Nieuw

De lawaaidemo van Antifa is het nieuwe fascisme

Bron: Arthur van Amerongen

Arthur van Amerongen geeft 4-mei-advies

Ik dacht dat de bodem van de variétébeerput allang bereikt was maar nee hoor: er is nog meer stront aan de knikker. De pot zit boordevol, de smurrie stroomt over de rand maar RTL Unilever draait er vrolijk nog een fijne, dampende bolus bovenop. Leest en huivert!

Patricia Paay en haar dochter Christina Curry doen mee aan het nieuwe RTL-programma BN’ers in therapie. Ook Patty Brard, Javier Guzman, Bibian Mentel, Glenn Helder en Ismail Ilgun gaan bij een psychiater op bezoek. BN’ers in therapie wordt vanaf 17 mei uitgezonden op RTL5. “Eigenlijk zien de mensen heel weinig van wie je echt bent,” zegt Paay woensdag in RTL Boulevard. “Zo heb je bekende mensen nog nooit gezien.” “Ik heb het eigenlijk wel op de rit,” dacht Brard voor de opnames. “Maar ja, dan kom je daar. En dan blijkt dat je toch nog wel wat te verwerken hebt.”

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-05-04/lawaaidemo-antifa-nieuwe-fascisme-arthur/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s