Nieuw

Massa-immigratie gaat door, Voorpost betoogt in Kortrijk

Ook in 2017 ging de massa-immigratie in België onverminderd door: maar liefst 130.000 nieuwe vreemdelingen stroomden binnen, meer dan ooit in de jaren van Di Rupo.

Zowat 30 jaar geleden telde België nog 10 miljoen inwoners, nu al 11,3 miljoen.  Overal veranderen onze steden en centrumsteden in vergaarbakken van Noordafrikanen, negers en asielzoekers.  Het zichtbare en voelbare gevolg:  meer criminaliteit, meer sexuele aanrandingen, meer moskeeën en minaretten.  En de Vlamingen? Zij blijven in hun zetel en voor hun TV zitten.  Alle Vlamingen?  Nee, de moedige mannen en vrouwen van Voorpost betogen opnieuw tegen islamisering, dit keer op zaterdag 12 mei om 14 uur in Kortrijk.

Bus 3 Nederland – Kortrijk ( Deventer, Utrecht, Rotterdam, Breda, Kortrijk)

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Massa-immigratie gaat door, Voorpost betoogt in Kortrijk

 1. jackvanderveen // mei 3, 2018 om 00:26 //

  Elke Belg is tegen wanneer zij kunnen indenken hetgeen hen over 20jaar te wachten staat.
  Niet alleen elke Belg overigens, maar elke European.

  Like

 2. antiislamnu // mei 3, 2018 om 08:07 //

  Mensen zijn te dom om te beseffen wat hun te wachten staat met deze multicultie waanzin.
  Meeste hebben geen besef wat er daadwerkelijk aan de hand is en als ze dan eindelijk zien dat dit niet kan dan is het al te laat.

  Like

 3. templars2017 // mei 3, 2018 om 22:18 //

  Als Vlaming kan ik het beamen dat hetgeen hier gezegd wordt de absolute waarheid is, ze zitten liever voor hun tv te gapen naar weet ik veel van hersenloos amusement.
  De wil om te weten wat er leeft in de echte wereld dat zetten ze op de tweede plaats van wat ze aannemen voor de echte wereld namelijk hun eigen belang in hun eigen kleine micro omgeving.
  Wat er gebeurt ,echt gebeurt ,dat laat de meesten koud ,het is niet bij hen dus so what…..
  Zolang het niet in hun gat gaat bijten dan gaan ze het niet geloven ,doch dit geld enkel voor het overgrote deel ,er zijn er die wel wakker zijn ,niet veel maar toch die zijn wakker en die weten wel wat er gaande is en wat er voor de deur staat .
  De voorbereidingen om te proberen te overleven zijn dan ook genomen, de ene al meer dan de andere maar toch in een zekere mate.
  Wat mij verbaast is dat er in Nederland ook bijna niets gedaan wordt , het is alsof er en collectief ontkenningssyndroom heerst ,geloven in wat moet door gaan voor een overheid is een verkeerde keus.
  Nochtans heeft Nederland en schatkamer aan materiaal dat te koop is in verschillende plaatsen ,ons materieel komt voor 99% uit Nederlandse winkels en webshops.
  Ook wij zijn ergens moeten beginnen ,doch die zoekt die vind niet?
  Niet voorbereiden is een teken van ongeloof ,ook al zijn al de tekenen er, het wegkijken is nu eenmaal gemakkelijker ,net dat wegkijken staat henzelf in de weg.
  Wat er komt is niet geweten ,dat het niet proper gaat zijn is zeker ,tegen watt moeten we ons voorbereiden? ook daar is desgevolg geen antwoord op te formuleren , zorgen dat je het zelf zonder te veel kleerscheuren doorkomt is het meest voorname oogmerk.
  Als je ziet hoe de Duitse politie faalt om 1 asielzoeker die uit geprocedeert is faalt om dit te doen en onverichterzake moet afdruipen dan weet je het wel ,het is een duidelijk teken van wat er al zo veel maal is gezegd en geschreven.
  Onze landen stellen niets voor op het gebied van het verdedigen van de eigen burgers ,niets.
  Dus blijft er maar één optie over ,zorg voor jezelf en je dierbaren ,de overheid zal er niet zijn..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s