Nieuw

85 procent van de vluchtelingen in Nederland werkt niet

© Pixabay

En ook de toekomst ziet er donker uit met een prognose van experts die geloven dat het aandeel werkenden in de komende tien jaar slechts kan oplopen tot ongeveer 40 procent. “De Nederlandse burgers financieren een onderklasse van werkloze minderheden.”

Slechts 15 procent van de migranten die sinds 2014 een werkvergunning in Nederland hadden, heeft een baan. Blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Volgens migratie onderzoeker Jan van de Beek zijn er weinig financiële prikkels voor migranten om te gaan werken omdat ze goed kunnen leven van de financiële bijdragen die ze krijgen.

Daarnaast is het moeilijk om werk te vinden en te houden in een ander land

Onlangs waarschuwde Van de Beek dat de Nederlandse verzorgingsstaat zou instorten wanneer het land zijn grenzen niet zou sluiten voor nog meer migranten uit de Derde Wereld, van wie elk gemiddeld € 120.000,- gedurende zijn leven in Nederland zou kosten.

– De Nederlandse burgers financieren een onderklasse van werkloze minderheden.

– Er zijn meer dan 2 miljoen niet-westerlingen en meer dan 13 miljoen autochtonen in Nederland, maar nu al zijn er meer niet-westerlingen die van sociale bijdrages leven.

Hij zei ook dat de mensen die voor open grenzen pleiten “immoreel” zijn, omdat ze met hun mening het leven van de Nederlanders met een laag inkomen en die het minst macht hebben en al onder druk staan door de automatisering en globalisering, nog slechter zouden maken.

– Politiek correcte mensen negeren moedwillig het feit dat elke euro maar één keer kan worden besteed, en zij zouden de afweging moeten maken of de Nederlanders voor hun eigen medeburgers of voor de rest van de wereld moeten werken.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/02/netherlands-85-refugees-unemployed/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on 85 procent van de vluchtelingen in Nederland werkt niet

 1. Zeg maar rustig dat 100% van die gelukszoekers niet werkt. Het genoemde percentage van 15% dat een bezigheid heeft wordt als een soort verkapte Melkertbanen bij de diverse Overheden ingezet. Denk aan de diversiteitsdeskundigen en andere graaiteven in Amsterdam en elders. Speciaal geconstrueerde baantjes dus. Net als voor ambtenaren waarvan 85% ook niet werkt en via een gekunstelde soort Melkertbaan bezig wordt gehouden. Die andere 15% van de ambtenaren houden zich trouwens bezig met het bedenken van nieuwere Melkertbaantjes en andere verdienmodellen. Als je alle ambtenaren en politici naar Rottummerplaat zou verbannen had je hier de meest efficiënte en mensvriendelijke samenleving die er te bedenken valt.

  Liked by 2 people

 2. Hb. Schwarz // mei 3, 2018 om 23:27 //

  Werken hoeft toch niet met zo,n geweldig sociaal systeem, hun mentaliteit is 100% anders dan de werkende belasting betalende autochtoon.

  Like

 3. Esperanza // mei 4, 2018 om 00:29 //

  Iemand verbaasd?

  Liked by 1 persoon

 4. Ja ik.
  Over die 15 procent die wel werkt.

  Liked by 1 persoon

 5. Johan P // mei 4, 2018 om 01:45 //

  Wat lult die man over moeilijk om een baan te vinden in een ander land?
  Ik was met drie maanden aan de slag na mijn emigratie. Maar ik moest dan ook wel, want ik kreeg hier geen uitkering of gratis medische hulp of woning. Dat is de beste manier om mensen te dwingen aan de slag te gaan.
  Maar laten we eerlijk zijn, wie wil dat soort liegende, bedriegende, stelende gajus met korte lontjes en een heel eisenpakket nu in dienst nemen? Ik in ieder geval niet. En mijn broer had zijn eigen zaak voordat hij uit Nederland naar Zwitserland vertrok en die heeft ook alleen maar ellende gehad de paar keer dat hij zo’n figuur aannam. Nee, na 2 of 3 slechte ervaringen dan is het wel over. Ze kunnen niets, willen niets en stellen eisen waar je stijl van achterover slaat.

  Like

 6. Je wilt dat ongeletterde brutale schuim in toch niet in je bedrijf hebben!

  Like

 7. Scrutinizer // mei 4, 2018 om 14:20 //

  @ Johan
  “Wat lult die man over moeilijk om een baan te vinden in een ander land?”
  Inderdaad. Ik heb zelfs uitsluitend in het buitenland gewerkt.
  Nog voor mijn afstuderen een arbeidscontract getekend in Luxemburg bij een Franse werkgever (en werktaal Frans), later switchte ik naar een Duitse (met werktaal Duits).
  En enkele jaren later, “keerde ik terug” naar NL (waar ik weliswaar ooit studeerde maar waar mijn wiegje niet stond) na vanuit Luxemburg er een baan gevonden te hebben.
  Maar ja, voor al die Syrische artsen, Libische ingenieurs en Marokkanse architecten is de arbeidsmarkt wat lastiger dan voor een eenvoudige drs. Economie van de EUR. Deze lieden zijn zo ongelooflijk gespecialiseerd, dat in een primitieve samenleving als de Europsesche er geen ruimte is voor zulk toptalent met wie onze mensen niet kunnen communiceren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s