Nieuw

‘Dangerous Fantasy’? Brussels Launches €13 Billion Fund for EU Army

The European Commission has announced a €13 billion “Defence Fund” paving the way for closer EU military integration – plans once called a “dangerous fantasy” by anti-Brexit Remainer Nick Clegg.

The Commission confirmed on Wednesday that the EU’s 2021-2027 bloated budget – €1.279 trillion – includes the multi-billion euro fund. At €13 billion, the EU military fund is now greater than the whole defence budget of Turkey, which has a larger standing army than any European Union nation.

“The European Union is stepping up its contribution to Europe’s collective security and defence,” the Commission said of the Defence Fund.

Breitbart >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on ‘Dangerous Fantasy’? Brussels Launches €13 Billion Fund for EU Army

 1. skeeter // mei 3, 2018 om 02:18 //

  Let wel dat het natuurlijk een “army” betreft om de wettige bevolking in het gareel te houden.

  Like

 2. Will that money really help when we don’t have people to protect us? Oh wait, the moslims are going to defend us. What a waste of tax money, it should be more efficient to kick the moslims and Africans in the ass and let them have a good swim.

  Like

 3. Duchesne // mei 3, 2018 om 09:08 //

  Een EU leger zal bestaan uit genaturaliseerde immigranten of met de belofte tot naturalisatie, miljoenen kanidaten staan klaar om met pleziwer u en uw famillie af te schieten en of te verkrachten, iets wat ze dan betaald kunnen doen in plaats van hobby matig…
  Het EU lerger zal een beetje op de leest van het vreemdelingen legioen worden gebreid. Daarmee is een macht gemaakt die blind en zonder enige binding in Europa op bevel en ook daartussen zal moorden om de bevolking in het gareel te houden. Op het moment dat die stap door de EU is gemaakt kun je al je rechten in de vuilnisbak stoppen want rechten zijn er bij de gratie van een balans in de machtsverhouding.
  Dan stopt Nederland te bestaan en is u met lichaaam en ziel eigendom van de EU, want u kunt zonder hun chip of goedkeuring niets meer kopen, bezitten of verhandelen, u kunt niet meer reizen of medische zorg krijgen.

  U kunt niets meer als u rechtenloos bent, enkel tot geweld bekeren of een snelle trein proberen in het doel te koppen dan nog opties….
  Vechten of sterven. Democratie is dood, net als uw “rechten”, want hoe wilt u recht krijgen als niemand u dat geeft?

  Een EU leger oprichten is er om de bevolking neer te drukken, een andere noodzaak is er niet. De EU politiemacht die is opgericht heeft al een totale bevoegheid over alles, ze mogen u zelfs op straat gewoon doodschieten en hoeven dan enkel verantwoording aan een comitee af te leggen, en nergens anders. Een comitee waarin Judith Sargentini zit, een vriendin en partijgenoot van terroristen van links zijde…
  Tel uit uw kans op vrijheid en recht.

  Tegen de tijd dat de EU burgers in groot genoeg aantal op de straat komen zullen ze te laat zijn, het uiteenvallen van de Eu is de enige optie om nog iets te redden.
  Nexit is onze enige kans op overleven, of een meteoriet die Brussel wegvaagt…

  Duchesne, ik was in een andere wereld geboren en opgegroeid…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s