Nieuw

Italiaanse communisten demonstreerden op 1 mei – of niet?

Op 1 mei demonstreerden communisten in Italië. Maar handelt het zich werkelijk om italianen?

Op 1 mei gingen nationalisten en communisten de straat op in Europa. Terwijl links demonstreerde tegen binnenlandse ondernemers, kozen nationalisten ervoor om te demonstreren voor de volksgemeenschap en tegen de internationale financiële elite.

Sinds de communistische ideologie in Europa met de ineenstorting van de Sovjet-Unie is vergaan, voelen wanhopige marxisten zich gedwongen om nieuwe volgelingen te zoeken in de verschillende marginale groepen van de samenleving.

De onderstaande afbeelding verklaart misschien waarom links zich heeft geallieerd met het grootkapitaal om voor open grenzen te propageren.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italiaanse communisten demonstreerden op 1 mei – of niet?

 1. Henk der Niederlander // mei 3, 2018 om 20:43 //

  Inderdaad die zien er nogal Italiaans uit.

  Like

 2. Feniks // mei 3, 2018 om 21:36 //

  Die gaan voor gratis geld.

  Like

 3. Johan // mei 4, 2018 om 13:29 //

  Zo te zien is dat de volgende zwarte bladzijde uit de geschiedenis van het communisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s