Nieuw

De antichristelijke haatdelicten in Duitsland worden niet gemeld omdat het om migranten gaat.

Marcuskirche, Chemnitz, screenshot YT

Vorig jaar hebben we verslag gedaan van hoe 200 kerken en christelijke symbolen werden beschadigd of vernietigd in één jaar in slechts één Duitse staat. Terwijl het antisemitisme in Duitsland veel aandacht krijgt, zet de ‘stille’ antichristelijke haatgolf zich voort.

Onlangs is de politie begonnen met het onderzoek naar zes gevallen van vandalisme in kerken in de stad Bamberg. De materiële schade bedraagt meer dan 20.000 euro, zeggen de onderzoekers. Beelden en kruizen in verschillende kerken zijn vernield of beschadigd.

NieuwsFrequent >>

Zie ook:

Duitsland: Pakistaanse “vluchteling” verwoest kerk – staatsveiligheid onderzoekt

Historische Duitse kerk afgebroken terwijl moskeeën zich in het hele land vermenigvuldigen 

Duitsland: Tweehonderd kerken beschadigd en christelijke symbolen vernietigd in slechts één regio

Kerken van Mill, Grave en Gassel beklad met hakenkruizen en satansster

Onthulling: 1000-man sterke immigrantenbende valt politie aan en steekt Duitsland’s oudste kerk in de fik

17 islamitische terreurdaden sinds het begin van 2015 – en honderden aanvallen op kerken

100 haatmisdaden tegen christenen en christelijke instellingen in Duitsland 2017

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s