Nieuw

Swarte krijgt slechts 5 jaar cel voor racistische moord – blanken vogelvrij in Nederland

Metrostation Venserpolder, streetview

De tbs-behandeling is volgens de rechtbank noodzakelijk omdat deskundigen het recidivegevaar groot achten. O. zou zijn paranoïde psychoses goed verborgen kunnen houden, wat hem lastig te behandelen maakt.

Zonder enige aanleiding stak hij het slachtoffer in buik, hals en rug. Na zijn daad maakte O. een dansje, sloeg zich op de borst, likte het bloed van het mes en schreeuwde naar omstanders. Parool >>

Dat komt vast helemaal goed met die behandeling, want de artsen zijn zo bekwaam dat ze hem met verlof stuurden van de gesloten afdeling waar hij zat, zodat hij deze moord kon plegen, terwijl hij net daarvoor nog een verpleger mishandeld had.

Worden de artsen ook nog verantwoordelijk gehouden ?

O. heeft een geschiedenis van mesmisdrijven. Op zijn tiende stak hij al iemand in de borst en ook in Engeland pleegde hij geweldsmisdrijven met messen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Swarte krijgt slechts 5 jaar cel voor racistische moord – blanken vogelvrij in Nederland

 1. Johan // mei 4, 2018 om 19:34 //

  Wat gaat de behandeling van deze mafketel de belastingbetaler weer kosten ?

  Like

 2. Like

 3. antiislamnu // mei 5, 2018 om 00:51 //

  Zwarte kanker hond

  Like

 4. Claudia M. // mei 6, 2018 om 07:00 //

  Als je dit leest, snap je ook waarom de thuislanden van dit vuilnis het niet terug wil hebben. Ondertussen zitten wij er maar mooi mee opgescheept. Straks natuurlijk weer met verlof, want anders zielig en op naar de volgende slachtoffers.

  Dit land is terminaal ziek!

  p.s. antiislamnu; er zijn reageerders die mensen verloren hebben aan deze vreselijke ziekte… Ik deel uw woede, maar probeer alstublieft iets anders? Er is zat te bedenken wat de lading ook prima dekt. Laat dit woordje bij het grafvolk wat geen zin kan uitspreken zonder deze afschuwelijke ziekte erin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s