Nieuw

Orbán dreigt de EU-begroting stop te zetten: “Geen cent naar migranten”

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Er zijn op zijn minst gezegd verdeelde meningen over de voorstellen van de EU-begroting, waaronder andere meer geld voor immigratie is gepland. Nu zegt premier Viktor Orbán van Hongarije dat hij een veto gaat uitschrijven om het voorstel te stoppen.
– Er wordt geen cent aan migranten gegeven, zei hij.

Het lange termijn budgetvoorstel van de EU-Commissie van woensdag bevat onder andere voorstellen voor meer geld voor migratie.

Bovendien wordt verwacht dat Zweden jaarlijks 1,5 miljard euro meer EU-belasting zal betalen om het begrotingstekort van de Brexit te dekken.

De Hongaarse premier Viktor Orbán dreigt nu de begroting te blokkeren. Volgens hem moet er geen geld worden besteed aan migratie.

De ontwerpbegroting moet door alle lidstaten worden aanvaard.

– Het zal een langdurig debat en onderhandelingsproces worden, zei Orbán in een radio-interview. Maar de Hongaren hoeven zich geen zorgen te maken. Zolang we niet zeggen dat het kan worden goedgekeurd, is er geen budget.

– Geen cent naar migranten.

Volgens Orbán is het onredelijk om geld te halen uit bijvoorbeeld regionale ontwikkeling en wetenschap om te besteden aan migrantenlanden. In dat geval kunnen de landen het uit hun eigen budget scheppen, zegt hij.

Bron:

https://www.politico.eu/article/viktor-orban-budget-no-eu-money-should-go-to-migrants/

http://www.friatider.se/orb-n-hotar-stoppa-eu-budget-inte-ett-re-ska-ges-till-migranter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Orbán dreigt de EU-begroting stop te zetten: “Geen cent naar migranten”

 1. Fransdo // mei 4, 2018 om 19:31 //

  Wat een held zeg die Orban!! En dat meer geld betalen vanwege de Brexit is ook slap gelul. Door die Brexit gaat er ook geen geld meer naar Engeland dus dat besparen ze weer anders gaan ze zelf maar besparen. Want meer geld naar de EU betekent automatisch meer belasting voor ons allen want Rutte is niet echt de meest geschikte man om geld terug te geven aan de burgers heeft hij nu al meerder malen zelf bewezen. De lage BTW kan ook naar 12%. U bent gewaarschuwd!!!!!

  Trouwens ………….. wanneer komen die ‘voordelen van de EU’ die ons steevast worden voorgehouden ook eens richting mijn portemonnee?

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // mei 4, 2018 om 21:11 //

  @Fransdo,
  Het VK was, zelfs na Thatcher’s korting, een netto-betaler aan de EU.
  De 2e grootste zelfs, na BRD. De Brexit slaat dus wel degelijk een (welverdiend!) gat in de EU-begroting.

  Like

 3. Fransdo // mei 4, 2018 om 21:17 //

  @Scrutinizer.
  Welverdiend ben ik met je eens. 2 na grootste neem ik van je aan maar blijft overeind dat er nu ook geen geld meer naar Engeland gaat en dus redelijk lood om oud ijzer.

  Like

 4. Wat een verademing, vergeleken met die VVD en D66 criminelen.
  Die zielige christensukkels daargelaten.

  Liked by 2 people

 5. Fransdo // mei 4, 2018 om 21:48 //

  Zeg dat wel Bert

  Like

 6. Helemaal koekoek // mei 4, 2018 om 21:53 //

  Heeeeee Pineukjullieallemaal rutte kijk luister en huiver en leer er van deze man staat voor zijn volk en niet net als jij kruipend op je knieën voor brusselstanistan

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // mei 5, 2018 om 00:22 //

  Goed idee wie asielparasieten wil moet dat zelf betalen laten we nog een stapje verder gaan iedereen moet geregistreerd worden wie is voor en wie is tegen asielparasieten.
  Het voor asielparasieten kamp mag dan de rekening betalen lijkt mij wel zo eerlijk

  Liked by 1 persoon

 8. Eigen volk eerst // mei 5, 2018 om 08:04 //

  Dát is nog eens een leider die het opneemt voor zijn eigen volk. Waar blijft onze slapjanussen regering?
  Het domme domme volk draait wel weer op door de belastingen en vooral het weggeven van onze pensioenen. Miljarden pensioengeld zijn naar de EU pot gegaan. Dat wij tot onze dood moeten gaan werken maakt niet uit toch? Onze politici gaan jong met een gouden handdruk met pensioen. En het domme volk mag doodvallen. Als ze geluk hebben krijgen ze een zelfmoordpil toegestuurd. Zodra het domme volk geld gaat kosten moeten ze maar dood. Het geld kan beter naar klaplopende immigranten gaan toch?

  Liked by 1 persoon

 9. doe het orban zij dreigen en klooien ook met jullie gewoon hard wezen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s