Nieuw

Chaos dreigt bij Dodenherdenking

MARRON UNITED / Ⓒ FACEBOOK

AMSTERDAM – De dodenherdenking op de Dam dreigt een clash te worden tussen verschillende radicale groeperingen, nu clubs als Marron United met ’honderd hesjes’ de stilte gaan afdwingen.

De groepering, die zichzelf de ’snelstgroeiende antiracisme-groepering’ noemt, wil oproerkraaiers „corrigeren”, vertelt de leider van de club, Michael Campagne, tegen AT5. „We dragen hesjes en zijn duidelijk zichtbaar tussen het publiek. Wie gaat schreeuwen, zal worden gecorrigeerd.”

De Telegraaf meldde vanmorgen al dat Molukse Ajaxsupporters willen ingrijpen: de groep AFC Maluku, die wordt gezien als harde kern, zou inmiddels voorbereidingen treffen, zo melden bronnen uit de Molukse gemeenschap. Ook veteranen zouden de orde willen komen bewaren.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1992685/chaos-dreigt-bij-dodenherdenking

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Chaos dreigt bij Dodenherdenking

 1. Johan // mei 3, 2018 om 13:46 //

  “De gemeente Amsterdam en de politie hebben echter aangegeven dat ze niet zitten te wachten op de ’hulp’ van groepen als Marron United, AFC Maluku en anderen, omdat het juist tot meer ongeregeldheden kan leiden.”

  Nou, dat is wel een heel raar verhaal. Als deze groeperingen op de Dam aanwezig zijn, zal het namelijk muisstil zijn. Daar kun je nu al op rekenen.

  Als het echter aan de gemeente en de politie ligt, dan is nu al precies duidelijk hoe het gaat aflopen. Kijk maar naar het gedoe met die uitgeprocedeerde krakers van de afgelopen weken. Het is één slap zootje daar in Amsterdam. Er wordt gedoogd tot je een ons weegt en er wordt totaal niet ingegrepen. Want…blablabla… aldus de gemeente, die altijd honderd en een vage argumenten achter de hand heeft om niks te doen.

  Het is dus een goede zaak dat groeperingen als Marron United en AFC Maluku eindelijk eens een keer duidelijk van zich laten horen dat ze orde op zaken komen stellen. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat gezeur van dat linkse tuig.

  Like

 2. Republikein // mei 3, 2018 om 14:32 //

  Ja maar… dat slinxe tuig gaat ongestoord verder hoor, waarvan akte.

  Like

 3. Republikein // mei 3, 2018 om 14:35 //

  Mooi artikel hoe en waarom bij Bron, waarvan akte.

  Like

 4. Witte antiracisten die de dodenherdenking willen verstoren omdat de herdenking racistisch zou zijn voor zwarte medelanders, worden door zwarte antiracistische medelanders geadviseerd hun muil te houden want anders zullen de witte antiracisten die pretenderen op te komen voor zwarte medelanders gecorrigeerd worden door zwarte antiracistische medelanders.

  Whoehahaha…. het is toch niet te geloven, wat een land is Nederland toch geworden dankzij dat linkse gespuis, god zal me liefhebben wat een zooi.

  Like

 5. Huh, die Marron waren Surinaamse bos-verzetsnegers, en deze zelfde lui protesteerden toch ook tegen Zwarte Piet, en nu staan ze aan de ‘goede’ kant ?

  ‘Goede’ tussen aanhalingstekens omdat we ook ‘vredesmissies’ moeten herdenken tegenwoordig. En aan een missie om jihad-enclave Srebrenica te beschermen zodat de daar gelegerde mujahedin de christenen in de omgeving af konden slachten met (indirecte) steun van Nederland kan ik niks goeds ontdekken.

  Je zou bijna op De Dam gaan staan schreeuwen om zoveel onrecht.

  Like

 6. Niet verrast opkijken als binnenkort de linksgekken ook gaan eisen dat we gesneuvelde IS-terroristen moeten herdenken.

  Like

 7. Geweldig. Na zwarte piet nu ook maar 4 mei afschaffen. Dat krijg je er van. Wanneer de mensen hun poot stijf hadden gehouden met de zwarte pieten discussie, dan had je deze ellende over 4 mei ook bespaard. Je geeft ze een vinger…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s