Nieuw

Drie Afghaanse klootzakken verkrachten jonge moeder en gebruiken haar daarna als jachttrofee 

Zweden – Drie jonge Afghaanse mannen, de zogenaamde onbegeleide vluchtelingkinderen, verkrachtten in september op brute wijze een jonge moeder in Kalmar tijdens haar avondwandeling. Nu zijn twee van hen – Mohammad en Bagher – voor grove verkrachting veroordeeld tot een periode jeugdzorg. Na hun detentie mogen ze echter niet in Zweden blijven. De derde dader heeft de politie niet kunnen identificeren.

Na de groepsverkrachting namen de Afghaanse vrienden een grievende foto waarop ze met het slachtoffer poseerden alsof ze een neergeschoten jachttrofee was. Op de foto houdt een van de verkrachters een hand op de borsten van de vrouw terwijl hij met zijn andere hand naar de vrouw wijst.

In de avond van 10 september vorig jaar besloot de jonge moeder om een ​​wandeling te maken na een etentje thuis.

De vrouw die aan diabetes lijdt, begon zich onderweg echter slecht te voelen vanwege haar hyperglykemie. Ze belde haar man en vroeg hem haar te ontmoeten op weg terug naar huis.

Voordat haar man haar bereikte, kwamen de drie Afghaanse jonge mannen opdagen en volgden ze de vrouw. Ze kon horen hoe ze achter haar rug spraken in een voor haar onbekende taal.

Toen de vrouw ter hoogte was van de kweekmeren in Trollbackevägen, was het Afghaanse trio klaar met praten. Een van hen greep de vrouw beet en sleurde haar naar een aangrenzende kleinere weg, daar werd ze door de drie Afghanen brutaal tegen de grond gegooid terwijl ze haar uitlachten.

Daarna rukten ze haar kleding van haar lichaam en verkrachtten haar om de beurt terwijl de andere twee haar op de grond vasthielden. In het vonnis worden de handelingen van de mannen beschreven als “het tonen van bijzondere meedogenloosheid en wreedheid tegenover het slachtoffer”. De trofeefoto die na de voltooiing van de misdaden werd genomen, wordt als “zeer krenkend” genoemd.

De vrouw was door de groepsverkrachting hevig geschokt, is nog steeds bang om alleen naar buiten te gaan en was gedwongen therapie te volgen in poging de traumatische ervaring te verwerken.

Ondanks dit alles zijn de straffen opvallend mild voor de 18-jarigen Mohammad en Bagher – één jaar jeugdzorg (Kalmar Rechtbank, B 3154-17). Het feit dat de twee mannen niet met de politie hebben samengewerkt om de derde misdadiger te identificeren en te vervolgen, beschouwt het hof niet als een verzwarende omstandigheid.

Er zal echter geen verdere nazorg plaatsvinden in Zweden voor de twee verkrachters, althans niet als het deel van het vonnis in verband met uitzetting kan worden afgedwongen. In één geval gaat het om intrekking van asielrecht. In het tweede geval was de afwijzing al aangekondigd en had de dader zich niet in Zweden mogen bevinden toen de misdaad werd gepleegd.

Mohammad is ook veroordeeld voor diefstal en drugsdelicten.

De lokale krant Barometern publiceerde in 2016 een artikel over Mohammed, waarin hij in contrast met de ruwe verkrachting en andere misdaden waarvoor hij nu is veroordeeld, wordt beschreven als een zielig jongetje die uit angst voor de Taliban naar Zweden is gevlucht en vol verwachting naar zijn eerste schooldag in Zweden uitkijkt, omdat hij nooit eerder naar school is geweest.

In dit artikel verschijnt Mohammad met zowel volledige naam als foto. Wanneer dezelfde krant later over de groepsverkrachting schrijft, wordt er geen link gemaakt naar het vorige artikel en worden de naam en afbeelding van Mohammad niet gepubliceerd.

Bron:

https://samnytt.se/gruppvaldtog-smabarnsmamma-pa-kvallspromenad-nu-doms-ensamkommande-mohammad-och-bagher-till-ungdomsvard/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Drie Afghaanse klootzakken verkrachten jonge moeder en gebruiken haar daarna als jachttrofee 

 1. Bescherm je vrouw en je kinderen, meer kan je niet doen in dit interbellum. Kan je dat niet dan ben je fucked met je gezin erbij. Maar morgen wel graag naar je baas. De BV Nederland moet en gaat voort. Met jou of zonder jou.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Helaas ,ben ik niet in de mogelijheid ,jullie berichten te tweeten ,daar ik nu voor de tweede x geblockt ben door Google in 24 u !!

  Like

 4. Peetje // mei 3, 2018 om 22:08 //

  Goor volk!!

  Liked by 1 persoon

 5. Alhier worden kinderen van het Nederlandse volk gedrogeerd en verkracht door de perfide politieke elite.
  https://www.geenstijl.nl/5141860/verkrachter/
  Mocht e.e.a. zich hebben voor gedaan in een bepaald appartement in Scheveningen, dan is de tijd om af te rekenen met deze criminele bendes aangebroken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s