Nieuw

Was het maar bij die ene gebleven, nee er komt tegenwoordig een regen aan kogels van links en meestal nog straffeloos ook

Het is een rare gewaarwording… De kogel kwam zoals is gebleken van links, het geweld, de vernielingen en de haat komt van links, ook van de Antifa dwazen gesponsord door Soros, waarbij soms het leger en tanks ingezet moeten worden om het geweld van links in te dammen. Zo ook weer in Parijs, de eens zo mooie stad.

Door Elise Nijmegen

Teken de petitie zodat dat tuig iets anders gaat doen dan mensen in elkaar slaan en andermans bezittingen in de fik steken.

AntiFa formeel erkennen als een terroristische organisatie

Waarom wordt Antifa in Nederland nog steeds niet erkent als terroristische organisatie?

Het is de hoogste tijd dat gewelddadige haat zaai club Antifa als terroristische organisatie gezien gaat worden

Soros, u weet wel die man die de zaakjes in naam van de rijken der aarde in Brussel achter de schermen regelt en meedoet aan de plannen van de NWO. Links is de rechterhand van de islam dat ook niet schuwt voor geweld, hun wil kracht bijzetten door middel van de jihad en niets liever willen dan de wereld domineren met hun, in mijn ogen, sharia waanzin. In Hongarije hebben ze het spelletje van Soros wel door en die hebben ondertussen hun maatregels getroffen om de invloed van Soros buiten de landsgrenzen te houden.

Soros, volksvijand nummer één

Wie is George Soros?

Daar zouden wij als land een voorbeeld aan moeten nemen en stoppen met de asielwaanzin en de grenzen dichtgooien om de veiligheid van de Nederlandse bevolking te verhogen. Helaas hebben wij eurofiele, pro-islam politici zonder ruggengraat en vaderlandsliefde en mijns inziens zouden deze vervangen moeten worden door politici die het geld van de Nederlanders wel aan Nederland en de Nederlanders willen teruggeven.

Teken de petitie als u ook schoon genoeg heeft van deze anti-Nederlandse politici die soms last hebben van dementie, het zich niet herinneren en dan onder druk toch weer wel, onbetrouwbaar zijn gebleken, elkaar de hand boven het hoofd houden en slaven schijnen te zijn van de EU.
Volksmotie van wantrouwen Rutte III

Laten wij als Nederlandse bevolking wel ons gezonde realistische verstand gebruiken en elkaar als bezorgde burgers steunen. Leg contact en wissel ideeën uit met elkaar zodat we onze vrijheid behouden en onze kinderen kunnen blijven genieten van de Nederlandse cultuur en tradities.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Was het maar bij die ene gebleven, nee er komt tegenwoordig een regen aan kogels van links en meestal nog straffeloos ook

 1. Duchesne // mei 3, 2018 om 08:54 //

  Wat moet je nog als zelfs een politiechef op TV zegt dat een politiek leider dood moet en er is geen gevolg aan die uitspraak?
  De leiding van de politie staat cq beschermd links geweld, wat ieder ander rechtenloos maakt.
  Er is eigenlijk een vrijbrief afgegeven door de overheid waarbij links geweld word genegeerd en een logische mening met corrigerend huisbezoek word vereerd…

  Terroristen op bestuursfuncties, mensen die samenspelen met terroristen op regerings functies….een overheid met terroristen sympathisanten op sleutelfuncties, hoe denkt u dat dit ooit veranderd. Geweld is de weg naar macht, ook in een vernaggelde democratie.

  Het is het nieuw “normaal”….

  Liked by 4 people

 2. In NL is het niet veel anders waar de swarte racisten de straten onleefbaar maken, de politie onmachtig is en linkse politici de inheemse bevolking verraden.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1991193/dode-bij-schietpartij-amsterdam

  Liked by 1 persoon

 3. Als ik de link wantrouwen tegen Rutte aanklik,krijg ik een melding dat facebook wordt afgesloten,Dat zij willen controleren of je een link wilt volgen naar deze website https://petities.nl/volksmotie-van wantrouwen-rutte-iii?

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 3, 2018 om 12:38 //

  Als je goed kijkt dan zie je dat het Antifa tuig de voorhoede vormt met +/- honderd man.
  Ze kunnen dat omdat ze zich geruggesteund weten door duizenden demonstranten die op zijn minst niet afwijzend zijn. Die zijn (nog) niet gewelddadig maar kijken instemmend toe.
  Er bestaan vele strategieën die ertoe leiden dat de voorhoede gescheiden wordt van de hoofdmacht.
  Tegen deze betrekkelijk kleine groep kun je bikkelhard optreden, niet met traangas maar met een politiemacht meedogenloos erop inhakken met direct daarachter de arrestatieteams.
  Niet enkelen arresteren maar gewoon allemaal zonder enige uitzondering.
  Huilen om excessief politieoptreden mag maar maak wel duidelijk dat mensen die met slagwapens, mondkappen en skibrillen niet naar een demonstratie komen om te praten.
  Ze zijn op één ding uit en dat is geweld.
  Nou geef ze dan maar waar ze om vragen.
  Daarnaast kun je de gearresteerden collectief aansprakelijk stellen voor de toegebrachte schade.
  Kunnen ze dat niet betalen geef het dan in handen van de belastingdienst, die weten wel hoe je iemand kaal kunt plukken en desnoods vele jaren financieel achtervolgen.
  Politiestaat ?
  Nee natuurlijk niet !
  Geen land kan het zich veroorloven dat een stelletje anarchisten hun gang gaan.

  Liked by 2 people

 5. Esperanza // mei 3, 2018 om 15:23 //

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1993288/gerard-joling-vreest-burgeroorlog

  Mijn muziek is ’t niet maar het zij hem vergeven. 😉

  Like

 6. Porta // mei 3, 2018 om 17:11 //

  Ik teken helemaal niks, als de tijd daar is wordt de rekening gepresenteerd aan de moslims & en de linksche gekkies. Hang e,m high.

  Like

 7. Porta // mei 3, 2018 om 17:13 //

  Ik teken helemaal niks, als de tijd daar is wordt de rekening gepresenteerd aan de moslims & en de linksche gekkies. Hang e,m high.

  Like

 8. Porta // mei 3, 2018 om 17:16 //

  1 keer was genoeg Porta, dikke vingers…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s