Nieuw

Pedofiel D66 oud-raadslid drogeerde en verkrachtte minderjarige jongen

Door: Salwa van der Gaag

Nico V. (46), voormalig raadslid in Capelle aan den IJssel, sprak via een homosite af met een 14-jarige jongen. Samen met zijn vriend Shailendre R. (43) zou hij de jongen gedrogeerd en verkracht hebben. ,,Zijn hele leven is beschadigd.”

Het werd zwart voor zijn ogen en hij kon niet meer lopen. Zijn hoofd voelde zwaar aan en zijn benen wankel. Af en toe werd hij wakker terwijl de mannen seksuele handelingen met hem uit haalden. Een afspraakje om zijn seksuele geaardheid te ontdekken, loopt voor de 14-jarige jongen dramatisch af.

Via een homosite heeft hij contact met Nico V. en ze besluiten elkaar te ontmoeten. Als de jongen afgelopen juli in de woning in Capelle aan den IJssel arriveert waar V., in 2010 lijsttrekker van de Capelse D66-fractie, woont, gaat het al snel mis.

Lees verder:

https://www.ad.nl/rotterdam/oud-raadslid-verdacht-van-drogeren-en-verkrachten-14-jarige-zijn-hele-leven-is-beschadigd~a7d20500/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Pedofiel D66 oud-raadslid drogeerde en verkrachtte minderjarige jongen

 1. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:09 //

  … En inderdaad, dan zou de wereld te klein zijn.

  Like

 2. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:13 //

  Past prima bij een griezel als Pechtold die ’n penthouse als cadeautje van zijn holmaat kreeg.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:16 //

  Like

 4. Op de VARA-website Joop zijn ze ook zeer verontwaardigd over dit schandelijke gebeuren.
  Denk ik, als het daar gepubliceerd zou zijn geweest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s