Nieuw

Meer dan 56 procent van de misdaden in Duitse stad worden gepleegd door asielzoekers

Uit regionale politiestatistieken blijkt dat 56,9 procent van de criminaliteit in de Duitse plaats Sigmaringen vorig jaar door asielzoekers werd gepleegd. De cijfers geven “echte misdaden” weer, aangezien overtredingen van de migratiewetgeving werden uitgesloten, zo meldt de krant Schwäbische.

De criminaliteit, met name drugsgerelateerde criminaliteit (+69,6%) en winkeldiefstal (+44,8%), is sterk toegenomen als gevolg van criminaliteit door migranten. Maar ook andere zwaardere misdrijven, zoals straatmisdrijven (+33,5%), mishandeling (+39,5%) en seksuele misdrijven (+14,7%), namen aanzienlijk toe.

Daarom heeft het regionale Ministerie van Binnenlandse Zaken nu een veiligheidsplan ontwikkeld voor Sigmaringen, een speciale groep rechercheurs. De groep heeft onlangs 21 meervoudige delinquenten onder de asielzoekers gearresteerd.

De massale publieke consumptie van alcohol door asielzoekers, vooral op het station, maakt de lokale bevolking boos. Als gevolg hiervan heeft burgemeester Schärer opgeroepen tot verplichte preventiecursussen voor asielzoekers die herhaaldelijk zijn aangehouden wegens alcoholmisbruik.

Maar volgens de burgemeester zijn er ook grenzen: “We hebben preventiecursussen. Maar een asielzoeker kan niet meer gedwongen worden dit te doen dan een burger van Sigmaringen. Zij zijn geen geïnterneerden.”

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/more-than-56-per-cent-of-crimes-in-german-town-are-committed-by-asylum-seekers/#.Wut8me4PtPQ.twitter

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Meer dan 56 procent van de misdaden in Duitse stad worden gepleegd door asielzoekers

 1. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:27 //

  ‘Als gevolg hiervan heeft burgemeester Schärer opgeroepen tot verplichte preventiecursussen voor asielzoekers die herhaaldelijk zijn aangehouden wegens alcoholmisbruik.’

  Om te lachen als ’t niet om te janken was.

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:27 //

  F*cking unbelievable inderdaad.
  —————–
  En dit soort lui zitten dan op ontelbaar al dan niet belangrijke functie’s.
  Keer op keer een bevestiging van het feit dat de meeste overheden in de W-Europese landen dusdanig geïnfecteerd zijn met het virus van de linkse waanzinnigheid, dat er slechts 1 oplossing is, en wel; ontmantelen !
  Waarbij tegelijkertijd de socialistische ideologie verboden cq vernietigd dient te worden.
  Zoals al meermaals hier herhaald, ‘socialisme’ heeft anders dan de term doet vermoeden niets met ‘sociaal’ te maken maar alles met dictatoriaal en fascisme. Hetgeen uiteindelijk telkenmale weer uitmondt in chaos en vernietiging.
  Keer op keer op keer…….!

  Like

 3. Scrutinizer // mei 5, 2018 om 14:57 //

  Goh, ‘k wist niet dat vredelievenden alcohol mochten drinken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s