Nieuw

Politie onderzoekt tweede incident in Praag – Praag-dader ook verdacht van knijpen in borsten

PRAAG – Een van de Nederlanders Marrokanen die in Praag een ober hebben mishandeld, wordt mogelijk vervolgd voor nog een incident. Een dag eerder zou hij een jong stel hebben belaagd. Dat gebeurde in de oude joodse wijk van de Tsjechische hoofdstad.

De Praagse politie doet daar onderzoek naar, laat een politiewoordvoerder weten. De Nederlander zou een jonge vrouw die langsliep in haar borsten hebben geknepen. Toen haar vriend ingreep, kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht.

Een dag later belaagde de groep een ober bij een terras in Praag. De man werd ernstig mishandeld en ligt zwaargewond in een ziekenhuis. Drie Nederlanders kregen voorwaardelijke celstraffen. Ze zijn Tsjechië uitgezet en mogen het land de komende vijf jaar niet meer in. Twee anderen zitten nog vast. Het onderzoek naar hun rol kan nog maanden duren.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1995010/praag-dader-ook-verdacht-van-knijpen-in-borsten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Politie onderzoekt tweede incident in Praag – Praag-dader ook verdacht van knijpen in borsten

  1. skeeter // mei 3, 2018 om 19:07 //

    Kaffers fijn laten rotten in de cel daar in Tsjechie

    Like

  2. Hopelijk duurt het vooronderzoek minimaal 2 jaar, niets bijzonders in Oost Europa. De politie daar weet ook wel dat het geen Nederlanders zijn, maar agressieve terror Marokkanen. Dat daar zelfs een politieagent bij zat, zegt genoeg over de 5 e colonne die we hier in ons land hebben. Politici, dit volk keert zich, als puntje bij paaltje komt, tegen jullie en ons, de autochtonen. Wees gewaarschuwd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s