Nieuw

Antifa group hangs Trump effigy, calls for “military action” against conservatives

Every year on May 1st, hundreds of thousands of leftists all over the world mobilize for “International Worker’s Day”. While this opportunity is used by many to advocate for every cause on the intersectional social justice spectrum, (feminism, LGBT rights, immigrant rights, anti-Islamophobia, etc.) the main theme is a celebration of communism. It’s not uncommon to see people marching through the streets waving flags with the hammer and sickle, carrying banners glorifying mass murdering dictators, vandalizing and firebombing buildings, or openly advocating for murder.

2018 was no exception. Here are just some of the pictures from this year:

Far Left Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s