Nieuw

Geschreeuw tijdens herdenking op de Dam: man opgepakt

AMSTERDAM – Bij de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam is vrijdagavond een man opgepakt. Voorafgaand aan de twee minuten stilte klonk er luid geschreeuw. Tijdens de twee minuten stilte die om 20.00 uur ingingen, bleef het stil op het plein.

Omstanders scholden de man uit toen hij werd afgevoerd. Het is nog niet duidelijk of hij ging gillen omdat hij werd opgepakt, of dat hij voor zijn arrestatie al had geschreeuwd. De man is opgepakt ter hoogte van Madame Tussauds, het wassenbeeldenmuseum aan het plein.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2000630/geschreeuw-tijdens-herdenking-op-de-dam-man-opgepakt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Geschreeuw tijdens herdenking op de Dam: man opgepakt

 1. Helden die ooit voor vrijheid vochten worden geëerd door de elite die notabene in alle vrijheid de vrijheid van het volk stukje bij stukje afneemt. En dan moeten we nog stil en nederig zijn ook. Ik geloof dat ik het niet meer snap.

  Like

 2. Ze staan daar schijnheilig de doden van de vorige vrijheidsstrijd te herdenken, terwijl ze onze toekomstige moordenaars met bootladingen tegelijk het land binnenhalen. Zo fout!

  Like

 3. Diegene die daar geeerd worden draaien zich vermoedelijk om in hun graf ,waarom hebben ze hun leven gegeven? om deze en toekomstige generaties opnieuw in dezelfde gruwel te duwen deze keer met goedkeuring en medewerking van de regering(en)
  De zaak gevallenen te eren is nobel doch enkel als het met de bedoeling is om geen verdere slachtoffers meer te krijgen ,dit is hier niet van toepassing .

  Like

 4. Johan // mei 5, 2018 om 01:55 //

  Wat ik nog vergeten was te vermelden in het vorige stukje over deze affaire :
  Ik had geschreven dat het een goede zaak zou zijn als die motorclubs even orde op zaken zouden komen stellen op de Dam. Dat zij een stuk effectiever zouden zijn dan het slappe gemeentebestuur van Amsterdam.
  Wat ik vergat te vermelden was : Je kunt er nu van op aan, dat de gemeente Amsterdam jacht gaat maken op leden van die motorclubs en dat ze de Damschreeuwers ongemoeid zullen laten.
  Dit scenario is bijna exact zo uitgekomen.

  Er zijn in Amsterdam 9 leden van Marron United opgepakt om onduidelijk wapenbezit. Daar staat tegenover dat er één Damschreeuwer even voor achten werd gearresteerd op de Dam.
  Die man was inderdaad aan het schreeuwen.
  Wat de leden van Marron deden, is niet vermeld, maar op het moment van arrestatie deden ze niks strafbaars.

  Dit alles geeft toch wel te denken over hen, die op dit moment in Amsterdam de stad besturen.

  Like

 5. Karel Dokter // mei 5, 2018 om 10:19 //

  @Antivenin, 4-5-18, 22:58
  Ik kan een heel eind met je meegaan maar niet helemaal.
  Wat betreft al die linkse hotemetoten die daar ieder jaar staan heb je gelijk.
  Maar je maakt mij niet wijs dat iedereen van het publiek binnenlaten van toekomstige
  moordenaars goedkeurt.
  Verder niets dan lof van mijn kant voor je werk en je site: Never give up!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s