Nieuw

Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

Met de groetjes van de EU.

In Baden-Württemberg werd een politieoperatie afgelast nadat ongeveer 200 migranten geweld gebruikten om de deportatie van een Congolese man te voorkomen dinsdag, meldt The Local.

De 23-jarige man zou worden gedeporteerd van de plaats waar hij verbleef, een opvangcentrum voor kolonisten in het stadje Ellwangen.

Maar de politie besloot zich terug te trekken nadat zo’n 200 migranten hadden geprobeerd de detentie te voorkomen en sommigen van hen met geweld dreigden. De drie patrouillewagens beseften dat ze in de minderheid waren en de agenten waren te bescheten om hun wapens te gebruiken tegen de vijandelijke soldaten.

Indringers stellen de watjes-politie ultimatum

Ondersteuning van andere politiekorpsen was nog lang niet in zicht; het zou enkele uren hebben geduurd voordat andere korpsen zich hadden georganiseerd en ter plaatse waren aangekomen.

Daarom moet je voldoende munitie meenemen !

De grote groep migranten, voornamelijk uit Afrika, had de patrouillewagens omsingeld en treiterde de sneeuwvlokjespolitie. Een deel van de mannen begon de  patrouillewagens te slopen en de voertuigen raakten daardoor beschadigd, meldt de Stuttgarter Zeitung (SZ).

De migranten stuurden vervolgens een veiligheidsbeambte van het vluchtelingenhuis om als tussenpersoon op te treden en stelden de politie een ultimatum: haal de handboeien van de Congolese man binnen twee minuten weg, anders zouden ze de toegangspoort van de accommodatie bestormen.

De politie besliste om de veiligheidsagent een sleutel te geven zodat hij de 23-jarige van zijn handboeien kon bevrijden.

“Ze waren zo agressief en bedreigden ons meer en meer, zodat we de man achter moesten te laten,” jammerde een politieagent.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

 1. jackvanderveen // mei 3, 2018 om 00:31 //

  Heerlijk om echt oorlogen te spelen. Doen die negers ook.
  Nu is het hek helemaal van de dam.
  Volgende keer komen alle legale en illegale in actie tegen de handhavers.
  Dit is dus het keerpunt.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // mei 3, 2018 om 02:16 //

  Schiet ze gewoon allemaal naar de klote, het is verreweg de goedkoopste en verstandigste oplossing.

  Liked by 1 persoon

 3. I have never seen 200 white Europeans coming together and helping a white man. Our police officers are strong enough for controlling car drivers and giving fines. The stupid girls on the picture are not killed by the large truck behind because they are being fucked by those gang bangers. They just love them.

  Like

 4. antiislamnu // mei 3, 2018 om 07:00 //

  Wat een achterlijke toestand als ze iemand van zijn bed lichten om bekeuringen te betalen dan kan wérkelijk alles en nu kunnen ze echt iets goéd doen en zijn ze te stom.
  Het wordt steeds slapper en slapper walgelijk

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // mei 3, 2018 om 09:12 //

  We zien dat de opleiding voor migranten bijna voltooid is, ze hebben nu geleerd wat eendracht kan doen….iets wat wij hebben verleerd.

  Wie ooit nog naar een stembus gaat of een demonstratie, kijk eerst eens hoe andere landen en volkeren dit doen…

  De gekte gaat beginnen……

  Liked by 1 persoon

 6. Horatius // mei 3, 2018 om 13:02 //

  Men hoeft echt geen helderziende te zijn om tot de conclusie te komen dat dit nog maar wat relatief onschuldige vingeroefeningen zijn t.a.v. wat ons nog te wachten staat bij ongewijzigd beleid.

  Op een gegeven moment zullen deze invasietroepen ook over wapens gaan beschikken en dan zijn de rapen pas echt gaar.

  De politie is doorlopend bang voor een totale escalatie, wat tevens het ongelijk van Merkel zou bevestigen en dat moet tot iedere prijs worden voorkomen.

  Dat het de politie hier onmogelijk wordt gemaakt een uitgeprocedeerde asielzoeker uit te zetten zou een signaal moeten zijn voor de Overheden om andere middelen in te zetten zoals het leger.
  Wie nu nog met droge ogen durft te beweren dat het hier om zielige vluchtelingen zou gaan die solidair zijn met hun lotgenoten is of knettergek of een Linkse Goedmens.

  Dit is het zoveelste voorbeeld van het totaal mislukt experiment van Merkel onder de humane vlag: Wir schaffen das.

  Niks meer ‘schaffen’ maar het hele zooitje ongeregeld massaal deporteren naar de landen van herkomst vanwege het voorbereiden van een burgeroorlog en andere staatsgevaarlijke en criminele praktijken.

  Als de betreffende landen niet willen meewerken onmiddellijk stopzetten van de Ontwikkelingssamenwerking en andere charitas.

  Liked by 1 persoon

 7. Zo zie je maar ,pamperbeleid voeren om geen verdere escalatie te veroorzaken en dan hebben die lui het plots door dat als ze met genoegen zijn de ordediensten geen fluit waard zijn , dit is pas het begin ,ze gaan dit niet meer kunnen omdraaien ,de grens is overschreden .
  Als dit nieuws gaat verspreiden en dat zal heel vlug gaan ,want ze hebben allemaal een gsm en bovendien zijn ze georganiseerd, wat je van de politie niet echt kan zeggen.
  Overal gaat het veel te snel ,het is een voorteken van wat straffeloosheid door gebrek aan manschappen en middelen ondersteund door een te lakse wetgeving kan teweeg brengen.
  Er zijn veel regeltjes ,veel te veel ,deze overberegeling staat het functioneren van de uitvoerende macht in de weg.
  Ze hebben een klimaat geschapen waar niets nog in functioneerd , het is de eerste scheur in het sociaal weefsel.

  Liked by 1 persoon

 8. Die duitse Stazisnol moet per direct voor het Internationale Strafhof worden gedaagd voor haar misdaden tegen de inheemse bevolkingen van west Europa.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/03/bonusquote-duitsers-buigen-niet-voor-criminele-asielzoekers/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s