Nieuw

Islamitische aanrander ontloopt strafvordering omdat “zijn werk verliezen genoeg straf is” – Maar heeft nog steeds zijn baan

Foto: Varbergs taxi.

Eerder dit jaar werd taxichauffeur Muhamet Mehmeti veroordeeld voor seksueel misbruik van een jong meisje in zijn taxi tijdens arbeidstijd. Maar de rechtbank liet de sekscrimineel met een waarschuwing gaan, omdat ze “aannemen dat Muhamet Mehmeti zijn baan als taxichauffeur op dit moment zal verliezen”. Maar wanneer Nya Tyder taxibedrijf Varbergs belt, wordt ons verteld dat Muhamet Mehmeti nog steeds werkt.

Door: Andreas Jonsson – Vertaling: “Rommel”

Aan het begin van dit jaar werd taxichauffeur Muhamet Mehmeti gearresteerd wegens zedendelicten tegen een jonge vrouw. Ze had samen met een vriendin een taxi besteld, maar nadat haar vriendin was uitgestapt, begon het seksueel misbruik.

“Muhamet Mehmeti legde zijn hand tussen haar dijen en wreef heen en weer. Ze was bang en ervoer dit als zeer onaangenaam. Ze trok haar been weg, maar Muhamet Mehmeti legde zijn hand herhaaldelijk terug en streelde haar. Toen ze de auto verliet, vroeg Muhamet Mehmeti om een ​​kus. Ze wilde dit niet. Muhamet Mehmeti greep vervolgens haar arm en probeerde haar in de auto te houden. Ze wist zich los te trekken en verliet de plaats. Er is niets gezegd tussen haar en Muhamet Mehmeti tijdens de rit”, schrijft de rechtbank.

Wat de aanranding extra ernstig maakt, is volgens de rechtbank dat de overtreding heeft plaatsgevonden in een taxi, waar de vrouw zou moeten kunnen verwachten zich veilig te voelen, en dat Mehmeti in zijn functie als taxichauffeur misbruik heeft gemaakt van haar kwetsbaarheid toen de vrouw alleen met hem in de auto was in het midden van de nacht.

Het verhaal van de vrouw kreeg ondersteuning van de met afschuw vervulde berichten die ze naar haar vriendin en moeder stuurde.

Werkt nog steeds
Dat een taxichauffeur in de eigen auto van de onderneming gedurende arbeidstijd een klant seksueel mishandelt, kan nauwelijks tot iets anders leiden dan ontslag, dacht ook Varberg’s rechtbank, en voerde aan dat dit genoeg straf is. In het arrest staat:

“De rechtbank gaat ervan uit dat Muhamet Mehmeti zijn baan als taxichauffeur op dit moment zal verliezen. In het licht van deze omstandigheid mag het vonnis niet worden gecombineerd met een geldboete”.

Maar wanneer Nya Tyder Varbergs Taxi belt, blijkt het dat Muhamet Mehmeti nog steeds werkt.

– Hij is buiten en rijdt, zegt klantenservice van Varberg Taxi wanneer Nya Tyder belt en vraagt ​​of we met Muhamet Mehmeti kunnen spreken.
De vrouw bij de receptie weet niet of ze zijn telefoonnummer mag geven en neemt contact op met haar baas Henrik Andersson.

– We geven geen nummers van onze werknemers, beantwoordt hij onze vraag en eist te weten waarom we bellen.

Nya Tyder: Ik ben een Nya Tyder-verslaggever en ik vraag me af waarom Muhamet Mehmeti nog steeds bij u in dienst is omdat hij is veroordeeld voor seksueel misbruik in een van uw auto’s?

Henrik Andersson antwoordt niet en verbreekt meteen de verbinding.

Nya Tyder belt de vrouw op die door de taxichauffeur is aangerand en vertellen haar dat we onderzoeken of de chauffeur echt is ontslagen, waar de rechtbank van uitging toen ze koos om hem niet te straffen.
– Nee, dat is hij niet, antwoordt ze.
– Ik weet dat anderen hem hebben zien rijden, dus hij heeft nog steeds zijn baan .

De rollen omdraaien
Muhamet Mehmeti trok een winnend lot toen hij zijn straf ontliep in de rechtbank, omdat het vanzelfsprekend werd beschouwd dat hij ontslagen zou worden, en dan nog steeds zijn baan kan houden als gevolg van een toegeeflijke Zweedse baas.

Het liep minder goed af voor een Zweedse buschauffeur die door een asielzoeker was aangemeld. Toen was noch de geïmmigreerde chef, noch de rechterlijke macht even welwillend.

Eind 2016 had de chauffeur problemen met een asielzoeker die eiste overal op de weg te worden opgehaald, niet alleen bij de bushalte. Toen de asielzoeker de chauffeur begon te fotograferen als wraak omdat hij niet voldeed aan de verwachtingen van de asielzoeker, fotografeerde de bestuurder op zijn beurt de asielzoeker. En toen de asielzoeker de buschauffeur sloeg, sloeg de buschauffeur terug.

Chef Imahdi Ahmadi van het bedrijf waar de chauffeur werkte liet meteen weten dat de chauffeur ontslagen was. Hij werd vervolgd en tot een boete veroordeeld, hij verloor dus zijn baan en werd door de rechtbank met een geldboete gestraft. In tegenstelling tot de aanrandende immigrant, werd de Zweedse buschauffeur ook in de mainstream media te kijk gezet.

Bron:

https://www.nyatider.nu/tafsande-chauffor-slapp-straff-eftersom-forlorat-arbete-ar-straff-nog-men-han-jobbar-anda-kvar/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Islamitische aanrander ontloopt strafvordering omdat “zijn werk verliezen genoeg straf is” – Maar heeft nog steeds zijn baan

 1. antiislamnu // mei 5, 2018 om 00:30 //

  Dit land is onleefbaar een grote nachtmerrie kots kots kots

  Like

 2. Roggeveen // mei 5, 2018 om 10:51 //

  Wanneer gaan we dit hier meemaken met dat vuilnis ed rijden al genoeg tulbanden en anders pratende

  Like

 3. Wanneer komt er bij ‘delen’ ook een button voor VK ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s