieagenten het asielcentrum bestormden en de verbanneling konden arresteren. Eind goed, alles goed? Dat vindt inderdaad de Spiegel-Online, het centrale journalistieke orgaan van de Duitse masochisme-pers, dat de kop bedacht: “Waarom de rechtsstaat niet gecapituleerd heeft”.

De weerbare democratie
Wat zou een staat, die zijn politieagenten niet moreel heeft ontwapend met “Refugee welcome”, de vier beambten bevolen hebben die in die nacht naar maandag, wanhopig in aantal overtroffen, een gewelddadige menigte moest confronteren? Ralf Kusterer, staatsvoorzitter van de Unie van Politie Baden-Württemberg, ziet tenminste waarschuwingsschoten door de rechtssituatie toelaatbaar: “Er moet sprake zijn van een onmiddellijke dreiging tegen de ambtenaren of derden. In het geval van Ellwangen was er sprake van een arrestatie, een waarschuwingsschot zou gerechtvaardigd zijn geweest”. Van de minister van Binnenlandse Zaken, Seehofer, die nu geschokt is, zouden we mogen verwachten dat hij dit standpunt bevestigt. Maar natuurlijk komt er niets: hij sprong als een leeuw en landde als een slaapkamerkleedje – zo gedraagt hij zich altijd.

Tegenover de georganiseerde lafheid vertegenwoordigt Alice Weidel de enige juiste positie: “Om het gezag van de rechtsstaat te herstellen, moet niet alleen de gearresteerde Togolees onmiddellijk worden gedeporteerd. Alle aanvallers die zich hebben verzet, moeten ook worden geïdentificeerd en gearresteerd. Hun verblijf moet onmiddellijk worden beëindigd”.

Maar dat is precies wat de politie-inval op donderdag niet heeft gedaan. Weliswaar wordt de Togolees gedeporteerd, maar slechts naar Italië, waar hij de bevolking daar mag lastigvallen. Maar: hij zit volgens de politie nog steeds niet in deportatiebewaring! En: zijn gewelddadige medestanders, 150 asielzoekers, worden sowieso niet aangetast: slechts negentien van hen zullen naar andere asielcentra worden overgebracht – waar zij het virus van het succesvol verzet tegen de Duitse staat zullen verspreiden. Ellwangen zal als het begin van de burgeroorlog in Duitsland in de geschiedenisboeken gaan. De dringende vraag: wat doet het volk als ze verraden worden door hun staat?

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/05/05/die-invasoren-haben-den-buergerkrieg-erfolgreich-begonnen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on De invasiërs zijn succesvol de burgeroorlog begonnen

 1. Vreselijk en niets meer aan toe te voegen, dit zal zich verspreiden als een besmettelijke ziekte…

  Like

 2. Walther Woortman // mei 5, 2018 om 11:13 //

  Het zijn allemaal sluipmoordenaars wat er binnen komt en de regeringsleiders blijven maar slapen.

  Like

 3. Duchesne // mei 5, 2018 om 11:14 //

  Dit is de reactie als politie zelf in gevaar is, kunt u nagaan welke hulp u krijgt in eenzelfde situatie…

  breaking : asieleiser op roofpad steekt man neer in Ter Apel en vlucht in rechte lijn naar het asielcentrum….meer duidelijk kan niet….

  Like

 4. Daniel // mei 5, 2018 om 11:27 //

  Wat er mogelijk zal gebeuren is dat die groeperingen die bewust aansturen op burgeroorlog en in eerste instantie de linkerzijde vrijbaan geven, de rechterzijde zal voorzien van wapens. Het einddoel is de totale vernietiging van links, de nihilisten. Dat zal niet zonder de ergste vormen van barbaarsheid verlopen. Dit is het scenario dat al in 1871 (!) is neergelegd in de agenda van de ‘elite’. Zie voor een uitvoerige beschrijving daarvan dde brief van 33e graad vrijmetselaar en satanist Albert Pike aan zijn vriend en oprichter van de maffia, Guiseppe Mazinni.

  Liked by 1 persoon

 5. Klaas Dijkstra // mei 5, 2018 om 11:28 //

  We moeten als eerste de psychopaten in de politiek en de elite verwijderen.
  Dan volgt de rest vanzelf, daar hebben we geen draaiboek voor nodig!

  MAAR EERST DE HEERSENDE POLITIEK..!!

  Liked by 3 people

 6. Daniel // mei 5, 2018 om 11:29 //

  De voorbereidingen daartoe zijn al decennia lang aanwezig en komen nu binnenkort tot een climax. Wees erop voorbereid.

  Liked by 1 persoon

 7. Daniel // mei 5, 2018 om 11:31 //

  Het verwijderen van de politieke elite is een goede optie, maar dat ziet niemand echt gebeuren. De massa is niet geïnteresseerd en heeft geen idee hoe ze dit probleem moet oplossen.

  Like

 8. Horatius // mei 5, 2018 om 12:48 //

  Wat doet het volk als ze verraden worden door hun staat?

  Een vraag dat het asieldebat de komende jaren zal gaan beheersen want de staat is machteloos gebleken omdat ze bang is voor een escalatie die niet meer te beheersen valt en dan zitten we dus midden in een burgeroorlog.

  Het gewone volk zal dan bij een keer op keer gebleken falende Overheid zelf knokploegen gaan formeren om hun familieleden en eigen wijken afdoende te kunnen beschermen.

  Dat is de eerste fase. Want daarna zullen er vuurwapens worden gebruikt waarover de asielzoekers (de invasietroepen dus) nu al schijnen te beschikken via criminele netwerken en een aantal moskeeën waarvan bekend is dat zij als radicaal te boek staan.

  Dat er aan beide zijden slachtoffers zullen vallen is dan onvermijdelijk met als gevolg een verdere escalatie waarbij de politie voor de keuze zal worden gesteld partij te kiezen.
  Over de rol van de linkse activisten kunnen we kort zijn: die kiezen uiteraard partij voor de asielzoekers wat de chaos nog zal vergroten. Onderlinge verdeeldheid die zich zelfs binnen families zal gaan afspelen, dus een echte burgeroorlog, wat dan ook overduidelijk de opzet is van de radicale islam. De z.g. vreedzame religie die dit scenario zorgvuldig heeft voorbereid.

  Het enige volk in West-Europa dat daadwerkelijk in staat is massaal op te komen voor hun eigen identiteit en veiligheid is het Duitse volk. Het nationale schuldcomplex opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog heeft uiteraard een zekere limiet en die limiet dreigt nu te worden overschreden door een aarzelend Overheidsapparaat wat het eigen volk overduidelijk in de steek laat.

  De volgende fase is het noodgedwongen inzetten van het leger omdat de politie niet bij machte zal zijn het op te nemen tegen gewapende moslims en Afrikanen die blijken te kunnen beschikken over de modernste automatische vuurwapens.
  Over geheel Europa zijn de opslagplaatsen verspreid waaruit deze invasietroepen kunnen putten als er op een gegeven moment sprake zal zijn van een bloedige burgeroorlog.
  Sommige van deze wapenarsenalen zijn bij wijze spreken per ongeluk ontdekt, maar dan hebben wij het natuurlijk over het topje van de ijsberg.

  Vanuit Duitsland zal deze escalatie overslaan naar de buurlanden waar de problemen inmiddels vergelijkbaar zijn met die in Ellwangen. Steekpartijen, aanrandingen, harde intimidatie en andere criminele praktijken zijn aan de orde van de dag. Ook al doet men vanuit de Overheid van alles om de ergste uitwassen onder de pet te houden.

  Dit is geen onheilsscenario maar de onvermijdelijke uitkomst van een uitnodigings- en gedoogbeleid van een regering o.l.v. Merkel geïnspireerd door zelfoverschatting en een onderschatting van de macht van het gewone volk die paal en perk zal stellen aan de terreur en intimidatie van de nepvluchtelingen.

  De eindfase zal een periode zijn van ontwrichting, onzekerheid en angst onder de bevolking met als automatisch gevolg een machtsovername door de z.g. populisten.
  Dan pas is er een redelijke kans op een stabiele periode waarbij de buitengrenzen van de EU hermetisch worden gesloten en er orde op zaken kan worden gesteld met als uitgangspunt remigratie naar de landen van herkomst op desnoods harde maar effectieve wijze.

  De toekomst van geheel Europa staat op het spel en dat is een rechtvaardiging voor een totale koerswijziging t.a.v. het huidige vluchtelingenbeleid dat alleen maar meer werkelozen, radicalisering en criminaliteit oplevert.

  Populistisch gezwets? De diverse statistieken zijn een fundamentele onderbouw van deze stelling.

  Liked by 2 people

 9. Scrutinizer // mei 5, 2018 om 14:43 //

  @Horatius,
  Ik volg je helemaal.
  Enige wat me verbaasde was de stelling “Het enige volk in West-Europa dat daadwerkelijk in staat is massaal op te komen voor hun eigen identiteit en veiligheid is het Duitse volk.”
  Wat maakt hen uwes inziens zo anders?
  Uw vervolgzin, geeft eerder een indicatie van het tegendeel. Vandaar mijn vraag.
  Verder deel ik zoals gezegd uw analyse.
  Reden waarom ik jaren geleden besloot de EU te verlaten.

  Like

 10. Johan P // mei 5, 2018 om 15:36 //

  Horatius.
  In grote lijnen eens, behalve dat over de Duitsers. Die zijn zo grondig at ze gehersenspoeld en overladen met hun schuldcomplex dat ik daar niet op zou rekenen. Nee, het zal moeten komen van de visegradlanden, waar men nu al een opleving van de toch al veel sterkere nationale trots ziet.
  Overigens ben ik het ook niet eens met de eindconclusie. Het leger zal misschien worden ingezet, maar zal jammerlijk falen.Binnen de hele EU is het kapotbezuinigd, opleiding en materieel is dramatisch slecht en de bereidheid te sterven voor de eigen idealen is afwezig.
  Dan hebben we het nog niet eens over de islamieten binnen de krijgsmacht, die al lang hebben doorgespeeld waar de wapens exact liggen en hoe er te komen. Nee, de (belachelijk slecht beveiligde) kazernes zullen de eerste doelwitten zijn, waarna de volledig onbewapende burgerbevolking een gemakkelijke prooi is, die, door het verbond tussen links en islam, zodanig is gehersenspoeld dat ze zich als makke schapen zullen overgeven.

  Liked by 1 persoon

 11. Horatius // mei 5, 2018 om 18:44 //

  @Scrutinizer,
  Het Duitse volk heeft, weliswaar voor een totaal verkeerde zaak en ideologie, laat daar geen enkel misverstand over ontstaan, het 6 jaar volgehouden tegen de rest van de wereld tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Van Italië hadden ze meer last dan gemak, maar dankzij hun aangeboren gevoel voor discipline, strijdlust en organisatie wisten zij die strijd zolang vol te houden. Ondanks de dagelijkse bombardementen die uitsluitend als doel hadden het moreel van het volk te breken.

  Dat zegt iets over de mentaliteit van een volk, in schrille tegenstelling tot b.v. het Zweedse volk wat zich – voorlopig althans – willoos naar de slachtbank laat leiden onder het mom van een stuitende politieke correctheid.

  Als het Duitse volk er eenmaal van overtuigd raakt voor een goede zaak te vechten zal zij die strijd met de juiste mentaliteit gaan voeren en tegelijkertijd haar politieke opponenten beschouwen als landverraders. Natuurlijk speelt tot dusverre het Duitse oorlogsverleden een cruciale rol maar zoals gezegd: er is altijd een zekere limiet aan het tolerantie- en incasseringsvermogen van zeker het Duitse volk.

  Duitsland was één grote puinhoop in 1945 maar binnen een tijdsbestek van 5 á 10 jaren was het hele land er weer bovenop gekomen en dat zegt wel iets over het moreel en de weerbaarheid van een volk. Een dergelijk land zal zich niet laten omvormen tot een Islamitisch kalifaat en een oord waar de Afrikanen hun primitieve culturele extremiteiten ongehinderd kunnen uitvoeren, waaronder zelfs voodoo-praktijken.

  @Johan P,
  Met alle respect, maar in die voormalige Oostblokstaten spelen deze problemen veel minder of helemaal niet. Die hebben op het juiste moment hun conclusies getrokken en vervolgens hun grenzen hermetisch gesloten en nu wachten hun sancties vanuit Brussel die ze waarschijnlijk voor kennisgeving zullen gaan aannemen.
  Die sancties betekenen namelijk in feite het faillissement van de EU in zijn huidige vorm.

  Ook ik heb zo mijn twijfels over de rol van het leger bij een eventuele escalatie. Inderdaad geïnfiltreerd door moslims kunnen er ook binnen die krijgsmacht een tweedeling ontstaan met uiteraard gewelddadige gevolgen als resultaat van een mislukte integratie en een dubbele nationaliteit.

  Het grote probleem is de houding van de Linkse kerk die grenst aan regelrecht landverraad.
  Die wetende dat totaal verschillende culturen en religies, die volkomen haaks staan op de onze toch partij kiezen voor de moslimpopulatie en de economische vluchtelingen die met geen stok of zelfs oprotpremie te verwijderen zijn.

  Liked by 3 people

 12. Het volkomen failliet van een eens mooi en economisch sterk continent weggeven door eigen regeringen en EU.
  Er komt zeker een burgeroorlog en weer zal onze hoop vanuit Amerika moeten komen.
  Die vermaledijde Trump die slechte man zal nog eens onze redding kunnen zijn..
  Een ding is zeker, het wordt een grote chaotische puinhoop van moord verraad en veel moorden en verkrachtingen.
  Dank jullie wel Juncker, Merkel Timmermans, Macron en de voormalige UK leiders.
  Onthoud dit, die zijn schuldig en die moeten gestraft worden hoe dan ook, allemaal.

  Like

 13. Scrutinizer // mei 5, 2018 om 21:25 //

  @Horatius,
  Ik begrijp je analyse maar vrees dat het te lang geleden is.
  Na 3 generaties brainsmothering vraag ik me af of je de Duitsers van vandaag nog kan vergelijken met hun voorvaderen van weleer.
  Bedenk dat geen enkele levende Duitser onder de 40 een vader heeft die destijds in WOII heldhaftig was en wijlen zijn grootvader … ach die heeft minder impact op zijn opvoeding en identiteit. Maar een 3 generaties van post-oorlogs-propaganda doordrongen samenleving zal de 40- er volledig gebrainsmothered hebben.
  Net zoals Zweden al lang geen stoere vikingen meer zijn, zo zijn de huidige Duitsers, naar ik vrees niet te vergelijken met hun overgrootvaders.

  Like

 14. templars2017 // mei 5, 2018 om 23:07 //

  Over de hoe en wie kan veel gezegd en geschreven worden ,doch als we de situatie bekijken zoals die is vandaag de dag met de bevolking als centraal thema valt één ding zeer op.
  Mensen liggen er niet van wakker ,nog niet ,dat op zich is een heel gevaarlijk fenomeen,als er geen algemene bewustwording is dan wil dat enkel zeggen dat er ook geen weerbaarheid is juist door het gebrek aan interesse.Het is dus een heel grote weke massa die niet in staat zal zijn om weerstand te bieden aan wat er op hen afkomt.
  Het zal aan aan hen die wel voorbereid zijn en die inzicht hebben in de materie om de boel te organizeren, vergeet niet zij die het weten en zich er op voorzien hebben zijn niet gekend doch dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn .
  Eens de realiteit doordringt gaat het zichzelf wel organizeren ,maar het kwaad zal dan al geschied zijn voor velen.
  De door de overheden in stand gehouden onwetendheid en desinteresse van de bevolkingen zijn een heel gevaarlijke situatie.
  Zij (de regeringen) en hun lakeien zullen het zinkend schip verlaten en de rest van ons laten zitten voor wat we zijn.
  We hebben persoonlijk al oefeningen meegemaakt die zijn gehouden om die gozers uit een benarde situatie te halen , NAVO zal gebruikt worden om de hoge heren buiten te krijgen,en voor niet veel anders.
  Zij die hopen dat de overheid hen zal beschermen is er aan voor de moeite ,het zal een wake up call van formaat zijn.
  De oorzaak van alle ellende zal weg zijn en de gevolgen zijn voor de gewone man,dat ze die in de steek laten kan hen geen barst schelen ,dat is het ultieme verraad ,gepland tot in de puntjes waar de burger geen weet van heeft.
  Dat de situatie onhoudbaar wordt is gekend doch niet wijdverspreid genoeg en zonder diepgang.
  Het is een gegeven dat voor alle “makke” landen in Europa telt ook de onze.
  Brussel zal het verzamelpunt zijn ,vandaar worden de “heren” geevacueerd , zoals reeds gesteld we hebben deze oefeningen met eigen ogen aanzien en de reden ervoor van een deelnemer eraan vernomen.
  Het materiaal en de manschappen die ervoor ingezet werden was fenomenaal, en niemand die er zich vragen bij stelde…….
  We zijn niets anders dan kiesvee geweest om die politiekers hun inkomen te garanderen en eens dat we geen nut meer hebben zijn we afgeschreven ,om nadien te kunnen omschreven worden als slachtoffers van weet ik veel hoe ze het gaan noemen…….
  Het is een bitter gegeven om dit te beseffen ,maar vergeet nooit in een oorlog ,burger of ander ,is de waarheid het eerste slachtoffer.

  Like

 15. Esperanza // mei 5, 2018 om 23:20 //

  Puike vertaling, Rommel, kan Bron een puntje aan zuigen. 😉

  Voorbeeldje: Waar Bron bij ‘Vier geschlagene Tage brauchte es bis ..; ..’ in het Duitse origineel komt aankakken met het poepsaaie; ‘Er waren vier dagen voor nodig, totdat..’ maak jij d’r stijlvol van: ‘Vier neerslachtige dagen duurde het, voordat ..’

  Like

 16. Esperanza // mei 5, 2018 om 23:46 //

  Vanaf 5.16

  Like

 17. skeeter // mei 5, 2018 om 23:47 //

  “economische vluchtelingen die met geen stok of zelfs oprotpremie te verwijderen zijn.”

  Zou zeggen kan met 1 kogel, lekker goedkoop maar als ze zoveel kogels nodig zijn als in den haag wordt het een duur grapje.

  Like

 18. Scrutinizer // mei 6, 2018 om 12:55 //

  @Templars,
  ” zoals reeds gesteld we hebben deze oefeningen met eigen ogen aanzien en de reden ervoor van een deelnemer eraan vernomen.
  Het materiaal en de manschappen die ervoor ingezet werden was fenomenaal, en niemand die er zich vragen bij stelde…….”

  Huh, heb ik iets gemist?
  Klinkt uiterst interessant.
  Zou je er wat verder kunnen over uitwijden of en paar linkjes posten?

  DANK bij voorbaat.

  Like

 19. rotsus1958 // mei 6, 2018 om 18:52 //

  Met bewondering lees ik jullie commentaren hierboven……zoals o.a. dat “we moeten eerst de psychopaten in de politiek verwijderen en bla bla bla bla bla…..”

  WIE gaat dit doen dan, want dat verzuimt men er gemakshalve bij te vermelden…..!!!

  STOP nu eens eindelijk met deze stormen in die glaasjes water te veroorzaken….

  IK heb een oplossing hoe dit te stoppen is, echt waar, ik heb een oplossing….geen leuke, geen heel gemakkelijke echter een GOED UITVOERBARE oplossing!

  Echter hoe vaak ik ook roep om mensen, wat ik ook schrijf, RESPONS nul komma nul..
  Ja….ouwehoeren kan ik ook maar kom eens EINDELIJK ACHTER JULLIE VERREKTE STOMME TOETSENBORD UIT en kom eens bij mij langs.
  ook nu zal ik wel weer een roepende in de woestijn zijn.
  Bah, kan maar 1 ding kwijt…..schaam jullie. Stop met dit achterlijke gezwam wie er zoal niet WEG moet.
  IK weet wie en wat er weg moet maar krijg het alleen niet voor elkaar.

  Schaam jullie….allen!!!

  Niet meer gegroet……

  Een kokende Gladiator

  Like

 20. Scrutinizer // mei 7, 2018 om 18:08 //

  @rotzus
  Kortom al bij al onderneemt u evenveel als de rest die u verwijt achter hun toetsenbord te zitten (vermoedelijk om dezelfde reden nl.dat ze beseffen in hun eentje niks te kunnen aanvangen). Oftewel de pot verwijt de ketel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s