Nieuw

Muslims to form “majority in England by 2067” Lord Pearson claims

Moslims vieren Eid in Manchester, screenshot YT

Controversial UKIP peer Lord Pearson of Rannoch has claimed that if current population trends continue, England could have a Muslim majority population within the next 49 years.

In an email to Lords ahead of him tabling an Oral Question on the issue which was held on Monday, Lord Pearson called for a national debate on the issue and questioned the relationship between Sharia and domestic law.

“The general population of England grew from 49 million in 2001 to 54.5 million in 2016, an increase of 10.9%. The Muslim population grew from 1.5 million in 2001 to 3 million in 2016, an increase of 107.3%,” he wrote.

AltNewsMedia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Muslims to form “majority in England by 2067” Lord Pearson claims

  1. Willem // mei 5, 2018 om 00:46 //

    My God, England what have you done? But it’s happening all over the Western world, so ‘ leaders of the west” What have you done? You have signed the Barcelona and Strassburg documents, you stupids!!!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s