Nieuw

Kanye-effect? Steun voor Trump onder zwarte Amerikanen verdubbelt

Kanye West, screenshot YT

Volgens een nieuwe peiling van Reuters verdubbelden de goedkeuringscijfers onder zwarte Amerikaanse mannen in de week van 22 tot 29 april. Dat is in dezelfde week dat rapper Kanye West in een mediastorm terecht kwam door zijn steun te betuigen aan president Donald Trump en andere rechtse persoonlijkheden.

Volgens een peiling van Reuters steeg de steun voor president Donald Trump onder de zwarte mannelijke Amerikaanse bevolking in een week tijd van 11 procent naar 22 procent, een verdubbeling dus. De algemene steun voor Trump onder zwarte Amerikanen verdubbelde ook bijna, van 8,9 procent naar 16,5 procent.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Kanye-effect? Steun voor Trump onder zwarte Amerikanen verdubbelt

  1. Zie je maar weer hoe het allemaal slaafs achter zijn idool aanhobbelt.

    Like

  2. Republikein // mei 4, 2018 om 20:56 //

    Gaat voor president 2024.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s