Nieuw

Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

Geen grap: Bezemstelen op pantservoertuigen, in plaats van echte kanonnen – Geweren soldaten zo slecht, dat raken van doelwit vrijwel onmogelijk is – Militairen moeten het met communicatie apparatuur uit de jaren ’50 doen

De regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al jaren geleden een duidelijke prioriteitenomslag gemaakt, waarbij er enorm wordt bezuinigd op ‘overbodig’ geachte zaken zoals infrastructuur en defensie, en jaarlijks inmiddels vele tientallen miljarden euro’s worden uitgegeven om enorme aantallen kansloze moslimmigranten het land binnen te halen en te onderhouden. Een van de gevolgen is dat de luchtmacht nog maar 4 inzetbare Eurofighter gevechtsvliegtuigen heeft om het Duitse luchtruim te verdedigen.

Van de ooit geroemde Duitse infrastructuur is weinig meer over, zo weten velen uit ervaring. Verbetering van slechts enkele kilometers snelweg duurt doorgaans vele jaren en kampt eigenlijk altijd met enorme vertraging, met ‘dauerstau’ als gevolg; duizenden bruggen en viaducten staan letterlijk op instorten, en grote projecten zoals het nog steeds niet geopende nieuwe probleemvliegveld van Berlijn lijken procedureel en technisch te moeilijk uitvoerbaar geworden voor onze Oosterburen.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

 1. Duchesne // mei 3, 2018 om 17:57 //

  Da’s kut, kunnen ze niet naar Gran Sasso om Benito op te halen…

  Tuyssen haakjes: hier ten lande is de pot met goud ook redelijk aan het leegraken, pensioen kan wel eens een ding uit het verleden zijn, net als huurtoeslag…de potjes woprden hier behoorlijk leeggeplukt door allachtone mede paspoortbezitters en aanverwanten, met alle hulp van gutmenschen….ook uw geld, als het weg is heeft u pas door dat het weg is.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne, dat is allang zo.
  Je krijgt er per maand 10 euro bij, maar je vasten lasten stijgen met 50 euro.
  En dat zo al jaren lang. Dat houd een keer op.
  En dan zijn we allemaal even arm.

  Liked by 1 persoon

 3. Gelukkig hebben de Duitsers al voor 465 JSF Stealth dingen betaald, iets vsn 80 miljard per stuk. Nee, niet lacvhen, wij ook. Dertig jaar lang betalen voor een schroothoop waar de Russen de slappe lach van krijgen. En nu gaan ze, net als wij, 40.000 euro voor een drone van 17 cm betalen die je op de Chines webwinkels voor 11,34 dollar inclusief verzendkosten kunt bestellen.

  Liked by 2 people

 4. Alice // mei 3, 2018 om 20:38 //

  Laat het leger speklapjes door drones af laten werpen. Een mega-effectief middel?!

  Liked by 2 people

 5. jackvanderveen // mei 4, 2018 om 03:56 //

  Drones met speklapjes, worden ook niet neergeschoten boven bepaalde gebieden. Dus altijd effectief. Zelfs de Joden zijn we dan de baas.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s