Nieuw

Trump genomineerd voor de vredesprijs

Een groep Republikeinen in het Congres van de Verenigde Staten heeft nu Donald Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. De motivering is de grote vooruitgang van de president bij het creëren van vrede op het Koreaanse schiereiland.

In een brief aan het Noorse Nobelcomité schrijven 17 leden van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten dat niemand de vredesprijs meer verdiend dan Donald Trump.

Volgens politici laten de gesprekken tussen Noord- en Zuid-Korea zien dat het “Peace Through Stength” -beleid van de Amerikaanse president werkt.

Door druk uit te oefenen op Noord-Korea is Trump erin geslaagd het regime tot de onderhandelingstafel te dwingen, redeneert de argumentatie.

De president van Zuid-Korea, Moon Jae-in, zei na zijn ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un, dat Donald Trump voor zijn inspanningen de Nobelprijs voor de Vrede verdiende.

Bron:

http://time.com/5263618/republicans-donald-trump-nobel-prize/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump genomineerd voor de vredesprijs

  1. Lily Demuynck // mei 4, 2018 om 13:40 //

    Vind dat Kim Jong Un die meer verdient !!! Hij besloot kernwapenprogramma stop te zetten, niet Trump, zijn ZuidKoreaanse collega te ontmoeten, niet Trump en Trump te ontmoeten !!!!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s