Nieuw

De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

Toen de politicologe Machteld Zee in 2016 publiceerde over de financiering van Europese moskeeën door ultraorthodoxe Golfstaten werd een debat hierover in de kiem gesmoord. De politicologe werd uitgemaakt voor ‘islamofoob’ en iemand met ‘xenofobe denkbeelden’. Geen inhoudelijk debat, wel een persoonlijke aanval onder leiding van Annelies Moors en Martijn Dekker, het antropologisch neusje van de zalm in Amsterdam.

Verdachtmakingen bewezen al vaker hun effectiviteit tijdens allerhande politieke zuiveringen en werkten nog steeds. Machteld Zee liet de aanval op haar persoon voor wat het was, zegde alle interviews af en trok zich terug om verder te gaan met haar onderzoek.

De antropologen en hun volgers wisselde nog wat onderbuikgevoel en zagen dat het goed was. Een gemiste kans voor een ongewenst onderwerp: het plan van de Saudi’s tot islamisering van de Europese moslims.

Verder lezen? -> RTL-Z

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

  1. Johan P // mei 5, 2018 om 02:14 //

    Laten we wel zijn, dat de kooplieden wegkijken bij wat wij walgelijke gebruiken vinden binnen een ander land daar heb ik geen probleem mee. We hoeven echt niet perse onze mores op te leggen aan andere landen, waar dat toe leidt kun je aan de EU wel zien.
    Dus als men in Saudi Arabie aan lijfstraffen doet, dan is dat hun zaak en voor mij geen reden om er niet mee te handelen. Het wordt weer heel wat anders als het de gewoonte wordt om die achterlijke praktijken hier te importeren. Het grote probleem is dat onze bestuurders daar blijkbaar geen problemen mee hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s