Nieuw

Ondanks verbod van rechtbank – Meijerink: ik ga wél schreeuwen op de Dam

AMSTERDAM – Hoewel de ’lawaaidemonstratie’ tijdens de Dodenherdenking is verboden door de Amsterdamse rechtbank, gaat Rogier Meijerink, die een gebiedsverbod kreeg, tóch naar de Dam om de herdenking te verstoren.

„Ja, ik ga morgen wel naar de Dam. Wat ik daar ga doen? Schreeuwen”, zei Meijerink, meteen na de rechtszaak in een live video van De Telegraaf. „Ik ben niet bang om opgepakt te worden. We maken een aanklacht tegen het kolonialisme. Wat een koloniaal instituut als de rechtbank daarvan vindt, is niet interessant.”

„We gaan straks naar de Dam”, zegt Meijerink, die eerder werd veroordeeld tijdens krakersrellen in Utrecht. „We gaan niet in groepsverband, maar individueel.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1994519/meijerink-ik-ga-wel-schreeuwen-op-de-dam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7236 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ondanks verbod van rechtbank – Meijerink: ik ga wél schreeuwen op de Dam

 1. Diana Steijn // mei 3, 2018 om 18:47 //

  wat een ongelooflijke zielepoot is die Meijerink.

  Like

 2. Fransdo // mei 3, 2018 om 18:49 //

  Links maakt meer kapot dan je lief is …. vindt ook de dagelijkse standaard die het terecht hebben over een ‘respectloze ultra malloot’.
  Door de bezuinigingen in de zorg lopen dit soort malloten steeds vaker gewoon vrij rond in plaats van psychologisch begeleid te worden.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/respectloze-ultra-malloot-rogier-meijerink-gaat-ondanks-uitspraak-rechter-morgen-toch-schreeuwen-op-de-dam/

  Like

 3. Hopen dat ze het als een aanslag zien en m voor zn kop schieten

  Like

 4. Krelis // mei 3, 2018 om 19:28 //

  Nee Fransdo, die Meijerink is helemaal geen geestelijk gemankeerde.
  Die doet dit met zijn volle verstand. Zelfde categorie als bv. Quinsy Gario en Sylvana Simons.
  Hij hoort niet in een GGZ-instelling, maar in het gevang.

  Like

 5. Fransdo // mei 3, 2018 om 21:19 //

  Krelis, tja, ik zeg niet dat je ongelijk hebt maar aan die Sylvana Simons is ook een steekje los. Die ziet achter elke boom drie vijanden staan en je bent in haar ogen al een racist als je in een witte auto rijdt. Noem jij dat maar normaal. Overigens rijd ik in een zwarte auto en dat is volgens Sylvana vast een poging mijnerzijds tot blanke dominantie.

  Ik heb een periode in mijn leven gehad dat ik regelmatig in een psychiatrisch instelling kwam, niet als patiënt maar als bezoeker. Met die mensen kon ik een behoorlijk gesprek voeren, bijna niets mis mee. Maar als jij vervolgens tegen een heg aan gaat pissen zonder je broek naar beneden te doen of met stoelen gaat gooien omdat iets je niet bevalt dan zit je daar toch niet voor niets. En als je dan weet dat een hoop van dit soort mensen gewoon vrij en los rondloopt buiten zonder dat dat in eerste instantie opvalt dan begrijp je misschien waarom ik zo denk.

  Like

 6. templars2017 // mei 3, 2018 om 22:34 //

  Als je ziet welk poppemieke daar recht moet spreken dan is het niet meer dan normaal dat die gozer het niet au serieux neemt, je ziet de minachting zo van zijn gezicht afdruipen , als hij het zo expliciet zegt wat ze gaan doen dan neem je die toch op zodra hij die plaats , nadert niets moeilijk aan ……..

  Like

 7. Fransdo // mei 4, 2018 om 09:20 //

  De ellende is dat die damschreeuwer van een paar jaar geleden alles in gang heeft gezet en dit leidt nu tot dit naäapgedrag omdat men toen heeft gezien welk een impact dit heeft. Ik ben geen psychiater maar ik zie gasten met een stevig minderwaardigheidscomplex die dit tijdelijk even van zich af kunnen schudden door ‘even’ heel belangrijk te zijn en dan krijg je …… dit.

  Ik blijf er bij dat dit soort figuren dringend behoefte hebben aan professionele hulp maar omdat ze bij hun dagelijkse bezigheden niet bijzonder opvallen lopen ze nog vrij rond.

  En hij protesteert tegen het kolonialisme. Voor mij een duidelijk teken dat de man in feite ziek is los nog van het volledig afwezig zijn van enig respect voor onze geschiedenis en de vele doden die daar bij zijn gevallen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s