Nieuw

Verhit debat over vluchtelingen in Duitsland

Afgelopen maandag vielen 200 Afrikaanse asielzoekers de Duitse politie aan toen ze een migrant wilde ophalen om naar naar zijn thuisland Togo te deporteren.

De politie werd gedwongen om zich met haastige spoed terug te trekken uit het asielcentrum. Gisteren sloeg men toe met een een grotere politiemacht en werden 15 personen gearresteerd. Nu is er een heftig debat over vluchtelingen uitgebroken in Duitsland.

De politie in de deelstaat noemt de vluchtelingen notoire probleemschoppers en zegt dat men niet van plan is de wetteloze gebieden te accepteren. Nu is het debat over uitzettingen geïntensiveerd en spreekt een van Duitsland’s binnenlandse beleidsexperts over asielzoekers die dagelijks de lijn van de rechtsstaat overschrijden en hij wordt gesteund door de minister van binnenlandse zaken, Horst Seehofer, die vertelt hoe deze personen de Duitse gastvrijheid misbruiken.

Seehofer zegt ook dat het noodzakelijk is de wetgeving inzake asielkwesties aan te scherpen, afgewezen mensen gemakkelijker en sneller te deporteren en het aantal immigranten te beperken. Eind mei presenteert hij een voorstel voor een massale uitzetting van personen met verwijderingsbeslissingen. Dit moet echter eerst worden goedgekeurd door de Bundestag en in Duitsland zijn er stemmen tegen deze uitzettingen.

Seehofer heeft echter geen sympathie voor deze protesten en is van mening dat Duitsland niet verplicht is om verkrachters, moordenaars en andere ernstige criminelen te huisvesten. Ondanks dat deze afkomstig zijn uit landen zoals Afghanistan.

Het is duidelijk dat Europa er langzamerhand genoeg van krijgt.

Bron:

https://www.svd.se/tysk-flyktingdebatt-blossar-upp-efter-attack-pa-poliser

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Verhit debat over vluchtelingen in Duitsland

 1. Fransdo // mei 4, 2018 om 18:58 //

  Zou het dan toch? Het lijkt er feitelijk op dat het gezonde verstand wederom zijn intrede heeft gedaan binnen de Duitse politiek. Oorzaak? Mogelijk is de bestrijding van de luchtvervuiling toch ergens goed voor. Frisse lucht is goed voor de hersens.

  Helaas zijn Rutte en zijn linkse consorten nog niet zo ver. Die geloven nog in een Islamitische Heilstaat binnen het kader van de multiculturele (want één cultuur zal het nooit meer worden) langs elkaar heenleving. Maar er is hoop. Vaak hobbelt Nederland achter Duitsland aan op allerlei gebied. Nu nog even een fris windje vanuit Duitsland richting Nederland en wie weet wat voor een boost dat kan leveren voor de hersens en daarmee het gezonde verstand.

  Liked by 1 persoon

 2. Morgen is dit weer vergeten en gaan we op de oude voet verder.
  Voorlopig tenminste want ooit zal de pleuris uitbreken.

  Liked by 2 people

 3. Eigen volk eerst // mei 4, 2018 om 21:40 //

  Waarom zien wij dit niet in de kranten en in het nieuws? Waarom mogen wij dit niet weten?

  Like

 4. Helemaal koekoek // mei 4, 2018 om 21:46 //

  Beter laat dan nooit zeg maar ooit ja ooit zal het klaar zijn met deze waanzin

  Like

 5. Die schijthoer lapt toch alles aan haar linkse aars.
  Het is wachten op de opstand en dan afrekenen met het gespuis.

  Like

 6. PROBLEEM OPLOSSING IS: geen FKING geld. Kassa LEEG EN WEG WEZEN , OPROTTEN

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s